Затоа си добија ќутек. И ова ќе биде главна тема за денеска во грчите телевизии. Ама што и да направат, Фрче губи.Зошто СДСБЈРМ секогаш имаат исти ставови со нашите непријатели?????
Затоа што се к....ро пушачи
Ne bile platenici be kelesh..... studenti od arhitektura...................Кога се мажи и излегуваат на протест, треба да очекуваат и реакции од народот. Ако протестираат платеници за некоја глупост, против вољата на народот нормално е да испровоцираат и да добијат ќутек.
Не ги жалам, ама ич.
значи ако јас дојдам со петмина луге кај тебе дома и ти го скршам вратот виновен е Грујо така?Груевски ја има власта и се е под негова команда и логички е да се претпостави кој е одговорен за ова. Секогаш кога нешто ќе излезе од контрола паѓа на власта.
Што ги ебеш Грците бе,туку стегни му една палка на твојот братучед или другар ако е архитект,што разбира тој што е црква на плоштад.:pos2:Затоа си добија ќутек. И ова ќе биде главна тема за денеска во грчите телевизии. Ама што и да направат, Фрче губи.
Проѕирно е дека Грциве сакаат да ни изберат претседател по нивна мерка, ама тој филм нема да го гледаат.
Вакво знаме се веело на денешниов протест?!?
Dobro be, kelesh vmrovski, dali znaes ti vsusnot sto lupas?
Го познавате ова жолто знаме кое што беше веено од страна на протестантите против изградбата на црква на плоштадот????
Чиво знаме вееа???
ТИЕ ГО ВЕЕА ОФИЦИЈАЛНОТО ЗНАМЕ НА ГРЧКАТА ЦРКВА
Кои се организаторите ,колку ги плаќаат Грците за да можат да ни роварат сега и по нашата Македонска црква.
Зошто СДСБЈРМ секогаш имаат исти ставови со нашите непријатели?????
Немој ти да шириш невистини и небулози-убаво нив им кажаа:тоа се педери и соросоиди и точка!Тие беа допрени од гневот божји!Треба да почнеш да гледаш јанко јади бурек и се ќе ти се разасни:pos2:Ne bile platenici be kelesh..... studenti od arhitektura...................
Alooooooooooooooooooooooooooooooo..... da vi ebam ispranite mozoci da vi ebam...... gvujo sestrite da vi gi siluva pred oci, AMIN ke recete............... ebate luzeri ebate...................
А да го рипнеш без да го пипнеш?Dobro be, kelesh vmrovski, dali znaes ti vsusnot sto lupas?
Najgolemiot makedonist koj sto jas sum go zapoznal vo zivotot ti mi go pretstavuvas kako grcki platenik?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurot da mi go jades, i aram da ti e, a.................