Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Не...Фергусон има слобода колку сака да троши. Парите од Роналдо се дадоа за долговите кој ги има Манчестер Јунајтед, ама САФ има слобода колку сака на трансфери, единствениот кој не сака скапи трансфери во моментов е Фергусон.:smir:
ок ..како ти кажеш....ГЛЕДАМ СЕ УТЕПАВТЕ ОД КУПУВАЊЕ ИГРАЧИ...само шпекулираат по весници..за виља толку за силва толку ..ова оона...и од тоа ти гледаш дека фергусон има пари за трошенње ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ок ..како ти кажеш....ГЛЕДАМ СЕ УТЕПАВТЕ ОД КУПУВАЊЕ ИГРАЧИ...само шпекулираат по весници..за виља толку за силва толку ..ова оона...и од тоа ти гледаш дека фергусон има пари за трошенње ?
Едноставно трансфер политиката не ни е како вашата, тоа е се` :helou:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Оф леле СТРАШНИОТ и тука ли дошол да ја труе темата. Па не се сите како Реал, да фрлат 250 милиони евра за да бидат второ место и да губат од 4 - то лигаши.

Не е поентата само да се фрлат парите, за некој што не вреди. Кога веќе се дава голема сума тоа треба да биде квалитетен играч што ќе се вклопи.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Оф леле СТРАШНИОТ и тука ли дошол да ја труе темата. Па не се сите како Реал, да фрлат 250 милиони евра за да бидат второ место и да губат од 4 - то лигаши.

Не е поентата само да се фрлат парите, за некој што не вреди. Кога веќе се дава голема сума тоа треба да биде квалитетен играч што ќе се вклопи.
Не да ја трујам...туку онака...за разговор..а вие што не признавате тоа е друго...да имаше манчестер пари за трошење ќе купеше некој играч летово...еве пример..атлетико мадрид го даваше агуеро за 60 мил...ама вие немавте да дадете толку...
инаку за квалитет сакаш да кажеш дека роналдо не вреди 100 мил ??? играч како роналдо вреди и 300 милиони..таков играч се раѓа еднаш во 20 години...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.749
Поени од реакции
9.507
Не да ја трујам...туку онака...за разговор..а вие што не признавате тоа е друго...да имаше манчестер пари за трошење ќе купеше некој играч летово...еве пример..атлетико мадрид го даваше агуеро за 60 мил...ама вие немавте да дадете толку...
инаку за квалитет сакаш да кажеш дека роналдо не вреди 100 мил ??? играч како роналдо вреди и 300 милиони..таков играч се раѓа еднаш во 20 години...

Едноставно политиката на Манчестер Јунајтед е усовршување на младите и купување на поскапи играчи на 2-3 сезони. Моментално не треба нови играчи според САФ, „стариот лисец“ сака да ги усовршува младите, да им даде шанса. Послатко е кога ќе земеш играч за 15-тина милиони и да го шитнеш за 94 милиони. Тоа е тоа што се разликва пример твојот Реал од Манчестер:smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
играч како роналдо вреди и 300 милиони..таков играч се раѓа еднаш во 20 години...
Сакаш да кажеш дека Реал Мадрид ги зафркнале Манчестер Јунајтед што за "само" 100 милиони евра го земаа Роналдо... :pos:

Жално, па дури и трагично од твоја страна... и те молам не ја тупи веќе, сели се во фан клуб Реал Мадрид... ајде :helou:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Прашање на субјективност, искрено за мене никој не вреди 100 милиони.
Агуеро е одличен играч, но сепак 60 милиони не е мала пара за играч кој не се знае како би се вклопил во Англија, башка политика на тимот е да не дава толку пари за еден играч. Најголеми пари што памтам дека дал Манчестер се 30на милиони фунти за Рио и Верон на времето.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Сакаш да кажеш дека Реал Мадрид ги зафркнале Манчестер Јунајтед што за "само" 100 милиони евра го земаа Роналдо... :pos:

Жално, па дури и трагично од твоја страна... и те молам не ја тупи веќе, сели се во фан клуб Реал Мадрид... ајде :helou:
во право сте сите...посебно џени ... али вие се жалите дека нема играчи...не јас..вие сакате трансфери..и сите фанови на манчестер сакаат..ама ете тоа е...извинете што ви пишав во "вашиот фан клуб"
сакав само да му објаснам на тој дечко што напиша дека манчестер е најбогатиот клуб на светот..а не НАЈВРЕДНИОТ ... ништо повеќе...ниту дојдов да провоцирам ни навредувам....поздрав

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
и тоа со викаш земи го за 15 милиони продај го за 100
ај сеа обертан го земавме за 3.5 за 4-5 сезони ке ви го дадеме за 50-60 милиони не е проблем

Додека има овци за стрижење ке има и Волна

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
и тоа со викаш земи го за 15 милиони продај го за 100
ај сеа обертан го земавме за 3.5 за 4-5 сезони ке ви го дадеме за 50-60 милиони не е проблем

Додека има овци за стрижење ке има и Волна
брат...се е тоа ок ... секоја чест за тоа...фергусон е махер за такви работи...али ние не добиваме ништо од тие пари...ниту јас ви ги давам на вас..ниту вие ги добивате од некаде...сакам искрено да ми одговорите..сакате да ги гледате младите како се губат на терен првата година..и губат од фулам и такви тимови..(без навреда) или да купите виља силва..агуеро...рибери...и да бидете страв и трепет во англија...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
брат...се е тоа ок ... секоја чест за тоа...фергусон е махер за такви работи...али ние не добиваме ништо од тие пари...ниту јас ви ги давам на вас..ниту вие ги добивате од некаде...сакам искрено да ми одговорите..сакате да ги гледате младите како се губат на терен првата година..и губат од фулам и такви тимови..(без навреда) или да купите виља силва..агуеро...рибери...и да бидете страв и трепет во англија...
Јунајтед е страв и трепет во Англија и во Светот зошто е фудбалски клуб за разлика од реал кој за да направи нешто мора дебело да плати, да се одврзи ќесето на кралот и да се купат играчи инаку џабе.
И јас ако се прашувам, послатко е да го гледам Манчестер со ваква политика, впрочем затоа и навивам за него, за разлика од луѓе кои најчесто немаат свое јас(со исклучоци) и за да се фраери во мало или на форум навиваат за тие што имаат најмногу титули без притоа да прочитаат за историјата на клубот и како станал клуб и се околу тоа!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.603
Поени од реакции
6.385
Единствено нешто што сакаме е да ни се вратат фудбалерите во одбрана и да ни се погоди ваш Реал во 1/4 финале од ЛШ па да ве видиме кој се тие реал од мадрид кој биле страв и трепет за цела европа

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Сакаме да ги гледаме младите како по неколку сезони стануваат играчи број еден во светот.
Не сакаме да ги гледаме како играчи кои некаде изиграле во животна форма и мислиме дека завуек ќе играа таке, па ај да ги купиме за огромна сума на пари.
Знаеш, има разлика.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Поарно е кога при смена на генерацијата, 1-2 години да бидеме 2-3 место... а потоа наредните 4-5 први во скоро сите наптреварувања... отколку како некои тимови, кои секоја година трошат по 200-300 милиони евра и да неможат да поминат 1/8 финале во ЛШ, да бидат 2-3 место во Шпанија и во Купот на Шпанија да губат од Депортива Алкоркон со 4:0... :helou:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Сакаме да ги гледаме младите како по неколку сезони стануваат играчи број еден во светот.
Не сакаме да ги гледаме како играчи кои некаде изиграле во животна форма и мислиме дека завуек ќе играа таке, па ај да ги купиме за огромна сума на пари.
Знаеш, има разлика.
така..секој со свој вкус...И ЈАС НИКАДЕ НЕ ГО СПОМНАВ РЕАЛ МАДРИД...и јас имам симпатии кон манчестер ...го засакав поради видиќ и роналдо..И НЕ МИ ОДИТЕ КОНТРА ...туку разговарајте како луѓе...ЗБОРУВАМЕ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД...а не за реал мадрид вс манчестер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom