Sid Vicious
MBE
Каде прават низ скопјево реклами за натпис?
Оние од типот на следново Copy-paste
*so gi stavas nad prodavnica
*ime na prodavnica
*so svetat ili trepkaat
*za da naznacis ime na objektt
http://www.gugo.mk ili http://pap.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде прават низ скопјево реклами за натпис?
*ime na prodavnica
*so svetat ili trepkaat
Не можеш да видиш на нет. Тоа се податоци од специјализираната истражувачка агенција која им го продава софтверот на телевизиите и на маркетинг агенциите. Ако те интересира околу тоа, повели линк за да се информираш:Онака чисто информативно дали има на нет да видиш гледаност на некоја телевизија, коа беше она со а1 со полицијата знам покажуваа ко графици некои и баш ме интересира дали има да се види :smir:
Во рекламно студио ангелковскиКаде прават низ скопјево реклами за натпис?
*ime na prodavnica
*so svetat ili trepkaat
која бројка афтобус за од железничка до бит пазар да фанам? и после за назад сакам до Army Shop да навратам..може да ми каже некој кај се наоѓа..знам кај влада некаде али..
која бројка афтобус за од железничка до бит пазар да фанам? и после за назад сакам до Army Shop да навратам..може да ми каже некој кај се наоѓа..знам кај влада некаде али..
Нејсе, ќе го пишам тука... Каде можам да ги најдам условите за полагање испит за брокер на берза ? На економски факултет, во министерство..? Барам по сајтовиве ама малце тешко.
Каде се чипува сони 2 и колку пари е ? Фала однапред! :smir:
Има за осигурителен брокер, али ја сакам за друго, за на берзаМинистерство за финансии ги дели тие лиценци,провери кај нив.
Има за осигурителен брокер, али ја сакам за друго, за на берза
*ко неписмен шиткач на бит-пазар се осеќам со прашањево :tv: