Opera e bojle no probaj i so sKyFire mozda ke ti pomogne neso..Што предлагаш? Мене Опера Мини ме нервира - премногу се ситни буквите и ништо не се чита.
Чекај малку, последен пат кога проверив немаше излезено верзија на SkyFire за Nokia 5800, сега има излезено или користите некоја за друг модел на телефон?Opera e bojle no probaj i so sKyFire mozda ke ti pomogne neso..
Licno koristam opera mini i super e sega za sega
Ај пробајте дали работи добро овој SkyFire за Nokia 5800 ... ТУКАЧекај малку, последен пат кога проверив немаше излезено верзија на SkyFire за Nokia 5800, сега има излезено или користите некоја за друг модел на телефон?
Со SkyFire треба да можеш ... пробајAj ve molam pomognete,neznam kako da instaliram adobe flash player 9 na telefonov poso nemozam bez nego ga gleam onnline filmovi,ili pustajte linkovi zbesnav
Torte ziti mene daj pusti link poso od telefonov sum pusten neam pc u blizinaСо SkyFire треба да можеш ... пробај
Ај пробајте дали работи добро овој SkyFire за Nokia 5800 ... ТУКА
Еве се цитирав ...Torte ziti mene daj pusti link poso od telefonov sum pusten neam pc u blizina
za 5800 bese ona verzija so jas ja koristev ali ne mi se svigase UI i preminav na Opera Mini ako sakas ke ti go pratam .sisx fajlot pa probaj i uveri se?Чекај малку, последен пат кога проверив немаше излезено верзија на SkyFire за Nokia 5800, сега има излезено или користите некоја за друг модел на телефон?
Daj pusti link mi treba i meneza 5800 bese ona verzija so jas ja koristev ali ne mi se svigase UI i preminav na Opera Mini ako sakas ke ti go pratam .sisx fajlot pa probaj i uveri se?
jas go imam samo fajlot...Daj pusti link mi treba i mene
Fala mnogu use da znaev da go otpakuvam i topjas go imam samo fajlot...
poveli...
otvori go .rar fajlot so do daunlodirase segaFala mnogu use da znaev da go otpakuvam i top
Abe ja sum pusten od telefonov i direktno na nego go simnav,a neam pc u blizina nikade u divina sumotvori go .rar fajlot so do daunlodirase sega
i idi kaj skyfire.sisx so e desen klik extract to specific folder odberi desktop i gotovo poslem staj si go vo mobilen i instaliraj