Паштети

Омилената

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Мене ми еба матер аргетата пред некој 3-4 години и од тогај паштета у уста неам ставено.Одам купувам отвараме и има шо да видам верувале или не прво прелета еден нокт после на истата од дното излезе една кожа онака ко жива ебате.....и од тогај паштета у уста неам ставено....немам ни намера.

B

Borg_Drone

Гостин
Мене ми еба матер аргетата пред некој 3-4 години и од тогај паштета у уста неам ставено.Одам купувам отвараме и има шо да видам верувале или не прво прелета еден нокт после на истата од дното излезе една кожа онака ко жива ебате.....и од тогај паштета у уста неам ставено....немам ни намера.
А ти што мислеше дека ќе прелета? Кременадла или парче бифтек?!Јас не знам што воопшто купувате и јадете паштети..... Прво преполни се со конзерванси и адитиви , а второ се и сешто се става во нив, од нокти и кожинки до пердуви и клунови.

Г

Господ

Гостин
pasteta od losos ali ne sum jadel do sea
Друже_малце_сум_неук_али_како_поточно_може_да_ти_е_омилена
од_лосос_ако_досега_не_си_ја_пробал?

Се_извинувам_за_ваквиот_стил_на_пишување_али_во_школо_сум
и_не_ми_работи_спејсот:nesum:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.131
Па вака сега...се согласувам дека во паштетите има се и сешто и тоа е начин месната индустрија да се реши од остатоците од обработката на месото и вистина е дека има уште еден куп различни срања како Е ххх и други додатоци. Но сепак од најлошите може да се избере најдобар. Мислам дека од Аргета нема поскапа паштета, така? Сигурно има нешто подобро во нив отколку во другите на пример некои “Ш“ фирми од Србија обично, имаат паштети од 100 гр. за 20 ден. а Аргета е 37-40 ден. за 95 гр. Не велам дека Аргета не се штетни како другите ама дека има помалку конзерванси (велат дека нема ич) од другите тоа е точно. Па сигурно една Аргета е помалку штетна од една кутија цигари. Јас јадам само кога немам нешто друго (ајвар, сирни намаз, мармалад...).

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Аргетаа ммм :) Со мајонез и домати,најубавоо нешто :vozbud:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
А ти што мислеше дека ќе прелета? Кременадла или парче бифтек?!Јас не знам што воопшто купувате и јадете паштети..... Прво преполни се со конзерванси и адитиви , а второ се и сешто се става во нив, од нокти и кожинки до пердуви и клунови.
Се те разбирам ама нели знаеме шо има ама ајде слатко ни е па јадеме ама нооооооооогу е подруго кога ке го видеш со свој очи парче орган необработено е тогај прекинува секаков контакт со паштета.:shok::shok::shok::ne::ne::ne:

B

Borg_Drone

Гостин
Се те разбирам ама нели знаеме шо има ама ајде слатко ни е па јадеме ама нооооооооогу е подруго кога ке го видеш со свој очи парче орган необработено е тогај прекинува секаков контакт со паштета.:shok::shok::shok::ne::ne::ne:
Јас во живот само два пати имам јадено паштета и толку...... А и секојдневно гледам како прават паштети, и искрено некогаш кога ќе видам како некои луѓе се лажат во супермаркетиве кога купуваат паштети (и тоа од десет денари)....Катастрофа!
Ниту Аргета, ниту Анета, ниту Карнекс, тоа е тапа.....
Како и паштетите така и колбасите, а и меленото месо.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Сигурно ми имаат скратено некоја година од животот и затнато некоја артерија.
Супер е и комбинацијата со мајонез.
Не ги пребирам брендовите.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270

Насабајле...рано станат...лепче на тост...ова погоре...2 свежи патлиџани...Битолски јогурт
----------------------------
Од ова не би се откажал и од гомната на пилето да ја праат паштетата
!!!

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Одбегнувам да јадам паштети, може еднаш до двапати годишно, нездрави се и полни со адитиви!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Аргета и Мика само

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ова паштетиве се чисто срање...Јадам Јетрена само...али коа идеме со другариве на кампуванје се земаат паштети во големи количини така да и тие од 10 че вршат работа

Kajgana Shop

На врв Bottom