Како си поминавте за 1 Мај?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фенци први март...ова мај де! :)

agreed.. свативме дека знам да сецкам компири врлог јаче од другите...и дај од тоа бурнарот не?... хихи.. ти го рече сеа чут таму...

инаку таман беше од дождот не се плашевме... ама од теа се плашевме...научија некои како се праи скара... модерно ... хармони чно се распеавме.. нот...во главно таман :)

Премрзнав
cold.gif

Не памтам кога последен пат било времето толку неубаво за први мај, ау боље дома да седев. Одам еден Фервекс да се напијам.:salut:

Со кал до колена, ама сепак незаборавно. :)

Уффф
Најубав 1 мај дефинитивно !
Бев у катланово со друштво
Заврна кај 1 саат ама имавме 2 големи шатори и топ си поминавме
Паднаа и мувања и др работи хахахаха
:vozbud:
Најбоље беше

Мааалку необично за мене, ипак се разликуваше од минтатите години шо и многу ме бендиса...
Првин со моите и со чичко ми и уште неколку фамилии горе на с. Бразда - Скопска Црна Гора. Се подруживме, јадевме што јадевме, си поигравме фудбалче до викендичката... испопаѓавме... со братучед ми изигрававме пиромани позади викендичка, на крај напраивме и базенче од пироманијата и околу пироманијата со вода... на крај си дојдовме дома... партија дремка, и на крај завршив со девојката НАводно, хахахаха... си бевме со кола си земавме грицки, сокче, си го гледавме Скопјево наше одозгора, убави песнички во позадина, врнеше пролетно дожденце, гушнати... мх мх мх... мераци...

На купечка скара кај другар па после кафенце на кеј...надвор врне тебе мува не те лази :vozbud:

Поубав Мај досега немав поминато.Едноставно со зборови неможам да опишам 6 другарки у викендица до пола ден потоа еден куп гости.Скара, пиење топол огин преубав поглед.Супер друштво, џускање до бесвест просто ден кој никогаш нема да го заборавам :vozbud:

Па добро беше...со друштво,скара,смев ама дождот расипа се..

Супер беше, ќе беше уште појако да не заврнеше ама како и да е убоо си пројдов, дома не ми се идеше :(.Скара на дожд, накиснати... кал :) запознавање нови фаци :pipi:
Скара прва лига, за тоа се погрижи *Каталонец* а туе беше и Bear Grylls т.е. [zEUs]... и да најубао е коа нема принцези покрај тебе :)

Изврсно! Уште да не беше една психопатка екстра! (али ај добро ни го позајми дворот барем:P)

:icon_lol: ----> ова според мене доволно опишува.

:icon_lol: ----> ова според мене доволно опишува.
Опишува но ова јас би го ставил како заштитно смајли кај тебе оти нема некогаш кога не сум те видел да не биде присутно.

Инаку кај мене беше полно со обврски но вечерта гостите ја урнаа здодевноста така да ќе речам, изненадено задоволен сум. Само уште времето малку да се погодеше:(

Ииииих, супер си поминав.
За прв пат во животов сама правев скара т.е палев оган, скроз сама, не оставав никој да ми помогне, се правев многу искусна, а уствари прв пат ми беше, али успеав во палење оган.. Но џабе беше трудот, дожд ми заврна :icon_lol:
Поради тоа, цел ден го преседовме во соба, под ќебе, се греевме дека у викендицата немаше струја. :)
На крај, се зедовме малце, игравме чочек и оро,мислиш на свадба бевме хахах..

Кај и да е, пак ќе се повтори ова, не мора да е 1ви Мај за вакви излети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom