Машко со долга коса ?

Simonce_16

Fight for this love!
Член од
7 февруари 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
леле луѓе ги обожавам машките со долга коса..ммм..посебно смеѓа со шишки на страна и малце на надвор да им е косата..мхммм:)

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Порано додека се движев исклучиво во металските кругови,ги обожавав машките со долга коса (посебно зашто поголем дел од нив имаа и убаво одржувана коса ) им се воодушевував ....А сега??? Тотална контрадикторност ,имам дечко што пред неколку недели го натерав да се ошиша скоро на нула ,затоа што скроз откачувам на тоа колку секси му стои.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.:toe: иначе ја сум кец шишан:pipi:
ова беше ко вистински фраер никогаш не признава дека е фраер -.-

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Јас имам различна фризура, во зависност од тоа како ми е мерак. Во моментов имам долга коса (средно долга, како типацот на аватарот). Па што.
Оваа тема е глупа исто како и тема од типот дали на девојка и стои кратка коса...

П.с. Ич не ми е јасно како може воопшто да се дискутираат вакви работи.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас имав долга коса порано. Ај ве молам сакајте ме на стара слава.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
долга косаа имаат металци и педерчиња и ретко така некој.:toe: иначе ја сум кец шишан:pipi:
Ако според тебе тие што имаат долга коса се педерчиња, тогаш според мене тие што се шишани кец се затвореници .. лол xD

Г

Грејвдигер

Гостин
Човек без коса не е човек.
Е сега, тоа што постојат предрасуди е до општеството во кое што живееме. Ако не ти серат за косата, ќе ти серат за нешто сосема трето.
Според тебе човек без коса не е човек, според овие двајцата подоле цитирани со долга коса се наркомани, педери... Е добро бе има ли некој салам на светов или сите се наркомани, педери... ?

Наркомани се ами како освен М. сите други металци се глупи како точак :icon_lol:.
Па не знам јас лично никогаш долга коса во животов сум немал секогаш кратко сум бил стрижен.
Тејк ит изи. Ја слушам метал, панк итн итн... нит се дрогирам, нит сум глуп, а фала богу не сум ни педер... А ти од затвор да не си излезен шо си кец шишан? :tapp:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
Долга коса е пречка при тепачка , за коса и од земја или од ѕид - па згази го :devil3:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Долга коса не е веќе у стил се палите на СЛАТКАР(ja ne) каква коса има он а:wink:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Коа машко има долга коса, сакам да има Машка долга коса, а не женска.
И не му стои на секој долга коса.
Брет пит изглеа ко дунде мало, Џони со средната косица изглеа шмекерски, со долгата ко љоч, а Курт, исто, премногу мекан -.-
Пастирав слика од прописна машка долга коса :) Моќна.

D

dh00|

Гостин
некако не се глеа сликата...:toe:
а оваа коса...?

нот а фегет,хм..?

Kajgana Shop

На врв Bottom