Насилство и повредени на протестот во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
темава е по 3 пат отворена ...
АЛООО

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Зошто СДСБЈРМ секогаш имаат исти ставови со нашите непријатели?????
Затоа што се к....ро пушачи:toe:
Затоа си добија ќутек. И ова ќе биде главна тема за денеска во грчите телевизии. Ама што и да направат, Фрче губи.

Проѕирно е дека Грциве сакаат да ни изберат претседател по нивна мерка, ама тој филм нема да го гледаат.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Кога се мажи и излегуваат на протест, треба да очекуваат и реакции од народот. Ако протестираат платеници за некоја глупост, против вољата на народот нормално е да испровоцираат и да добијат ќутек.

Не ги жалам, ама ич.
Ne bile platenici be kelesh..... studenti od arhitektura...................
Alooooooooooooooooooooooooooooooo..... da vi ebam ispranite mozoci da vi ebam...... gvujo sestrite da vi gi siluva pred oci, AMIN ke recete............... ebate luzeri ebate...................

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Кај ти е сликата дека тоа знаме се веело ?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Вакво знаме се веело на денешниов протест?!?

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Не смееше да си дозволат да си играат со црквата. А мислам дека студентите од архитектура со право излегле да си го кажат ставот - тие се меѓу најкомпетентните за тоа.

S

smart ass

Гостин
Груевски ја има власта и се е под негова команда и логички е да се претпостави кој е одговорен за ова. Секогаш кога нешто ќе излезе од контрола паѓа на власта.
значи ако јас дојдам со петмина луге кај тебе дома и ти го скршам вратот виновен е Грујо така?:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Затоа си добија ќутек. И ова ќе биде главна тема за денеска во грчите телевизии. Ама што и да направат, Фрче губи.

Проѕирно е дека Грциве сакаат да ни изберат претседател по нивна мерка, ама тој филм нема да го гледаат.
Што ги ебеш Грците бе,туку стегни му една палка на твојот братучед или другар ако е архитект,што разбира тој што е црква на плоштад.:pos2:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
e pa ako dobile kotek bas mi e milo i drago.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156

Го познавате ова жолто знаме кое што беше веено од страна на протестантите против изградбата на црква на плоштадот????

Чиво знаме вееа???
ТИЕ ГО ВЕЕА ОФИЦИЈАЛНОТО ЗНАМЕ НА ГРЧКАТА ЦРКВА

Кои се организаторите ,колку ги плаќаат Грците за да можат да ни роварат сега и по нашата Македонска црква.

Зошто СДСБЈРМ секогаш имаат исти ставови со нашите непријатели?????
Dobro be, kelesh vmrovski, dali znaes ti vsusnot sto lupas?

Najgolemiot makedonist koj sto jas sum go zapoznal vo zivotot ti mi go pretstavuvas kako grcki platenik?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurot da mi go jades, i aram da ti e, a.................

Член од
21 август 2008
Мислења
376
Поени од реакции
27
Ne bile platenici be kelesh..... studenti od arhitektura...................
Alooooooooooooooooooooooooooooooo..... da vi ebam ispranite mozoci da vi ebam...... gvujo sestrite da vi gi siluva pred oci, AMIN ke recete............... ebate luzeri ebate...................
Немој ти да шириш невистини и небулози-убаво нив им кажаа:тоа се педери и соросоиди и точка!Тие беа допрени од гневот божји!Треба да почнеш да гледаш јанко јади бурек и се ќе ти се разасни:pos2:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Dobro be, kelesh vmrovski, dali znaes ti vsusnot sto lupas?

Najgolemiot makedonist koj sto jas sum go zapoznal vo zivotot ti mi go pretstavuvas kako grcki platenik?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurot da mi go jades, i aram da ti e, a.................
А да го рипнеш без да го пипнеш?

Кој е тој - најголемиот Македонист?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
да расчистиме нешто ...
тоа жолто знаме е знаме на грчката црква???
тоа знаме го вееле протестантите шо протестирале против изградба на црквата???

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
која чудна раја сме..само граганска војна за нас...едните да останат..не е битно кој...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom