Ааааааааааааа падна сапунот ама од кај да знае човек кој меѓу нашите не е наш затоа сигурно си е сигурно.....Најсмешно ми е коа ќе слушнам машкиве како викаад дека пред хомосекусалец не треба да се наведнеш.
ко божем оа чекаат ебааго, да се наведнеш и одма да ти се залепат... страшно.
Многу пати сум се запрашала зошто во пубертетска возраст не се воспостават тестирања за присуство на тестостеронот и прогестеронот кај адолесцентите, и нема ли можност таквите аномалии да се санираат
Во право си, јас само сакам стакено звоно за секого.Претпоставка и 50 % да излезат како резултат на хормонално пореметување, други тестови да им се прават и 30 % потеклото на "ненормалната појава" да го позицираат во лошо детство, физичко /психичко малтертирање од спротивен пол, дисфункционално семејство итн итн ... Со останатите 20 % шо да се прави? Или нив Господ ги мразел па ете обратни ги создал?![]()
Си слушнала за зло час?Најсмешно ми е коа ќе слушнам машкиве како викаад дека пред хомосекусалец не треба да се наведнеш.
ко божем оа чекаат ебааго, да се наведнеш и одма да ти се залепат... страшно.
Ме потсети на вицот за Хасо и Мујо на пуст остров и дневникот на МујоАаааааааааааа падна сапунот ама од кај да знае човек кој меѓу нашите не е наш затоа сигурно си е сигурно.....
Во право си, јас само сакам стакено звоно за секого.![]()
Добар момент тоа со рандом-боите(извинејте шо се така ама не се гледат поите и не ги знам,,,,)@cool@ напиша:Бесрамни егзибиционисти - исто ко и човекот -животните се ни повеќе ни помалку промискуитетни ( со исклучок на некои ).
Шимпанзата Бонобо (Pan paniscus).
Опишувајќи ги нив-Клодин Андре вели "Tоа сме ние, но само ПРЕД 3,5 милиони години " .
Бонобото иако сличен на обичното шимпанзо - сепак се разликува по малите уши и неверојатната способност да се одржува на две нозе.
Мајмуните Бонобо се најсексуалниот вид меѓу приматите , а сексот го користат во секојдневниот живот .Сексот го користат како поздрав, како средство за решавање на несогласици, НО и како противуслуга која женката му ја пружа на мажјакот во замена за храна.
Тие се специфична врста која практикува секс женка-женка, мажјак-женка и мажјак-мажјак, француски бакнеж и орален секс .
Со сексот решаваат СЕ’.
не им е важно кој со кого се секса- важно да се сексаат .
Кога во формулава првиот дел од системот, N! ќе го замениш со бројка десет пати помала од N! од вториот дел, ќе го добиеш одговорот.И сега не сфатив ... Колку педери и лезбијки има во Македонија ?
-рече доктор Чадловски....искрено не сум за никаква дискриминација ниту ограничувања, сепак неможе да биде нормално за жал...од господ се создадени други правила за одржувања на видот и хомосексуалноста освен абнормалност не би можел јас лично да дадам друго објаснување....
Па коректно ќе беше да кажеше дали тестостеронот и алфа-фетопротеинот за време ембрионот, влијаат врз формирањето психичко нарушување кај плодот подоцна во животот, или не. И ако не, каде ја гледа “абнормалноста“ во психичкото здравје.е шо сакаш објаснување .. сите да беа геј неможе да се одржи видот од ова следува дека не е нормално да си геј не за џабе има два пола мајкому и според ова јас мислам дека тоа е некоја психолошка болест или нешто такво