Фала, што ме нарече будала.
Да се кладам и со тебе?
За информација, во живот никогаш немам ставено ливче во кладилница. Не сум хазардер и ретко, ама ептен ретко се кладам вака
Nie treba da se kladime da gi fatat za da ja doznaime celta,dali e bankata ili ni pokazuvaat kolku ova parapolocija e silna i koga saka vo koj den i vo kolku sak sto da pravi a vie i ponatamu zaebavajte se.<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>
Da se javam do policija, da te povikaat na informativen razgovor, za da go imaat vo predvid ova sto go tvrdis?Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Сигурно се албанци.Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Не бе случајно накај чаир и после Косово бегаат секогаш.Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Нема потреба да се јавуваш. Си знаат они. Овој мој процент беше донесен од досегашните грабежи и вооружени пресметкиDa se javam do policija, da te povikaat na informativen razgovor, za da go imaat vo predvid ova sto go tvrdis?
demmian kriminalot nema nacionalnost...ups greska parite im se nacionalnost i vo nivno ime se se zaborava i ne mozeme da znaeme dali se albanci makedonci turci...a moze i po noviov zakon treba da se mesan sostavСигурно се албанци.
Зарем Македонец е способен на такво нешто?
Makedoncite toa go pravat da go rushat imidzot na albanskiot narod, vaka li ke gradime sozivot koga po sekoe ne napagate nas?:nenene:Не бе случајно накај чаир и после Косово бегаат секогаш.
DALI SE USTE VI E ZAEBANCIJA,SE POTVRDUVA ONA STO NIE CEL DEN GO ZBORUVAME,ZNACI NE SE RABOTI ZA KRIMINALCI,TUKA ZA BANDA,SO EDNA EDINSTVENA CEL DA NE TERORIZIRAT NAS SKOPJANITE,A NA VAS SEUSTE VIE SMESNO,ALAL NEKA VIE.<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>