Паштети

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Омилената

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Јадам чат- пат... не многу често, ама си сакам. :manikir: Најчесто јадам кога сум на одмор, класика, без паштета не се поминува! :icon_lol: И најубава ми е Карнекс, јетрена.. Ммммм... мераци!:vozbud:

од Argeta ја јадам онаа со туна, а од Carnex - jetrena. Инаку не сум голем мераклија за паштета. Само кога нема нешто подобро.

У паштетата ставаат свински нозе, опашки, очи.... се што треба да се фрли..
Името и паштетата настанала кога во некоја касапница чиракот тргнал да ги фрли остатоците... а газдата му рекол ПА ШТЕТА ЈЕ ДА БАЦИШ ТО... па од остатоците прааат
паштета сеа.. бљак

У паштетата ставаат свински нозе, опашки, очи.... се што треба да се фрли..
Името и паштетата настанала кога во некоја касапница чиракот тргнал да ги фрли остатоците... а газдата му рекол ПА ШТЕТА ЈЕ ДА БАЦИШ ТО... па од остатоците прааат
паштета сеа.. бљак

А во паштетата од туна шо ставаат?

Ако видите како прават паштета никогаш повеќе нема да пробате.
Инаку јадам само пилешка.

Паштетите имаат лоша прифатеност во исхраната што е и нормалнои генерално не само што не се здрави за јадење туку и начинот на кој се прават е одвратен.

Смешни ми се фаци шо ко ќе слушнат "пача" праат "ewww, бљак!" а секој ден за доручек имаат виршли или папштета.

Јадам ептен.
Многу, најмногу.
Со мајонез - Томи.. Њамииии
Башка и ми делуе на психа, ме смируе у стресни ситуации. :icon_lol:

Јадам паштети, а најмногу ми се допаѓа Argeta (кокошјата и мисиркината).

исклучиво аргета, со мајонез комбинирано ммммм . . .а во последно време јадам паштети од соја, нешто вегетаријански период ме фаќа :) Ама стварно се добри, полесни се желудникот, од аргетата ако ја прејадам малце повеќе поле тешко ми е :nesum:

па-штета, не јадам, ама ич (во многу ретки ситуации, кога немам избор), пошто знам како и од што се прават (не е од тоа што го читаш на пакувањето), а не сакам да ти кажам (да не настане противење од страна на одредени читатели).:salut:

Карнекс јетрена...ми отвара седум чакри се осеќам како да летам кога ја јадам:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom