Црвенковски и Георгиевски заедно против Груевски

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Господ е еден и единствен а багра нелуге луге политичари однсродници со психички проблеми има многу а ма нели мора да има секакви

Одма ќе те побијам со факти, а нели пред фактите и боговите молчат.

Исус Христос е прогласен за Господ псоред нашата вера, тоа е еден господ, а неговиот татко ил инебесниот отец на кого и тој му се молел е веќе друга личност и тоа значи дека се двајца најмалку :helou:

п.с. а кој гознае можда и буда е господ, тоа се веќе четири, а можда и алах е господ тоа се веќе пет. Затоа викам јас ко јгоспод на помош ќе му дојде :helou:

Тоа ти е брате трагедијата кај нас македонците од омраза непромисленост заслепеност се се промовира.Господ нека е со Никола Груевски а и ние со него да издржи се што прават удбашките инсталации

Ne treba Gospod da e so Nikola za da izdrzi. Nikola e Premier, gi ima na raspolaganje site legalni i od demokratskiot svet priznaeni INSTITUCII za da se spravi so SLUZBAVA. Prashanje e zoshto Gruevski ne gi UPOTREBUVA.
Ljubcho dojde do ovaa deredze, blagodarejki na SLUZBATA. Gruevski trebal da izvleche pouka, a dodusha bil i PREDUPREDEN deka ako ne ja "rasturi" sluzbata ke go najde sudbinata na Ljubcho.

Одма ќе те побијам со факти, а нели пред фактите и боговите молчат.

Исус Христос е прогласен за Господ псоред нашата вера, тоа е еден господ, а неговиот татко ил инебесниот отец на кого и тој му се молел е веќе друга личност и тоа значи дека се двајца најмалку :helou:

п.с. а кој гознае можда и буда е господ, тоа се веќе четири, а можда и алах е господ тоа се веќе пет. Затоа викам јас ко јгоспод на помош ќе му дојде :helou:
Aј без дефокусирање на темата ке одиме на подфорум Религија и ке ти реплицирам.Дај боже ова да е од незнаење да не е богохулење.А на сите антимакедонци кој ме им помогне е тоа е прашање

Ништо ново - како да ја вртиш раката се ти е едно исто,од едната страна Црвенковски,а од другата Георгиевски,во глобалоп исто,добро што денес го приметуваме сето ова кое беше очигледно многу одамна.

Темата треба да гласи:Георгиевски и Црвенковски заедно против САШО МИЈАЛКОВ и Груевски.

Па еве да ги распоредиме во двојки:pos2::pos2:
Георгиевски е ситна риба за Груевски.
А Бранко се плаши од одмазда од Мијалков заради смртта на Јордан:toe:.

Каков Бранко какви бакрачи,само САШО МИЈАЛКОВ-is the boss

Голем проблем на дотичните јавачи на апокалипсата како и на поголем број членови на нивните партии сдсм и нп , е тоа што кај нив има Македонци , ама многу мал број од тие Македонци ја имаат Македонија во срцето

Темата треба да гласи:Георгиевски и Црвенковски заедно против САШО МИЈАЛКОВ и Груевски.

Тебе треба да ти се нацрта за да разбереш дела БЦ нема врака со с,ртта на Јордан.Ти веза немаш а можда не си бил тогаш роден штом вака лупаш глупости.100 пати ти кажав кој го уби еве и 101 пат КОС го уби оти беше негов член и кога стана министер му откаша послушност на Белград.А БЦ во 1990 год. буквално беше малолетен шо се вели,тој тогаш беше председател на младината на комунистите.
Уствари ти знаш ли што е тоа КОС или јас џабе ти расправам кога ти појма немаш или само сакаш да тераш инает како магаре на мост.
Мијалков ис д бест,тешко тебе !!!!

Не можам да разберам една работа: Како некој после функција Претседател на држава може да се занимава со ситна политика? Не го личи бившиот Претседател да се замара со идеологии на разноразни политички партии и други комбинации! Според мене достоинствено би било да се задржи на ниво на политички аналитичар или евентуално советник. Се друго не е на ниво!
На крајот на краиштата, која амбиција може да има? Да биде пак Претседател? Веќе го достигнал плафонот...

Не можам да разберам една работа: Како некој после функција Претседател на држава може да се занимава со ситна политика? Не го личи бившиот Претседател да се замара со идеологии на разноразни политички партии и други комбинации! Според мене достоинствено би било да се задржи на ниво на политички аналитичар или евентуално советник. Се друго не е на ниво!
На крајот на краиштата, која амбиција може да има? Да биде пак Претседател? Веќе го достигнал плафонот...

Da bides Pretsedatel na Republika Makedonija znaci da se zanimavas so sitna politika odnosno Pretsedatelot nema nikakvi ingerencii koi mu ovozmozuvaat da se zanimava so krucijalni prasanja od vaznost za drzavata.

Кој е тој Јордан ако може неко ја објасни јас прв пат слушам за ова име.

Da bides Pretsedatel na Republika Makedonija znaci da se zanimavas so sitna politika odnosno Pretsedatelot nema nikakvi ingerencii koi mu ovozmozuvaat da se zanimava so krucijalni prasanja od vaznost za drzavata.

Хмммм....
Да, ако се гледа познатата споредба: „Има ингеренции ко англиска кралица...“
Човече, има титула „претседател“!

Од она што го кажал ти сваќај го обратно.Секогаш е така.Никогаш нити биле нити ќе бидат крвни непријатели.А кога сме кај Хари тој треба да одговара за убиство.Но големите риби пливаат длабоко.

Не не се до искажа убаво Љубчо што ќе каже така ќе биди он е најголемиот визионер.

Како прво Јордан Мијалков беше УДБАШ исто како Бранко и ред други комунисти а Глуевски беше Демокртаска Алтернатива исто така во истиот кош со удбашите зато не треси глупости по форумов.

Da ti kazam iskreno me iznenadi so tvoeto neznaenje i veke ne te zemam za seriozen vo bilo koja diskusija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom