Насилство и повредени на протестот во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Професорката Ванковска им го подржа на оние кои се против црквата.
Па ја зезав малку, ама не трпи заебанции, па и рипна притисок.
Ова и го напишав...

Колку е убаво да се гледаат авторитетите како тонат.
Се надевам дека во иднина народот ќе создаде една резерва кон самонаречените експерти и професорско-политички давајгази.
Поимот професор има тенденција да се спои со терминот предавник, па да ја рашлапа убаво народот таа самобендисана нарцисоидна фела.
Ама не вака преку тастатура, него спонтано да почнат да ги тепаат кај ќе стигнат.
После една таква еуфорија, во која на колци ќе имаме закачени бар 100-тина професорски и други сдс глави, ќе можеме спокојно да почнеме да размислуваме, што понатаму со нашата држава, без притоа да бидеме обременети со некои вештачки наметнати мислења и притисоци.

Нештата се движат во одлична насока.
После изборите, ќе бидат подбрани сите семкарски гомари од сдс и компанија.
Па ќе им се поплочи патот до шутка и идризово.
Не ми е јасно зошто до толку се курчите кога немате никаква моќ, ниту поддршка.
Ќутете си и прикријте се во годиниве кои доаѓаат.
Остај што сте за никаде и антимакедонски задоени, остај што не ве бива за ништо рационално и саглам дал е размислување или дејствување, остај што цел народ ве мрази..
доста остај, нема повеќе оставање на раат на гробарите на Македонија, на луѓето кои грабаа, ширеа демагогии или на бил кој начин ги поддржуваа комунистичките паразити.
Доаѓа ново време, време во кое исвирканите кадри и „експерти“, нема да бидат добредојдени.
Особено ако се гледа логично, не чекаат потешки времиња и ќе ни треба материјал за подигнување на јавната совест..
Кој е подобар за на клада од дебели и мрсни професори, кои ќе распламтат и донесат бура на задоволство и овации од присутните.
Можеме и да дадеме бесплатни карти, за гладијаторски мечеви, прво во салата б.т. после и на стадион.
Најче против Ванче... НВО UFC PRIDE..

Најверојатно сте отапени и кур ве боли за реперкусиите кои ќе следат, гледате да се извадите некако фрлајќи ја и сопствената и националната гордост во вода.
Стока, а за стока само стап. Па да маваш да не жалиш.
Ванковска и геро и фрле и жаре и сите соросоидни дебили околу вас.
Запамтете го ова...

¡No Pasarán!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
која чудна раја сме..само граганска војна за нас...едните да останат..не е битно кој...
Проблемот е во тоа што тие кој ќе останат ќе извршат самоубиство во кофа со вода.:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Да.

И тоа не едно.
Бато сликичка пушти ни кога ќе најдеш...
Иначе ја разбрав дека тие што ги напаѓале студентите под изговор на христијанската толеранција ги носеле овие знамиња,и остали крстови и религиски симболи...

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Собрале 5 6 копиљаци, демек студенти на архитектура,во штаб на сдс. Ги кеширале по 200 денара(токлу и вредат овие малодушни луѓе) им дале знамиња на туѓа држава и дечкиве излегле надвор.

Надвор си добиле ќутек што треба сите да го поздравиме. Нема демократија со предавници.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Ова е страшно што се случува!
Ne bre toa se komunjarski prikazni,toa prerodbata e!

Ne bile platenici be kelesh..... studenti od arhitektura...................
Alooooooooooooooooooooooooooooooo..... da vi ebam ispranite mozoci da vi ebam...... gvujo sestrite da vi gi siluva pred oci, AMIN ke recete............... ebate luzeri ebate...................
I ova e tochno!

Само сатанистите насилно градат храмови!
A komunjarite se protiv Crkva i Hramovi :tapp:

Член од
26 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
212
ma mameto vase sdsmovso daj boze da dojde do vakvo pedersko vostanie i ednas za sekogas da ve zgazi makedonskiot narod kopilinja

S

smart ass

Гостин
Ic kur da ne te boli tebe koj e. Jasno?
Vazno on ne e kelesh dirigiran od grupa partiski seljaci...........
Quark .....ако си ти тааа стара битанга шо е на аватаро твој смири се малку ке ти се деси нешто не се нервирај земи си ДИЗАПАМ:vozbud:ке те релаксира не се нервирај толку:vozbud:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
ma mameto vase sdsmovso daj boze da dojde do vakvo pedersko vostanie i ednas za sekogas da ve zgazi makedonskiot narod kopilinja
Znachi po najnova ideologija se shto e vo dpBne e makedonsko a drugoto neopredeleno ili SDSMovsko pedersko ili anti-hristijansko nastroeno!Tooo sinko ti samo praj mu keif na Grujo :pusk:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
sozreano e vremeto za graganska vojna ednas za sekogas da ja resime.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Кои се поточно оваа бригада? Здружение ли е? Претседател? Основачи?
Ако ти не беше еден од тие што тепаа, ич не се секирај.

Се згазив од смеење кога го видов транспарентот кај контра-протестантите: „Доста со едноумието“.

Сила, сила, сила....се покажа :) Ала вера. Ова е чарето за лечење фрустрации.

А на таа свињата шо ми напрај џумка, и запамтив фаца.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom