Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.603
Поени од реакции
6.385
Друже, на исти начин и јас почнах да навивам за МЈ, ваљда и истата година, јас второ одд 8 год. првите пакети од странство, мојот беше од 6годишно дете Џошуа Танг (личе на црно кинезче, незнам, мош некој мелезак, оште ми стое сликичката од него) и у пакетчето имаше зимска капа со натпис Red Devils и United (оште си га чувам и носам), и од тогај почнах да се интересирам за МЈ, и тва време ми беше омилен играч Гигс, сеќавам се у класо сите си имааме имиња од МЈ, сколс,бат,бекам,смит,невил, јас бех гигс :wink:
На мене омилен играч ми стана бекам.Мојот се викаше Шон и останавме во контакт 2-3 години,се допишувавме.Чичко му работел во манчестер нешто,немам појма што точно работел.По 2-3 години престанавме да си пишеме :toe:Ај мош ако најдам некое писмо (да видам адреса и сл.) ке му ''џаснам'' едно писмо :vozbud:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
На мене омилен играч ми стана бекам.Мојот се викаше Шон и останавме во контакт 2-3 години,се допишувавме.Чичко му работел во манчестер нешто,немам појма што точно работел.По 2-3 години престанавме да си пишеме :toe:Ај мош ако најдам некое писмо (да видам адреса и сл.) ке му ''џаснам'' едно писмо :vozbud:
Господ здрааве да им даде на тие деца, за среќата шо ни га донесеа :smir:
и јас го чувам некаде писмото, треба да го најдам, и само ќе му пишам ИДАМ :vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.603
Поени од реакции
6.385
Господ здрааве да им даде на тие деца, за среќата шо ни га донесеа :smir:
и јас го чувам некаде писмото, треба да го најдам, и само ќе му пишам ИДАМ :vozbud:
хахаха и јас тоа викам.Ако не беше дечкково којзнае за кој ке сум навивал и какви маки ке сум теглел сега :pos2:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Момци, абе многу време сакам да дојдам, ама стално полагав нешто. Сега конечно планирам, само некој да ми објаснеше (пп), каде точно точно се наоѓа Шенклис, и ќе најдам ли некој од фан клубот :), пошто никој не познавам, а највероватно сам ќе дојдам. Поздрав.
Фонтана парк, пеер таму на ќошот е Шенклис има голема табла :)
и мене и уше двајца редовни фанови 100% ќе не најдеш :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
И како има атмосфера?
Па на дерби натпревари можам слободно да кажам дека има одлична атмосфера со многу фанови, знамиња на клубот имаме закачено низ пабот, се навива, не има во многу поголем број од навивачите на другиот клуб. На натпревари со послаби противници не е толку ватрено како на дерби мечеви и не сме во број како на дерби натпревари ама атмосферата е пак добра, тие што секогаш се таму се по дресови, се шалиме, некад и ќе запееме, се радуваме и нервираме, нели и тоа е поентата :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.603
Поени од реакции
6.385
Па на дерби натпревари можам слободно да кажам дека има одлична атмосфера со многу фанови, знамиња на клубот имаме закачено низ пабот, се навива, не има во многу поголем број од навивачите на другиот клуб. На натпревари со послаби противници не е толку ватрено како на дерби мечеви ама атмосферата е пак добра, тие што секогаш се таму се по дресови, се шалиме, некад и ќе запееме, се радуваме и нервираме, нели и тоа е поентата :smir:
Штета далеку ми е Скопје,во спротивно нон стоп ке идев.Обожавам вака да се собираме :vozbud:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Бербатов во аут 3 месеци 26.12.2009. Бугарскиот напаѓач на Манчестер Јунајтед, Димитар Бербатов ќе мора да го оперира коленото.

Веста ја објави бугарскиот весник „Труд“ пред неколку недели и беше потвредна од британскиот таблоид „Сан“.

„Напаѓачот на Јунајтед има проблем со врските на коленото. На Бербатов треба веднаш да се изврши интервенција. Сепеак, тој игра на границата на болката и во блиска иднина овој проблем мора да биде решен.“
- продолжува весниккот.

Засега менаџерот на „црвените ѓаволи“ Сер Алекс Фергусон не дозволува операција поради многуте повреди на тимот од „Олд Трафорд“.

Е сеа ке мора да зима нов напагач Ферги!!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Бербатов во аут 3 месеци 26.12.2009. Бугарскиот напаѓач на Манчестер Јунајтед, Димитар Бербатов ќе мора да го оперира коленото.

Веста ја објави бугарскиот весник „Труд“ пред неколку недели и беше потвредна од британскиот таблоид „Сан“.

„Напаѓачот на Јунајтед има проблем со врските на коленото. На Бербатов треба веднаш да се изврши интервенција. Сепеак, тој игра на границата на болката и во блиска иднина овој проблем мора да биде решен.“
- продолжува весниккот.

Засега менаџерот на „црвените ѓаволи“ Сер Алекс Фергусон не дозволува операција поради многуте повреди на тимот од „Олд Трафорд“.

Е сеа ке мора да зима нов напагач Ферги!!
Цццц, аман бе до толку сериозно било? 3 месеци?:nesvest:

Ако е тоа точно, имаме сериозни проблеми во нападот, така да Руни не ќе може да игра без посериозна поддршка, или у превод, ќе треба Ферги да лапне некој напаѓач. Поарно да се оперира и да се опорави, отколку да игра со болка цело време и да не дава максимум.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Toa e...Иначе ако стварно Бербатов отсуствува 3 месеци,у јануари мора напаѓач да се земе

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Доаѓа Маме Бирам Диуф :icon_lol:

А утре мора да намалиме на -2.
Овој пат, стварно мораме!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Сега ако не ја намалиме разликата после киксот на Челзи... нека се убијат и Ферги и компанија :):):)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Одличен кикс, на "јакиот" Челзи. Ајде утре +3 бода за нас и....притисок :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom