Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ќе пуштат кај нас на кабелската сигурно..Секоја година пуштаат..СпортКлуб,Спорт1,мора на една од тие да има

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Утре против Челзи го очекувам овој состав:

--------------------Кушчак----------------------

О’Шеј-----Фердинанд---------Еванс---------Евра

Валенсија----Флечер/Карик-----Гигс---------Парк

-------------Руни----------Бербатов--------------

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Засега најавено има за пренос на следниве канали:
7tv Russia
Alfa TV Cyprus
C+ Spain
Diema
ESPN Brazil
ESPN Dos
ESPN+
Fox Soccer Channel **
France 2
Kanal 5 (Den)
Nova Sport (Cze)
NTV Spor
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (it)
Sky Sports 2 (uk)
Sport 1.1 (Ned)
Sport TV1
SportKlub (Cro)
SportKlub (Hun)
SportKlub (Rom)
SportKlub (Ser)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3N
Tring Sport News (+1)
Viasat Football (Swe)
Viasat Sport (Baltic)
Viasat Sport (Nor)
YES Sport 2
~ C+ Spain HD
~ Sky Sports HD2 (uk)

Ќе пуштат кај нас на кабелската сигурно..Секоја година пуштаат..СпортКлуб,Спорт1,мора на една од тие да има
Е братче барем си знаеш дека ќе ви пуштат вашите “кабловчани“ , кај нас малце потешко тоа ...за жал :wink:
ќе треба излеа пак да кисниме пред ПЦ-то :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Хаха..Тоа е брат...Не се сите исти :(..

Иначе се кладам дека ќе ни пуштат на оваа SportKlub (Hun) :):):)..

N

navivacka

Гостин
А Овен повреден ли е или ке се најде во утрешниот состав,едвај чекам да започне натпреварот:vozbud:се надевам на победа како и сите фанови.

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Jas ke si ja gledam na SportKlub(hungary) i so sreka utre ne mn vazna utakmica spored mene ama pobeda dobro bo vlijaela na atmosferata vo klubot. Pozz:baeh:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Goalkeepers: Ben Foster (Manchester United), Robert Green (West Ham), Paul Robinson (Blackburn).
Defenders: Wayne Bridge (Manchester City), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Everton), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham).
• Midfielders: Gareth Barry (Manchester City), David Beckham (Los Angeles Galaxy), Michael Carrick (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Aston Villa), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa).
Strikers: Carlton Cole (West Ham), Emile Heskey (Aston Villa), Jermain Defoe (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United).

Oвен пак не е повикан за пријателскиот натпревар со Холандија,но затоа Керик се враќа по 1 меч пауза.А за Фостер,реално е да биде прв избор на Капело.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Јас да би бил место Капело, моментално прв избор би ми бил Роберт Грин, сепак имаше супер сезона во Вест Хам, а Фостер одигра малку натпревари. Но не би имал Грин сигурно место во првите 11, би ги менувал според моменталната форма зашто никој од тројцата голмани не отскокнува со квалитет спрема другите двајца...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нани: Подготвен сум да ја подигнам играта на ново ниво

Португалскиот интернационалец од Манчестер Јунајтед, Нани вели дека очекува оваа сезона да го покажа вистинскиот квалитет.

Нани само на одредени натпревари го покажа својот квалитет по преселбата од Спортинг Лисабон на Олд Трафорд во 2007. Тој признава дека неконзистентноста на неговите перформанси понекогаш е фрустрирачка но со нетрпение го очекува новиот шампионат и верува дека може да има големо влијание врз играта на Јунајтед.
“Мислам само на оваа сезона. Минатото го заборавив. Сакам да бидам ’човекот’.” – рече Нани за Sunday Telegraph.
“Мислам дека треба уште многу да направам за да го покажам најдоброто од мене, бидејќи тоа сеуште го немам сторено.”
“Одиграв многу натпревари и направив некои добри работи, но потребно е да се подобрам.”
“Сакам да стигнам до точката каде што ќе имам доверба од менаџерот, играчите и фанвоите.”
Нани беше засенет од неговиот сонародник Кристијано Роналдо но крилото сега е дел од Реал Мадрид.
Тој се надева дека ќе може да помогне во пополнување на празнината што ја остави Роналдо но одбива да биде споредуван, велејќи дека тој учел од неколку други фудбалери на Јунајтед.
“Знам дека многу луѓе ме споредуваат со Кристијано, но не го сакам тоа бидејќи сме различни фудбалери.”
“Сакам луѓето да зборуваат за Нани наместо да кажуваат, ’погледнете го направи тоа како Роналдо’.”
“Станав подобар фудбалер играјќи покрај него, но исто така учев од другите, од Сколс додавањата од Гигс интелегентни движења и од Руни како да бидам подобар реализатор.”

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
OWEN HARGREAVES has secretly flown to Germany in a bid to save his Manchester United career.

Ништо од неговото враќање за 2-3 месеци.Пишува дека ќе се врати за 6 месеци и повредата е слична на онаа што ја има Надал. :nesvest:
http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/443807/Owen-Hargreaves-crocked-United-star-faces-six-months-out.htm

Еве и едно интервју на Фергусон за Бербатов: http://www.dailystar.co.uk/football/view/93026/Dimitar-the-man-to-succeed-Ronaldo/

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.464
Поени од реакции
6.791

еве ви една добра позадина за десктоп!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Tie so se od strumica ke mozat da ja gledat na info kanalot...
Gavoli deneska mora da pobedime...2:0 zadovolen...aj so sreka neka ni e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom