NOKIA 5800

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
За фирмвер куцни *#0000# и ќе видиш, не треба да е хакнат за гармин, ако добро те разбрав апликација да избришеш од апп менаџер или означи ја апликацијата и опшнс римув :smir:
ima 20 sega pravi checking updates i downloadira 30 i e 7mb od mobilen`...
a za applikacijata otidov taka i edvaj se izbrisa`
a garminot kako da instaliram po moznost so fotki`....

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
сега колко му се движи цената ?

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
сега колко му се движи цената ?
Во Т Мобиле е 15 500 на при пејд, во Германос е 18500 на припејд, а во Импулс е 16000 на припејд. Останатите мобилари што гледав таа им е цената ~250 евра

Член од
20 септември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
Би ве замолил за помош со нокиа 5800. Ја користам 3 месеци и сум многу задоволен од неа а посебно од гпс-от. Ја користев со број од Т-мобиле и немав проблем со интернетот, сетинзите ги праќаат по ммс. Но сега го користам со Космофон и не знам како да го подесам телефонот.
Ако некој знае би бил многу благодарен да го сподели тоа овде на форумов.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Би ве замолил за помош со нокиа 5800. Ја користам 3 месеци и сум многу задоволен од неа а посебно од гпс-от. Ја користев со број од Т-мобиле и немав проблем со интернетот, сетинзите ги праќаат по ммс. Но сега го користам со Космофон и не знам како да го подесам телефонот.
Ако некој знае би бил многу благодарен да го сподели тоа овде на форумов.
Јависе на 124 и речи им да ти пратат смс за да ти го конфигурираат телефонот за интернет.
И после испрати порака 3G на 124

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Go koristam mobilniov veke dve nedeli da prasam sakam da instaliram garmin probav se kako so pisuvase vo gsm forumot no neke poslem da se pusti nekoj ako znae kako da instalira da mi kaze ili da mi prati tutorial so fotki`...?

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
луге слегувам тема за телефонот и кога ке го поврзам со ком нема фолдер теми не ми излева на ПЦ - то во др фолдер може да се стави темата ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
луге слегувам тема за телефонот и кога ке го поврзам со ком нема фолдер теми не ми излева на ПЦ - то во др фолдер може да се стави темата ?
Било каде стави ја на фоунот и после со фајл менаџер отвори си ја и инсталирај ја

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
едно глупо прашање како се гаси 3G ?

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
na nokia 5800 xm na sliki i video so e dali moze da mu se stavi nekoj kod kako so e mozno na dR nokii i kako mozam.`/

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Дали има некоја програма со која можам да заклучам некој фолдер ова она.....?

Kajgana Shop

На врв Bottom