How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Никако неможев да ја најдам best pick up line, гледам ја тргнале.
This video contains content from FOX, who has blocked it on copyright grounds.
Некое маже дан фатит пичица на ваква финта е работава а?:pos2:

Еве го од друга страна видеото.
http://www.snotr.com/video/2166

Инаку, најдобриот дел од третата сезона воопшто!!! It's gonna be legendary... сум се скапал од смеење.

Н

'Никола'

Гостин
Ја гледаше некој последнава?
Тед : Please don't............Please don't.:pos2:
Kids, there was no guitar..
Сум се убил од смеење на ова.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Ту бе, Нил Патрик Харис во реалниот живот не е ни помалку ни повеќе туку... геј??? :pos2::pos2::pos2: Изненаден сум.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мех, топло-ладна епизода. Предвидлив крај, предвидливи шеги - једино Барни беше ѕвер - Don't you dare talk back to me! :devil3:

Ај нек си ебат матер, нека решат - или ќе тера серијава напред или нема запознавање на мајката...вака само не заебаваат у здрав мозок.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
Barney: Well, you're in luck because mine's the tiniest, and the more you touch it, the softer it gets.

Barney: At least when I run out on a girl, I have the decency to sleep with her first. It's called manners.
:pos2::pos2::pos2: Ми го продолжи животот. Стомачни набилдах од смеење. :pos::pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Ту бе, Нил Патрик Харис во реалниот живот не е ни помалку ни повеќе туку... геј??? :pos2::pos2::pos2: Изненаден сум.
Па што и јас се изненадив кога дознав ама овде се смееме на шегите на Барни Стинсон. Тоа шо прај приватно Нил Патрик Харис не е битно. Инаку последната епизода мене ми беше убаа барем поубава од претходната. Мислам дека е редно време серијата да заврши со 6-тата сезона.

П.С. Иако ги мразам педерите сепак овој изгледа ќе да е бисексуалец.

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
Barney е закон
треба да има посебна религија Barney-ism :D :D
сите ја споредуваат серијата со Friends. Не може реално да се споредат затоа што се во различни ери кога станува збор за ТВ.
Ми се допаѓа хуморот во серијата, посебен е, а и можат многу да си дозволат со начинот на прикажување на случките, затоа што секогаш некој раскажува. Така, кога некоја од "приказните" ќе премине во нереална, тоа е зата што луѓето всушност така и раскажуваат... секој од свој агол...

Neil е геј... респект, во секој случај. Некој што е геј да глуми толкав женскар.. алал вера, стварно е awesome :)

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
АА само 1 епизода до сеа сум изгледал ама филмот е бомба кардис :) ке ги гледам редовно ако немате против :toe: :pos2:

Н

'Никола'

Гостин
Интересна епизода. Коа се очукаја овие двајцава.:pos2:
Kids, we had a decent conversation about who wants aunt Robin back more. :duel::violent1::violent1::kickbox::violent1::kickbox::kickbox::angry3::angry3::pijan::pijan:(така некако беше).:pos:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ова ми е едно од најинтересните моменти што го имам повторувано можда преку 20 пати (4 сез , 11 епиз)

Barney's Christmas Themes about Ted's sister

:pos2::pos2::pos2:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
Ова ми е едно од најинтересните моменти што го имам повторувано можда преку 20 пати (4 сез , 11 епиз)

Barney's Christmas Themes about Ted's sister

:pos2::pos2::pos2:
овоо видео ми е на профило :vozbud: :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дечки колку сезони има испаднато од серијава???? На Канал 5 не ја загледав баш, ама по толку читање за неа сакам да си ја симнам да видам шо е :). Пус како шо викаат дека на Пријатели потсеќала:smir:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Дечки колку сезони има испаднато од серијава???? На Канал 5 не ја загледав баш, ама по толку читање за неа сакам да си ја симнам да видам шо е :). Пус како шо викаат дека на Пријатели потсеќала:smir:
при крај на 5та сезона се. ако сакаш да ги гледаш епизодите, можеш на http://www.surfthechannel.com/show/101.html

Kajgana Shop

На врв Bottom