Мислам дека во 16h.У колку саат утре почнуваме ? И некој да не го знае составот со кој ќе настапиме ?
Првата е подобра друже.Ова ќе биде одличен тест за целата екипа на Манчестер, а особено важен натпревар за средниот ред особено во централниот дел каде на некои утакмици може да се каже дека ни фалеше креативност. Инаку еве ги моите прогнози за утрешниот состав
...................PIG..................
O'Shea.....Rio.....Evans.....Evra
Valencia....Carrick...Ando....Nani
......Rooney.......Berbatov......
или
....................PIG...................
O'Shea....Rio....Evans.....Evra
....Carrick....Ando.....Giggs....
Valencia.......................Rooney
................Berbatov............
Ферги е луд,на почетокот ги заебава со тој акцентот ништо не го разбирам
juvejuve напиша:ќе ја даваат негде утре Манчестер?
Утре во 16:00 часот ќе има пренос на Sportklub. Кој може да ја гледа оваа програма, не мора на нет да гледа.Утре најверојатно на нет ке гледаме
Јас проверив и на телетекст и на веб страната на ДСФ, нема никаква најава дека од Черити Шилд ќе има пренос тамуна dsf ја има утакмицава, на кабловска-регулар
Погледнав на веб сајтот на дсф...ама нема ништо.на dsf ја има утакмицава, на кабловска-регулар
Утре во 16:00 часот ќе има пренос на Sportklub. Кој може да ја гледа оваа програма, не мора на нет да гледа.
Инаку во "сигурни" дојави за кладилниците се типува на Челзи. Незнам зошто толку не потценија сите, ама утре ќе му покажеме на сите што значи мојот потпис. :baeh: