GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Nasty 

Не е финтата за тепачка, туку за тоа како стои т.е изгледа машко со долга косаДолга коса е пречка при тепачка , за коса и од земја или од ѕид - па згази го :devil3:
Фегет до фегет.
Никако.Не е финтата за тепачка, туку за тоа како стои т.е изгледа машко со долга коса![]()
А јас сум транвестит значи?Фегет до фегет.
Имаш некое мислење? барем образложи зошто не стои добро долга коса кај машкоНикако.
Не.А јас сум транвестит значи?
Едниот од двајцата подолуцитирани членови во една прилика изјави, долга коса, краток ум. Јас учтиво му објаснив, дека би требало да им долга коса, според тоа што претходно го констатираше. И не ме сфати. Па, според тоа и според неговите постови на форумов што ги имам прочитано, не го ни земам неговото мислење во предвид.Според тебе човек без коса не е човек, според овие двајцата подоле цитирани со долга коса се наркомани, педери... Е добро бе има ли некој салам на светов или сите се наркомани, педери... ?
Тејк ит изи. Ја слушам метал, панк итн итн... нит се дрогирам, нит сум глуп, а фала богу не сум ни педер... А ти од затвор да не си излезен шо си кец шишан?![]()
ммм и јас обожавам вакви фризури,најдобра фризура за машките тинејџерими се свиѓаат машки со долга коса,али не многу долка онака средна должина,на степен со шишки на страна...awww
еве и фотка на каква коса мислам(баш ваква)![]()
![]()
OMG. http://goo.gl/bIzAНе.
Ти имаш прописна суканица, немаш педерски wetlookwannabemachoman style фризура...
Аца Лукас ти е металец длабоко у душаМоже и Неста слуша метал.
Но eте аца лукас, долга коса има така?![]()