Машко со долга коса ?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ама нема везе, тие слики што сте ги ставиле тука како за пример они се убави и со долга и со кратка коса, и рогови да стават они па ке изгледаат боље него ја.
Идемо даље...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Долга коса е пречка при тепачка , за коса и од земја или од ѕид - па згази го :devil3:
Не е финтата за тепачка, туку за тоа како стои т.е изгледа машко со долга коса :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Аксел не е фегет?
Абе ги сакам гнр, али немој вакви ствари (:)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Според тебе човек без коса не е човек, според овие двајцата подоле цитирани со долга коса се наркомани, педери... Е добро бе има ли некој салам на светов или сите се наркомани, педери... ?

Тејк ит изи. Ја слушам метал, панк итн итн... нит се дрогирам, нит сум глуп, а фала богу не сум ни педер... А ти од затвор да не си излезен шо си кец шишан? :tapp:
Едниот од двајцата подолуцитирани членови во една прилика изјави, долга коса, краток ум. Јас учтиво му објаснив, дека би требало да им долга коса, според тоа што претходно го констатираше. И не ме сфати. Па, според тоа и според неговите постови на форумов што ги имам прочитано, не го ни земам неговото мислење во предвид.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Не мора да значи дека се металци тие,тие што носат многу долга коса се металци сигурно,мене ми е средна ,како на Неста само не ми е толку залижана и права:) пораштракана:):) али вака ја носам

Член од
19 октомври 2009
Мислења
87
Поени од реакции
2
ми се свиѓаат машки со долга коса,али не многу долка онака средна должина,на степен со шишки на страна...awww:pipi:
еве и фотка на каква коса мислам(баш ваква)
:pipi::pipi:
ммм и јас обожавам вакви фризури,најдобра фризура за машките тинејџери:D..значи ги обожавам машките со ваква коса:pipi:...секад сум паѓала на вакви хехехе

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Не.
Ти имаш прописна суканица, немаш педерски wetlookwannabemachoman style фризура...
OMG. http://goo.gl/bIzA

Иначе justinbebierfagstyleiwantteenagechickstoscreamforme е веч срање.
Ја имам нормално долга, а се поштуа и металската extremelongtouchingtheground коса. :salut:

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Не мора да значи дека се металци тие,тие што носат многу долга коса се металци сигурно,мене ми е средна ,како на Неста само не ми е толку залижана и права:) пораштракана:):) али вака ја носам
Може и Неста слуша метал. :toe:

Но eте аца лукас, долга коса има така? :)

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64
Може и Неста слуша метал. :toe:

Но eте аца лукас, долга коса има така? :)
Аца Лукас ти е металец длабоко у душа :icon_lol:

Иначе сум пробал да пуштам коса, али не иде, многу се мрсни и се нервирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom