Црвенковски и Георгиевски заедно против Груевски

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ма ти патриоту можеш да мислиш што сакаш,5-6 пати му бега,и братучеди му ја враќаат.Има наредба додека е на власт да седи а после ако сака,кај сака нека оди.
И за првата викавте,не нема врска ама имаше.
Само бидалиот неможе да проценини дека Он е ТЕЖОК човек.[/quote]
Добро набљудувачу да те прашам бидејки приватноста на Никола тие опсесија.Замисли хипотетичка ситуација Никола Груевски го прочита ова овде и сака да поднесе кривична пријава против НН сторител за клевета.Дали би го открил својот идентитет би одел на суд за да го докажеш тоа?.Значи покрај нискоста неморалноста при анализа на нечива приватност би го направил тоа бидејки си толку сигурен во она што го кажуваш

Ма ти патриоту можеш да мислиш што сакаш,5-6 пати му бега,и братучеди му ја враќаат.Има наредба додека е на власт да седи а после ако сака,кај сака нека оди.
И за првата викавте,не нема врска ама имаше.
Само бидалиот неможе да проценини дека Он е ТЕЖОК човек.
Добро набљудувачу да те прашам бидејки приватноста на Никола тие опсесија.Замисли хипотетичка ситуација Никола Груевски го прочита ова овде и сака да поднесе кривична пријава против НН сторител за клевета.Дали би го открил својот идентитет би одел на суд за да го докажеш тоа?.Значи покрај нискоста неморалноста при анализа на нечива приватност би го направил тоа бидејки си толку сигурен во она што го кажуваш[/quote]

Епа ако поднесе кривична пријава на форумџија само ке покаже КАКОВ ЧОВЕК Е а со тоа ке докаже се што се зборува во јавноста.За СЛОБОДА НА ГОВОРОТ, за притисоците кон сите,за забрана за мислење и тоа од обичен народ,за укинување на демократијата,за полициска држава,за наместени судски процеси и се и сешто,само ке се потврди.Ако некој тебе да одговара,што све не кажал јавно Латас на ТВ пред цел народ за некои луѓе и останал жив.
И “бај д веј“,зошто тој и БЦ се заштитени за муабети за нивните жени.За Љубчо се можеше да се зборува,кај оди што праи, кој број гаѓи носи,жена му какви штили и фустани има,дали е трудна или не,детето кој му го правел, исто и за Љубе важеше,само овие се заштитени мечки.

Добро набљудувачу да те прашам бидејки приватноста на Никола тие опсесија.Замисли хипотетичка ситуација Никола Груевски го прочита ова овде и сака да поднесе кривична пријава против НН сторител за клевета.Дали би го открил својот идентитет би одел на суд за да го докажеш тоа?.Значи покрај нискоста неморалноста при анализа на нечива приватност би го направил тоа бидејки си толку сигурен во она што го кажуваш

Епа ако поднесе кривична пријава на форумџија само ке покаже КАКОВ ЧОВЕК Е а со тоа ке докаже се што се зборува во јавноста.За СЛОБОДА НА ГОВОРОТ, за притисоците кон сите,за забрана за мислење и тоа од обичен народ,за укинување на демократијата,за полициска држава,за наместени судски процеси и се и сешто,само ке се потврди.Ако некој тебе да одговара,што све не кажал јавно Латас на ТВ пред цел народ за некои луѓе и останал жив.
И “бај д веј“,зошто тој и БЦ се заштитени за муабети за нивните жени.За Љубчо се можеше да се зборува,кај оди што праи, кој број гаѓи носи,жена му какви штили и фустани има,дали е трудна или не,детето кој му го правел, исто и за Љубе важеше,само овие се заштитени мечки.[/quote]
Sлобода на говор не е можност за чепкање по приватен живот оцрнување измислуцање.Овие две категории ги измешаа полуписмените новинари.Значи секој може да те плука гази измислува а ти ако се браниш си диктатор.Мој принцип животен е немешање на приватност со професионалност за кого сака нека се работи.А ти кога си веке си толку сигурен во нешто треба да бидеш спремен да го браниш по секоја цена независно каков ти е противникот

Не кажа ништо за Љубчо и Љубе и Ламбе и Војо и......
дали истото важи и за нив или само за пемиерот и екс преседникот не смее ништо да се збори.

бране и бугарот немаат две допирни точки затоа џабе вакви коментари леле леле против груевски...НЕ НЕ и НЕ АКО се здружат(а не верувам)нема да биде против гвујо туку за власт....а и пази некад СДСМ да го носат ЕПИТЕТОТ БУГАРОФИЛИ кој го има вмро-дпмне како вмро на лјубчо

Не кажа ништо за Љубчо и Љубе и Ламбе и Војо и......
дали истото важи и за нив или само за пемиерот и екс преседникот не смее ништо да се збори.
Јас кажав дека мој животен принцип е некоментирање на нешта одприватниот живот на политичарот како знак за равенство за неговата професионална успешност.А сега ти одговори дали по секоја цена би бранел она што го тврдиш за Боркица и Никола за нивната интима

Бране и Лјубџо?И двајцата се за во санаториум.

Аман ЗОТЕ и Грчки клипови почна да промовираш или конечно се погрчи?

This is a satirical viseo and its meant to criticize the controversial views of the FYROMS president Nicola Gruevski. At the same time he criticizes Greek for nationalistic behavior he on the other side promotes hate, fanatism, irredentist ideas towards a neighbor state, purity of race and hate for minorities are among his ideas.

Мислиш дека само Груевски го исмеваат или и сите нас?

Запази некои разумни граници пред да постираш некој шлајм.

This is a satirical viseo and its meant to criticize the controversial views of the FYROMS president Nicola Gruevski. At the same time he criticizes Greek for nationalistic behavior he on the other side promotes hate, fanatism, irredentist ideas towards a neighbor state, purity of race and hate for minorities are among his ideas.

Ама што е насловот на темата читаш? Све е ова сценарио на бранко и љубчо. тоа ме е мене да видите каква пропаганда шират со ова видео.

Тоа ти е брате трагедијата кај нас македонците од омраза непромисленост заслепеност се се промовира.Господ нека е со Никола Груевски а и ние со него да издржи се што прават удбашките инсталации

Тоа ти е брате трагедијата кај нас македонците од омраза непромисленост заслепеност се се промовира.Господ нека е со Никола Груевски а и ние со него да издржи се што прават удбашките инсталации

Ама кој господ ги има многу, не е еден :helou:

Ама што е насловот на темата читаш? Све е ова сценарио на бранко и љубчо. тоа ме е мене да видите каква пропаганда шират со ова видео.

Немој да ги поистоветуваш другите со својата дефицитарна интелигенција, знам со која цел го постираше видеото и само за момент лупни си ја црпката пред да ги популаризираш нивните пропаганди.

Многу понижувачки и срамно е да се злоупотребуваат Грчки омаловажувања кон Македонија во некои внатрешни наши меѓупартиски расправии.

Да сакам да ги читам Грците што тие мислат и каква пропаганда шират ќе одев на нивни форуми.

Ова е Македонски форум и запази го тоа во иднина.

Немој да ги поистоветуваш другите со својата дефицитарна интелигенција, знам со која цел го постираше видеото и само за момент лупни си ја црпката пред да ги популаризираш нивните пропаганди.

Многу понижувачки и срамно е да се злоупотребуваат Грчки омаловажувања кон Македонија во некои внатрешни наши меѓупартиски расправии.

Да сакам да ги читам Грците што тие мислат и каква пропаганда шират ќе одев на нивни форуми.

Ова е Македонски форум и запази го тоа во иднина.

Абе човече то нели свакаш дека ова бранако иљубчо го имаат нарачано? Ако вака продужат до каде ќе тераат тоа не знам.

Ама кој господ ги има многу, не е еден :helou:
Господ е еден и единствен а багра нелуге луге политичари однсродници со психички проблеми има многу а ма нели мора да има секакви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom