How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
najaka serija evar.. barney tipot e legenda najmn ja gledam radi nego ama i se na se humorot e odlicen.. Jesus waited three days to come back to life. It was perfect! If he had only waited one day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, "Hey Jesus, what up?" and Jesus would probably be like, "What up? I died yesterday!" and they'd be all, "Uh, you look pretty alive to me, dude..." and then Jesus ...would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like "Uhh okay, whatever you say, bro..." And he's not gonna come back on a Saturday. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, three. Plus it's Sunday, so everyone's in church already, and they're all in there like "Oh no, Jesus is dead", and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait.... True story
najak lik vo tv serija so go imam sretnato zaedno so house i scofield :)
Ауу лелее на ова најмногу се имам смеено

Н

'Никола'

Гостин
Најјак момент во епизодава
Зои : "I invited you over to "bake cookies". We both know what that meant."
Тед : "We totally did" , со онаа фацана негова ме изнасмеа до солзи.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Barney: Her body is total X
Ted: Give mi high V

Се пресмеав на ова :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
najaka serija evar.. barney tipot e legenda najmn ja gledam radi nego ama i se na se humorot e odlicen.. Jesus waited three days to come back to life. It was perfect! If he had only waited one day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, "Hey Jesus, what up?" and Jesus would probably be like, "What up? I died yesterday!" and they'd be all, "Uh, you look pretty alive to me, dude..." and then Jesus ...would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like "Uhh okay, whatever you say, bro..." And he's not gonna come back on a Saturday. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, three. Plus it's Sunday, so everyone's in church already, and they're all in there like "Oh no, Jesus is dead", and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait.... True story
najak lik vo tv serija so go imam sretnato zaedno so house i scofield :)
од која сезона - епизода беше оваа сцена, знае ли некој???

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
од која сезона - епизода беше оваа сцена, знае ли некој???
Четврта сезона, 21 епизода.

Еден од најјаките моменти во серијава, цело лето ја повторвавме та сцена.
Oookay, whatever you say bro :pos:

А од новава епизода, она со Маршал и мајка му ко не му признаваше дека сака да си оди беше soo Will and Grace.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
Леле епизодиве се појаки и појаки се :vozbud:. Браво за креаторите на серијата, ако продолжат вака може уште долго да тера :) А Зои ме освојува се повеќе и повеќе :

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Ете
ни Зои не е мајката.
Не можев да дочекам да ми се сними епизодата за да го прочитам спојлеро ама по то "Ете" знаев дека е то. :)

И баш ми е мило
Ептен ми е антипатична.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ете
ни Зои не е мајката.
Па се знаеше дека не е. Не беше во грешниот клас на Тед и не ја запозна на венчавка. И не и беше цимерка на таа бившата негова. Иначе и мене ми беше антипатична.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не можев да дочекам да ми се сними епизодата за да го прочитам спојлеро ама по то "Ете" знаев дека е то. :)

И баш ми е мило
Ептен ми е антипатична.
Леле антипатична :(:(:(.....ќе се тепаме :)
Туку ја уште си стојам на тоа дека ќе ја запознае на свадбата на тој другар му од друг град шо беше од друг град

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Maybe it's one of those situations женските ја мразат, машките ја обожават.....naah, не е до толку уба за то :)

А иначе, до мене е, или Lily is getting even more annoying? И не ме тепајте и за ова :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Maybe it's one of those situations женските ја мразат, машките ја обожават.....naah, не е до толку уба за то :)

А иначе, до мене е, или Lily is getting even more annoying? И не ме тепајте и за ова :)
Лили ми стана одвратна на почетокот на втора сезона кога виде дека не и иде без Маршал па ја подвитка опашката и се врати. Хмм, може одвратна е премногу јак збор.

Kajgana Shop

На врв Bottom