Ретко да не речеам никогаш не го коментирам САФ (или подобро речено ,неговиот најавен состав) пред почетокот на некој натпревар ама сега морам да напишам збор-два.
Гери неигра. 100% бев убеден во тоа уште од порано. ТОА Е ДОБРО,, бидејќи Хитлерчо ќе напреше некоја бидалија .Е сеа, не дека јас несакав да гледам како он во стилот на Рој Кин му ја крши ногата на Тевез , али општо за тимов не ни треба играч п0омалку и лош публицитет во иднина.
Има време и следен натпревар (во првенството) мислам дека ќе игра и ќе му врати на Тевез за постапката.
Е сеа околу оваа формација со Руни како напаѓач и со офанзвни Нани и Гигс.
Искрено НЕ ја сакам.
Зошто некако премногу се осеќа дека Руни е осамен во нападот во поеследните натпревари со оваа формација.
Уште кога Ван Нистелрој беше во голгетерски ритам, САФ милуваше на важните натпревари да покрај него нема друг напаѓач (класичен) туку го туркаше Сколс (и едно време Јорк) понапред крај него.
И во финалето со барса лани игравме слично...
Излеа САФ оваа формација ја има за поважни , да не речам потешки натпревари.
Да се надеваме дека ќе му “се фати“ денеска, и ќе успееме да создадеме доволно шанси да ги “спружиме“ селаниве прописно.
Штета Диуф што не добива шанса втор натпревар со ред, мислам дека има огромен потенцијал ..
ФЛЕЧЕР играч за ГОЛЕМИ НАТПРЕВРИ, секогаш бил НАЈДОБар НА дербиња, се надевам ќе го оправда овој епитет што му го дадов вечерва-и верувале или не - јас мислам дека ќе им забие еден гол на децата од сити...
То е то, белким САФ има подобра претстава од нас, која формација и кој тим ќе ни донесе пласман понатаму.
освем победа, јас а верувам и сите вие вечерва посакуваме П О Т О П на Шити...да се надеваме дека нашите деца ќе не израдуваат!!!!!
VIVA MAN UNITED !!!!!!!!!!!!!