- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 54
pasteta od losos ali ne sum jadel do sea
mnogu e dobrapasteta od losos ali ne sum jadel do sea
А ти што мислеше дека ќе прелета? Кременадла или парче бифтек?!Јас не знам што воопшто купувате и јадете паштети..... Прво преполни се со конзерванси и адитиви , а второ се и сешто се става во нив, од нокти и кожинки до пердуви и клунови.Мене ми еба матер аргетата пред некој 3-4 години и од тогај паштета у уста неам ставено.Одам купувам отвараме и има шо да видам верувале или не прво прелета еден нокт после на истата од дното излезе една кожа онака ко жива ебате.....и од тогај паштета у уста неам ставено....немам ни намера.
Друже_малце_сум_неук_али_како_поточно_може_да_ти_е_омиленаpasteta od losos ali ne sum jadel do sea
Се те разбирам ама нели знаеме шо има ама ајде слатко ни е па јадеме ама нооооооооогу е подруго кога ке го видеш со свој очи парче орган необработено е тогај прекинува секаков контакт со паштета.:shok::shok::shok::ne::ne::ne:А ти што мислеше дека ќе прелета? Кременадла или парче бифтек?!Јас не знам што воопшто купувате и јадете паштети..... Прво преполни се со конзерванси и адитиви , а второ се и сешто се става во нив, од нокти и кожинки до пердуви и клунови.
Јас во живот само два пати имам јадено паштета и толку...... А и секојдневно гледам како прават паштети, и искрено некогаш кога ќе видам како некои луѓе се лажат во супермаркетиве кога купуваат паштети (и тоа од десет денари)....Катастрофа!Се те разбирам ама нели знаеме шо има ама ајде слатко ни е па јадеме ама нооооооооогу е подруго кога ке го видеш со свој очи парче орган необработено е тогај прекинува секаков контакт со паштета.:shok::shok::shok::ne::ne::ne: