Како си поминавте за 1 Мај?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер... само да не заврнеше

Најдобро до сега!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Одлично друштво, одлична атмосфера, одлична храна, фудбал на дожд итн итн итн.
Закон беше. :)
:helou:

За такво време супер беше. Скара, друштво, смеење...

Еј многу ми беше глупо и се заради ова времево, си го поминав во мислење на прекрасните спомени од претходната година!!! :tapp:

Ни дождот не ни ги помати плановите пошто бевме во куќа, така да паднаа мноогу заебанции и смеење и имаше мноогу јадење и пиење, најубавиот први мај до сега:pipi:

Покерастично.

Иако не планирав да одам никаде на Мај, се предомислив у краен моменат. Во една мини-куќичка на другар. Цело друштво. Супер беше.
Вечер ваљда на кампување, требаше де, а што ќе произлезе времето ќе каже.

Убаво беше, и се` уште е.
Врнеше, мераци.
Ладно беше вечерта, уште помераци.
Јадење, пиење, нет, затворен базен, тенис, заебанции, неспиење, и слично.
Супер! (Y)
Денес е малце потопло, и не врне, ама ќе се издржи.
После се враќам дома. :pipi:

пА зА рАзликА од лАни (што прослАвивме во пАрк, поточно што се возевме нА вовчето во ЛунА ПАркот), годинАвА ПинтијА ни дојде кАко премијА.. мАло друштвенце, онАкА лежерно, у секој случАј нАјбоље!! :aplauz:

па беше добро не викам не. имаше многу смеење, музика , забава, скара... ама при крајот што заврна тоа не му требаше. главно супер беше

Јас бев со бебушката за први мај у викендица

Бебе знае убава скара да прави

инаку супер си минав додека бебуш изиграваше супер -домаќинка јас изигравав супер-мрза
Инаку поради времето и ред други работи пола време спиев а останатата половина се смеев ко луда со бебушката и нејзината опседнатост со шишето вино(неотворено)и краставицата

Не беше лошо, ама ако не заврнеше се ке беше во најдобар ред. Вака бев воден до коленици и малце смрзнав.

Баце ти на бранта ли беше? (се извинувам за дијалектот)

Инаку јас си поминав супер, екипата погодена и расположена. Бевме кај мене во дворот поради времето, па и покрај дождот ова е најубаво што си имам поминато.

Први мај ту би континјуд тунајт. :nesum:
На бранта беше бе :) Кавадарчанец сум

Сеа се враќам,мртов уморен сум ама..беше јако..гитара,музика,друштво,јадење,пиење,убаво време..абе мераци што да кажуам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom