Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
сум го гледал филмот,многу е јак :vozbud::vozbud: :pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Џабе е веке,нека збори колку сака,можеше да ја прифати понудата од Јунајтед а сепак премина во лутиот ривал,баш да видеме колку ке постигне таму.
Најмногу мразам квази навивачи кои само зборвет од незнаење, битно бесот да си го истурет.

Тевез не беше слободен агент, па да бира кај сака да оди и сам да одлучува кој клуб му одговара. Има откупна клаузула од околу 25 милиони евра, не знам точно колку беа, а то вас ви беше скапо да го платите. А ако то не го платите вие, имат уште неколку илјади фудбалски клубој на светов, од кои некои (ретки, ама постојат) имаат пари и желба да ја платат цената.

Тевез кажа, ако Манчестер Јунајтед го откупи мојот договор, секако дека се моја прва опција.
Не го откупивте? Не очекувајте благодарност и длабоки поклони од почит.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.508
Најмногу мразам квази навивачи кои само зборвет од незнаење, битно бесот да си го истурет.

Тевез не беше слободен агент, па да бира кај сака да оди и сам да одлучува кој клуб му одговара. Има откупна клаузула од околу 25 милиони евра, не знам точно колку беа, а то вас ви беше скапо да го платите. А ако то не го платите вие, имат уште неколку илјади фудбалски клубој на светов, од кои некои (ретки, ама постојат) имаат пари и желба да ја платат цената.

Тевез кажа, ако Манчестер Јунајтед го откупи мојот договор, секако дека се моја прва опција.
Не го откупивте? Не очекувајте благодарност и длабоки поклони од почит.
Ти си тој што незнае.
На компанијата што ги поседува правата на Тевез и беа понудени 25,5 милиони и плата со која Тевез ќе стане еден од најскапоплатените фудбалери на Манчестер. 25,5те милиони беа прифатени, но Тевез не сакаше да продолжи да игра во Манчестер.
Ако ја најдам веста ќе ставам линк.

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=6634810

The Club agreed to pay the option price of £25.5m and offered Carlos a five-year contract which would have made him one of its highest paid players.
Disappointingly however, his advisors informed the Club that, despite the success he has enjoyed during one of the Club’s most successful periods, he does not wish to continue playing for Manchester United.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ти си тој што незнае.
На компанијата што ги поседува правата на Тевез и беа понудени 25,5 милиони и плата со која Тевез ќе стане еден од најскапоплатените фудбалери на Манчестер. 25,5те милиони беа прифатени, но Тевез не сакаше да продолжи да игра во Манчестер.
Ако ја најдам веста ќе ставам линк.
Некој не знајт сигурно, кој, ќе видиме.

Јас читав изјава од САФ, каде што кажува дека Тевез не му е во плановите за идната сезона и за жал ќе прекинат со соработка. Во дополнение, имаше изјавено дека доколку откупната клаузула падне на 18-20 милиони, би можеле да ја земат во предвид опцијата да го откупат договорот. Исто, на официјалната ваша беше, со видео.

Тевез е крив, добро. :wink:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Sega nema veza koj e kriv koj nee zalnoto e so tevez si zamina mos e sakal da ostane mos ne nii tava nikoj pat nema da go doznaeme

N

navivacka

Гостин
Sega nema veza koj e kriv koj nee zalnoto e so tevez si zamina mos e sakal da ostane mos ne nii tava nikoj pat nema da go doznaeme
Се согласувам потполно со тебе...

Ама не беше фер тоа што му го стори Ферги,цела сезона да го става на клупа...не паметам јас кога бил стартер изминатава сезона,ама вакви изјави од типот Ферги е лажго,дека сакал да постигне гол против Јунајтед па да му го видел лицето ми се малку на ниско ниво...тоа нема да го смени мислењето на лисецот.
некаде читав дека му понудиле договор некаде дека не му понудиле и триста глупости околу него.Ако му понудиле навистина зашто не остана а велеше дека сака да игра во Јунајтед и понатаму и дека ги сака навивачите и клубот.Стварно не разбирам.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Има ли во план Јунајтед официјално да ги претстави ЛАВ-от и ОВЕН-от? :smir:
ЛАВ = Луис Антонио Валенсија

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
...,ама вакви изјави од типот Ферги е лажго,дека сакал да постигне гол против Јунајтед па да му го видел лицето ми се малку на ниско ниво...
Се сложувам со тебе. И јас го делам ова мислење дека овие коментари од Тевез се ниски. Многу го почитувам Тевез како играч, но со вакви изјави не личи воопшто на професионалец. Тешко него на паметот ако избега од Јунајтед и отиде во Сити, за да му даде гол на Јунајтед и да му се смее на Ферги. Детски изјави. Ова ми личи на муабет од деца од основно кога играат фудбал пред зграда. :) Што ако не постигне гол? Тогаш да не треба да го вратиме назад, па да каже извини "чичко Ферги".:vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Со мало закаснување,честитки за засилувањата.За арно да се :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.027
Поени од реакции
1.516
Agent claims Aguero interest

Sergio Aguero's agent has intimated that either Arsenal, Liverpool or Manchester United are preparing a bid for his client.

Aguero, known as 'Kun', is valued at around the £35million mark by Atletico but despite the hefty price-tag, almost all of Europe's major clubs are interested in his services.

Now his agent Jose Segui is quoted in the Spanish press as saying: "I've had interest from a leading English team and they've asked me to approach Atletico with a bid.

"I can't say more until I've spoken to the club about the offer.

"All I can tell you is that it's one of the best teams in Europe and it's not Chelsea."​

Исто интересна изјава на претседателот на Атлетико,на нивната официјална страна

The Atlético President explained that “we’re very calm, waiting to see what happens in the market to see exactly who we can sign, if we don’t already know… I continuously say the same thing: we don’t want to sell and do want to put together a great team, above all keeping our current team because, in fact, we already have one. We want to have a grand squad and we already have the foundation. You’ll have to ask Manchester United if they want to sign Kun Agüero… Any club that wants one of our players already knows what they have to do, and of course that player would have to want to go.
x

:pipi:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Agent claims Aguero interest

Sergio Aguero's agent has intimated that either Arsenal, Liverpool or Manchester United are preparing a bid for his client.

Aguero, known as 'Kun', is valued at around the £35million mark by Atletico but despite the hefty price-tag, almost all of Europe's major clubs are interested in his services.

Now his agent Jose Segui is quoted in the Spanish press as saying: "I've had interest from a leading English team and they've asked me to approach Atletico with a bid.

"I can't say more until I've spoken to the club about the offer.

"All I can tell you is that it's one of the best teams in Europe and it's not Chelsea."​

Исто интересна изјава на претседателот на Атлетико,на нивната официјална страна

x

:pipi:
kamoo da dojdeee lele ke slavam dres od nego mora!!:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom