Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај, ја ќе ти дадам и 3/4 шанси дете.
Само немој да си го мачиш главчето со глупости, земи седни учи нешто.
Поентата на бенчмаркот е дека сме достигнале ниво на свест да ги почитуваме ставовите на другата страна и да дискутираме(не подразбира тепање,вреѓање,убивање), што по се искажано на форумот и во некој медиуми не е случај.
Јас да сум на нивно место не би не примил во ЕУ уште долго,долго време.
Сакаш со навреди да продолжиме???Да почнам да те пцујам на кумановски веднаш ке го изгасиш компјутерот веруј ми.
Поентата на бенчмаркот е секогаш политички затскриена,на ЕУ и другиве им чуе дали ние тука ке се колеме,убиваме и др.
И во Лондон чув имало тепачки на протести.
Значи ли тоа и дека и Велика Британија не е демократска ,и дека не заслужува да е во ЕУ.?
Се надевам имаш мозок,па размисли
Сакаш со навреди да продолжиме???Да почнам да те пцујам на кумановски веднаш ке го изгасиш компјутерот веруј ми.
Поентата на бенчмаркот е секогаш политички затскриена,на ЕУ и другиве им чуе дали ние тука ке се колеме,убиваме и др.
И во Лондон чув имало тепачки на протести.
Значи ли тоа и дека и Велика Британија не е демократска ,и дека не заслужува да е во ЕУ.?
Се надевам имаш мозок,па размисли
ВО МОМЕНТОВ НА А1 ИМА ДЕБАТА ЗА ПРОТЕСТОТ ВО САБОТАТА.
Па ок е де тоа и јас го веламчекај бе ги имаш гледано снимките ?
ти трипаш на нешто ?вака да ми кажеш што имаш земено за да јас го зеам и се да ми биде розово може?
Алоооооооооооооооооооооо
полицајците седеа на страна додека овие им се сснаа и на крај ги тргаа на страна не идиотите кои тепааа туку студентите.
keln germanija antiislamisti vs levica
da se iskluci germanija od eu odma
normalno deka ne e, jas navedov deka slicno se slucuva i niz evropa...ene pogore kolize kazuvase kako na 10 metra razdalecenost na raat si protestirale.Ogledalo, сакаш да кажеш дека е нормално тоа што се случи?
normalno deka ne e, jas navedov deka slicno se slucuva i niz evropa...ene pogore kolize kazuvase kako na 10 metra razdalecenost na raat si protestirale.
Убаво кажано.Нормално е во европа и да си кажеш што мислиш ,без да се плашиш дека некој ќе те нарече предавник или политички полтрон,ама не ние секогаш земаме негативен пример кога тоа ни е во корист:salut:
Нормално е во европа и да си кажеш што мислиш ,без да се плашиш дека некој ќе те нарече предавник или политички полтрон,ама не ние секогаш земаме негативен пример кога тоа ни е во корист:salut:
шо бе ти убаво кажано )))))), нели во европа се демонстрирало на 10 метри одалечено и биле цивилизирани..ене ти келн, го виде клипот, а тек да побарам левица со неонаци низ германија.......Убаво кажано.