Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
И јас верувам во Фергусон, го обожавам човекот. Тоа го кажуваат и фактите, а и сите познати лица поврзани со фудбалот. Тој е најдобриот на сите времиња.Ај коо ќе имам време, ќе ти нацртам за да видеш шо сакам да ти кажам :smir: таман работа да се караме, само дискутираме за некои работи и за тва треба да е тај фан клуб. незнам од дека осети оти се нервирам? ич не се нервирам, едноставно сакам сите да веруват у Ферги как шо верувам јас, и па ќе ти кажам, мислам оти ного ретко греше, и тва ситни грешки, и кој потег да го напраа јас се трудам да ги видам причините. никој од нас тука незнаа повеќе од ферги и за тва треба да не ги "оспоруваме" неговите потези.
За вечер имам чувство оти само руни ќее у нападо... вдс, невил, рио, еванс, евра, валенсија, керик, сколс, флеч, гигс, руни... мош ќе добии шанса нани пред валенсија, или андерсон пред керик... се надевам на победа со минимални 2 разлика :helou:
Игра. За казната ќе се одлучува утре, ама Рио сигурно ги пропушта Арсенал, Портсмут и Астон Вила.Момци, ќе игра Фердинанд или не??
Океј е, уживи, неможеме сите исти мислеља да имаме, му верувам на ферги и за најмаленките работи шо ги праа и готово! :smir:И јас верувам во Фергусон, го обожавам човекот. Тоа го кажуваат и фактите, а и сите познати лица поврзани со фудбалот. Тој е најдобриот на сите времиња.
Но, не значи дека сите наши фудбалери се добри бидејќи тој ги бирал кога ги купувал Манчестер. Си кажав јас само дека Парк не ми се допаѓа како играч и според мене треба да биде продаден, ама повторувам, според мене. Ферги, за наша среќа, сеуште нема направено некоја поголема грешка.
Инаку јас вечер не би сакал Невил да почне, Рафаел игра доста добро во последно време, а и Сити има голем број на брзи фудбалер кои што би можеле да му прават проблеми на Гери. ВдЦ, Рафаел, Весли, Рио, Евра, Валенсија, Флеч, Андо, Нани, Руни и Диуф. Баш би сакал овој тим да го видам вечер.
Оооо, нееее . Па можно ли е 2 месеца да го чекаме и одма некоја глупост да излезе, ај у пм веќе, да ти го **** глупиот Фаган. Ама ако, Еванс ќе го изеде Едуардо за доручек .Игра. За казната ќе се одлучува утре, ама Рио сигурно ги пропушта Арсенал, Портсмут и Астон Вила.
Спамче, читни 1-2 страни назад.na koi tv ke ima prenos?
Ама затоа Бентнер се враќа.Оооо, нееее . Па можно ли е 2 месеца да го чекаме и одма некоја глупост да излезе, ај у пм веќе, да ти го **** глупиот Фаган. Ама ако, Еванс ќе го изеде Едуардо за доручек .
Знам дека се враќа, ама Браун е задолжен за него . Баш сакав и Вила-Арсенал да глеам ама терминот како шо глеам се поклопува...Ама затоа Бентнер се враќа.
Вечерва ако имате иста игра како и на претходниот натпревар,би требало над 2 разлика да победите.
Гуд лак.