Прво, ме изненади ова со Овен ама ај
...без пари е ништо не губиме.Можда ќе му тргне па ќе ја доживее својата втора младост.И таман да се врати во добра форма за СП в година каде Англија ја гледам како нов првак.( во трансферов можда има вмешано прсти и Капело).Е сега друго што многу ме нервира :nenene: е неажурноста на управата кога станува збор за трансфери на супер квалитетни играчи како што ги има многу на пазарот летово.Најмногу ми е криво за Бензема оти тој беше тип на играч каков што точно му треба на Манчестер: голем потенцијал, 21 година, сеуште недокажан и не многу скап.Ова нешто ни се случува по којзнае кој пат.Така ги пропуштивме и Роналдињо, Робен, Торес и уште некој...Па добро :nesum: зар Манчестер е некој просечен клуб како Евертон, Тотенхем, Шалке, Виљареал, Фиорентина па се стега за пари да фрли на злато вреден играч (не е битно кој, се знае на кој мислам). Зар не зедовме скоро 100 000 евра за Роналдо ?????? Ама досега било така и така ќе биде и понатаму се додека е Ферги на клупата. Затоа сега очекувајте Ливерпул и Челзи да се борат за ПЛ додека Валенсија не стане 70-80 % од тоа што беше Роналдо, па пак да се вратиме на врвот. Дај боже да грешам ама најверојатно така ќе биде. А што се однесува за ЛШ само се молам пак да не чекаме 9-10 години како што беше од 99 до 2008.
На крај... имам само една желба: да играме во нокаут-фаза на ЛШ со Реал и Овен да го даде решавачкиот гол за наш пласман понатаму ( би требало да биде 1/8 финале :wink
или нешто слично вакво со Ливерпул.
Ако успееме до крај на летово да го донесеме и Хунтелар мислам дека ќе биде добро. Ама ај да видиме што ќе се случи! Изгледа Ферги сака пак да прави тим неколку години за подоцна да биде пак прв во ЛШ, што значи дека човеков мисли да биде менаџер уште 10-ина години!!!