Simonce_16
Fight for this love!
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 1
леле луѓе ги обожавам машките со долга коса..ммм..посебно смеѓа со шишки на страна и малце на надвор да им е косата..мхммм

ова беше ко вистински фраер никогаш не признава дека е фраер -.-долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.иначе ја сум кец шишан
![]()
И јас имав долга коса до пред месец дена,сакајте не на стара слава :|Јас имав долга коса порано. Ај ве молам сакајте ме на стара слава.
Ако според тебе тие што имаат долга коса се педерчиња, тогаш според мене тие што се шишани кец се затвореници .. лол xDдолга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.иначе ја сум кец шишан
![]()
Според тебе човек без коса не е човек, според овие двајцата подоле цитирани со долга коса се наркомани, педери... Е добро бе има ли некој салам на светов или сите се наркомани, педери... ?Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.
Наркомани се ами како освен М. сите други металци се глупи како точак.
Па не знам јас лично никогаш долга коса во животов сум немал секогаш кратко сум бил стрижен.
Тејк ит изи. Ја слушам метал, панк итн итн... нит се дрогирам, нит сум глуп, а фала богу не сум ни педер... А ти од затвор да не си излезен шо си кец шишан?долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.иначе ја сум кец шишан
![]()
бред пит,џони деп,курт.....фегетс??