Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ај коо ќе имам време, ќе ти нацртам за да видеш шо сакам да ти кажам :smir: таман работа да се караме, само дискутираме за некои работи и за тва треба да е тај фан клуб. незнам од дека осети оти се нервирам? ич не се нервирам, едноставно сакам сите да веруват у Ферги как шо верувам јас, и па ќе ти кажам, мислам оти ного ретко греше, и тва ситни грешки, и кој потег да го напраа јас се трудам да ги видам причините. никој од нас тука незнаа повеќе од ферги и за тва треба да не ги "оспоруваме" неговите потези.
За вечер имам чувство оти само руни ќее у нападо... вдс, невил, рио, еванс, евра, валенсија, керик, сколс, флеч, гигс, руни... мош ќе добии шанса нани пред валенсија, или андерсон пред керик... се надевам на победа со минимални 2 разлика :helou:
И јас верувам во Фергусон, го обожавам човекот. Тоа го кажуваат и фактите, а и сите познати лица поврзани со фудбалот. Тој е најдобриот на сите времиња.
Но, не значи дека сите наши фудбалери се добри бидејќи тој ги бирал кога ги купувал Манчестер. Си кажав јас само дека Парк не ми се допаѓа како играч и според мене треба да биде продаден, ама повторувам, според мене. Ферги, за наша среќа, сеуште нема направено некоја поголема грешка. :)

Инаку јас вечер не би сакал Невил да почне, Рафаел игра доста добро во последно време, а и Сити има голем број на брзи фудбалер кои што би можеле да му прават проблеми на Гери. ВдЦ, Рафаел, Весли, Рио, Евра, Валенсија, Флеч, Андо, Нани, Руни и Диуф. Баш би сакал овој тим да го видам вечер. :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Момци, ќе игра Фердинанд или не?? Ае, со душа чекам да ги скинеме, 2гола разлика доста се. Го очекувам Митко прва постава.

И шо дискутирате за Парк, учествуваше во скоро сите титули претходните години, може да игра на повеќе позиции, трча нон стоп, несебичен, секогаш гледа да направи асистенција, борбен и нормално поискусен од сите тие шо ги спомнувате како играчи што треба да играат пред него. Шо да не неискусни деца ќе играат пред Парк? Па Ферги си знае, уживајте...туку вечер да изиграме максимално добро, со огромна поддршка од навивачите да успееме да влеземе во финале, очекувам пеколна атмосфера и да му се тресат клечките на Тевез. Поздрав:helou:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И јас верувам во Фергусон, го обожавам човекот. Тоа го кажуваат и фактите, а и сите познати лица поврзани со фудбалот. Тој е најдобриот на сите времиња.
Но, не значи дека сите наши фудбалери се добри бидејќи тој ги бирал кога ги купувал Манчестер. Си кажав јас само дека Парк не ми се допаѓа како играч и според мене треба да биде продаден, ама повторувам, според мене. Ферги, за наша среќа, сеуште нема направено некоја поголема грешка. :)

Инаку јас вечер не би сакал Невил да почне, Рафаел игра доста добро во последно време, а и Сити има голем број на брзи фудбалер кои што би можеле да му прават проблеми на Гери. ВдЦ, Рафаел, Весли, Рио, Евра, Валенсија, Флеч, Андо, Нани, Руни и Диуф. Баш би сакал овој тим да го видам вечер. :)
Океј е, уживи, неможеме сите исти мислеља да имаме, му верувам на ферги и за најмаленките работи шо ги праа и готово! :smir:
Невил сакам да го видам само заради тевез, да ги погледам как се јадат, да видам как еден пензионер нема да му даа да мрдне, па макар и црвен да добии (хех) точно е оти рафаел добро играа, ного ме ареса, ама имам некоо чувство оти невил ќе игра.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
И јас едвај чекам..:vozbud: Мој тип победа од 3 разлика..Едноставно мислам дека тимот ќе се распука денеска..

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Игра. За казната ќе се одлучува утре, ама Рио сигурно ги пропушта Арсенал, Портсмут и Астон Вила.
Оооо, нееее :(. Па можно ли е 2 месеца да го чекаме и одма некоја глупост да излезе, ај у пм веќе, да ти го **** глупиот Фаган. Ама ако, Еванс ќе го изеде Едуардо за доручек :).

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
За денеска очекувам три работи...

1. Нормално, Голема Победа
2. Гери Невил во стартниот состав
3. Случаен гол на Гери Невил и потоа знаете што следува :vozbud:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Оооо, нееее :(. Па можно ли е 2 месеца да го чекаме и одма некоја глупост да излезе, ај у пм веќе, да ти го **** глупиот Фаган. Ама ако, Еванс ќе го изеде Едуардо за доручек :).
Ама затоа Бентнер се враќа.:icon_lol:

Вечерва ако имате иста игра како и на претходниот натпревар,би требало над 2 разлика да победите.
Гуд лак.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Со среќа ѓаволи :)
Гери еден гол и Руни еден гол и чао!
:manfan:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Ама затоа Бентнер се враќа.:icon_lol:

Вечерва ако имате иста игра како и на претходниот натпревар,би требало над 2 разлика да победите.
Гуд лак.
Знам дека се враќа, ама Браун е задолжен за него :P. Баш сакав и Вила-Арсенал да глеам ама терминот како шо глеам се поклопува...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Очекувам денеска кикс на Арсенал против Вила кои играат одлично во последено време. Не верувам дека Арсенал може да победи н Вила парк со толку повредени играчи иако ништо не се знае може несакајќи некое среќно голче да брцнат. Додека очекувам ние денес да ги согазиме Сити на Олд Трафорд.!.

ЕДИТ: Драматична завршница во врска со договорот со Смајлинг откако ние сме понудиле 8 милиони било договрено било кој клуб да понуди повеќе од 8 ќе има предност пред Јунајтед и така Арсенал испратил понуда од 10 за да Јунајтед одма изреагира со понуда од 12 комплетирање на трансферот.:D Конечно комплетиран транферот.

Извор!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom