Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Имаш ПП :wink:Торте ај цена за фолиа и футрола .додуша слика за футролата не видов.
Имаш ПП :wink:Торте ај цена за фолиа и футрола .додуша слика за футролата не видов.
Драјвери ТУКА ... за тоа ти пишав на ППКако да најдам драјвер за УСБ , бидејќи го изгубив ЦД - то , и неможам да префрлам ништо од PC. ?
Торте пиши ми цена за фолиа и футрола
i mene mi se slucuvaat istite problemi,edinstveno nemam nikakov problem so kamerata se e okГо земав телефонов пред еден месец, и супер беше на почетокот. Ама во последно време гледам дека има некои проблеми. Камерата на почетокот вадеше супер слики, сега со многу лоша резолуција, а оние сликани навечер не се ни познаваат. Вгадениот S60 browser сам се исклучува при пребарување. Апликациите од ovi store на почетокот работеа, сега ниедна не сака да се инсталира. Знае некој како да помогне?
Aj probaj Hard resetГо земав телефонов пред еден месец, и супер беше на почетокот. Ама во последно време гледам дека има некои проблеми. Камерата на почетокот вадеше супер слики, сега со многу лоша резолуција, а оние сликани навечер не се ни познаваат. Вгадениот S60 browser сам се исклучува при пребарување. Апликациите од ovi store на почетокот работеа, сега ниедна не сака да се инсталира. Знае некој како да помогне?
Ги притискав, го вклучив телефонот и не ми бара да изберам регион...Aj probaj Hard reset
Vo isklucen telefon pritiskaj zeleno kopce+crveno kopce+kamera kopce i vkluci go mobilniot ako e uspesen hard reset ke ti pobara region da izberes
Нешто грешиш пробај пак и држи ги копчињата додека не се појави логото :helou:Ги притискав, го вклучив телефонот и не ми бара да изберам регион...
Добро, направив така. Е сега, пред да го направам тоа направив back up. Како да ги вратам контактите, пораките, фајловите...?Нешто грешиш пробај пак и држи ги копчињата додека не се појави логото :helou:
ides kaj back up i options restore i cekaj da ti se vratat....Добро, направив така. Е сега, пред да го направам тоа направив back up. Како да ги вратам контактите, пораките, фајловите...?
Океј, се снајдов, фала многу.ides kaj back up i options restore i cekaj da ti se vratat....
UzivajОкеј, се снајдов, фала многу.
Што предлагаш? Мене Опера Мини ме нервира - премногу се ситни буквите и ништо не се чита.Чисто информативно, browser-от и понатаму ќе се исклучува сам, тоа им е некаква грешка на сите 5800 што hard reset не ја решава
nema resenie jbg se isklucuva takov e,nema podobar osven opera ama nekako ne mi se svigaШто предлагаш? Мене Опера Мини ме нервира - премногу се ситни буквите и ништо не се чита.