Како си поминавте за 1 Мај?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фенци први март...ова мај де! :)

Пффффффффффффффф.....:cug:

Па дискутирајте овде како си поминавте за 1 мај...дали добро, дали лошо...Може темата нема многу време да трае но ајде да се пофалиме кој како си поминал... Јас како прво сум поминал ок...имало и подобри првомајски празници. Колку мразам дожд.

Баце ти на бранта ли беше? (се извинувам за дијалектот)

Инаку јас си поминав супер, екипата погодена и расположена. Бевме кај мене во дворот поради времето, па и покрај дождот ова е најубаво што си имам поминато.

Први мај ту би континјуд тунајт. :nesum:

Да им го честитам 1. Мај на сите вработени и сите оние кои го слават, празникот на народот! Во народот е силата! :helou:

Супер,мало друштво во викендица,смешки,скара и фанта и то :)

t-vrati-se-sve-kti-je....jpg

Фала за неработниов ден :icon_lol:

Супер, најубо досега, со супер друштво, без алкохол. Бевме во викендичка и покрај ладното и врнежливо време, нас ни беше топло. Многу беше забавно, имаше многу смеење, многу заебанции, пирамиди и такви ствари. :) Најубав први мај до сега. :smir:

Скара, пиво, дома :toe:.

Ептен искулирано, необичен први мај :pos:

А носев таква маичка денес, само црна :D

Екстра беше, се до 3 сабајлето, кога почна да врни. Мислевме дека ќе прекини за брзо време, ама ништо од тоа, и си дојдовме уште во 9 саат. :kesa:

Арно бе. Си спиев до 5 саат, и си го гледав Green Street Hooligans. Не сум јас како вас бе, да се замарам со комунистички празници.

Ептен ептен јако :icon_cool

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom