Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Ама нема везе, тие слики што сте ги ставиле тука како за пример они се убави и со долга и со кратка коса, и рогови да стават они па ке изгледаат боље него ја.
Идемо даље...

Долга коса е пречка при тепачка , за коса и од земја или од ѕид - па згази го :devil3:
Не е финтата за тепачка, туку за тоа како стои т.е изгледа машко со долга коса :)

Аксел не е фегет?
Абе ги сакам гнр, али немој вакви ствари ((:

Според тебе човек без коса не е човек, според овие двајцата подоле цитирани со долга коса се наркомани, педери... Е добро бе има ли некој салам на светов или сите се наркомани, педери... ?

Тејк ит изи. Ја слушам метал, панк итн итн... нит се дрогирам, нит сум глуп, а фала богу не сум ни педер... А ти од затвор да не си излезен шо си кец шишан? :tapp:

Едниот од двајцата подолуцитирани членови во една прилика изјави, долга коса, краток ум. Јас учтиво му објаснив, дека би требало да им долга коса, според тоа што претходно го констатираше. И не ме сфати. Па, според тоа и според неговите постови на форумов што ги имам прочитано, не го ни земам неговото мислење во предвид.

Не мора да значи дека се металци тие,тие што носат многу долга коса се металци сигурно,мене ми е средна ,како на Неста само не ми е толку залижана и права:) пораштракана:):) али вака ја носам

ми се свиѓаат машки со долга коса,али не многу долка онака средна должина,на степен со шишки на страна...awww:pipi:
еве и фотка на каква коса мислам(баш ваква)
Teen-men-hairstyle-with-long-bangs_fashion-hairstyle.jpg
:pipi::pipi:

ммм и јас обожавам вакви фризури,најдобра фризура за машките тинејџери:D..значи ги обожавам машките со ваква коса:pipi:...секад сум паѓала на вакви хехехе

Не.
Ти имаш прописна суканица, немаш педерски wetlookwannabemachoman style фризура...
OMG. http://goo.gl/bIzA

Иначе justinbebierfagstyleiwantteenagechickstoscreamforme е веч срање.
Ја имам нормално долга, а се поштуа и металската extremelongtouchingtheground коса. :salut:

Не мора да значи дека се металци тие,тие што носат многу долга коса се металци сигурно,мене ми е средна ,како на Неста само не ми е толку залижана и права:) пораштракана:):) али вака ја носам

Може и Неста слуша метал. :toe:

Но eте аца лукас, долга коса има така? :)

Може и Неста слуша метал. :toe:

Но eте аца лукас, долга коса има така? :)
Аца Лукас ти е металец длабоко у душа :icon_lol:

Иначе сум пробал да пуштам коса, али не иде, многу се мрсни и се нервирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom