Ѓубре проклето

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
zote pak ke kazam za aleksadrov imas tema vidija na istorija.

a ni od daleku sakam da ti posocam nesto ama nemoj da go zaobikoluvas faktot deka megjusebni ubistva megju krilata na organizacijata posoele od dvete strani.

Kako mozes da go sporedis Mihailov so Aleksandrov? ako trgnes taka vo vremeto na Aleksandrov i Dimitar Vlahov bese del od istoto a denes go imame kako heroj, istoto vazi i za Petar Caulev i da ne gi nabrojuvam site.

па не е различно штом дпмне си го признаваат за еден од председателите и го има на спотови за време на КОНГРЕС ,за мене е исто/// друга е приказната за поделабата на леви и десни,,,,,,

александров -македноски блгарин .... не ми збори те молам ...
сам се декларира не го нареков јас .

па не е различно штом дпмне си го признаваат за еден од председателите и го има на спотови за време на КОНГРЕС ,за мене е исто/// друга е приказната за поделабата на леви и десни,,,,,,

александров -македноски блгарин .... не ми збори те молам ...
сам се декларира не го нареков јас .
A koj se deklariral za makedonec ziti majka ? I jas te prasav kako Dimitar Vlahov denes e heroj koga bese vo istoto so Aleksandrov, mozda posle ubistvoto smenal strana pa prvo bil clen na BKP, pa posle na KPJ i ziveel vo Belgrad pa zatoa e heroj, P Caulev mu bil desna raka na Aleksandrov,kako toj e pozitivna licnost? Ima i drugi ajde objasni mi po koja logika e taka.

ОХРИД МК значи по твое и ГРУЕВСКИ Е БУГАРИН како што е Љубчо ,и тој му беше десна рака на Бугарот Љубчо (најдобар министер де )

не межај баби и жаби.... александров сам си се изјаснува како македонски блгарин,

не го измислив јас тоа..... а темава е за МИХАЈЛОВ ....

ОХРИД МК значи по твое и ГРУЕВСКИ Е БУГАРИН како што е Љубчо ,и тој му беше десна рака на Бугарот Љубчо (најдобар министер де )

не межај баби и жаби.... александров сам си се изјаснува како македонски блгарин,

Jas ne mesam babi i zabi ti pocna da go baras Aleksandrov, a jas samo ti kazav nekoj nelogicki raboti a ti begas od toa zasto i ti sam znaes deka nema logika, sto se odnesuva do temava jas se izjasnav deka covekot kako negativen e del od nasata istorija i ne mozam da kazam dali ima slika ili nema ete ima luge koj vikaat ima i luge koj tvrdat deka nema i ako go mrazis Grueski ne se zafakaj za nego i na vremenska prognoza, a mene licno ne me boli kuruv i za Grueski.

ти писмен ли си или кур не те боли шо другите пишуваат

тодор александров се има изјаснето = како македонски бугарин ..

читај малце повеке .... литература.... крвник сшти като и бај иван,,,

за грујо напишав во (крвта вода не бидува) =прочитај ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Епа се поставува прашањето дали навистина има негова слика во ЦК на ДПМНЕ. Мене ме интересира, би сакал да знам. Некои викаат дека има, некои дека нема. Може некој со сигурност да ни каже?
ж
Има, јас сум ја видел.

Не постои ВМРО бугарска, ВМРО грчка, ниту пак ВМРО српска. ВМРО е Македонска и единствено Македонска организација!

Доколку некој во ДПМНЕ -- која слови за Македонска национална партија -- или во било која друга партија го протежира татарскиот платеник на било кој начин, треба на клоци да биде исшутиран од партијата.
Не можеш претседателот на партија и цело членство на ИК и ЦК да ги изџбркаш.

Ти како да сакаш да го одбраниш,но тој човек е касапин од кој Македонецот видел многу мака.Тој не заслужува ни името да му го спомни човек.Но целта на авторот на оваа тема еда го оцрни водството на ДПМНЕ.Видел слика.Шо не ќе слушни човек.
Е па, видел, стои, обесена на ѕидот, и?
ИМА БЕ, ДО ПРЕКИДАЧОТ ЗА СВЕТЛО, затоа го викаат пали гаси.

И БРАТ ЉУБЕ ИМА СЛИКА ...ДОМА!
Не е бре кај преикадчот, од страна, на крајниот ѕид е, карши вратата. Или ја смениле, ја преместиле?

Ако ГWујо не е бугарофил, тогаш е опкружен со бугарофили. А со кого си....таков стануваш...!

ти писмен ли си или кур не те боли шо другите пишуваат

тодор александров се има изјаснето = како македонски бугарин ..

читај малце повеке .... литература.... крвник сшти като и бај иван,,,

за грујо напишав во (крвта вода не бидува) =прочитај ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
има тема за Тодор Александров во историја....
И ти пошто си толку писмен де дај ги тоа документите каде што тој се изјаснил дека е македонски Бугар...
крвник сшти my ass
Александров и овој дегенериков Михајлов се тотално различни фигури во македонската историја...првиот македонски син и борец за независна Македонија,а вториот крвник и непријател на се што е македонско...
Ванчо Михајлов е етнички влав чие што вистинско име е Јоан Михаилу.Жена му исто така е влаинка,Мелпомена Крнчу, подоцна бугаризирана станала Менча Карничева.

:pos2:
Ооооххх....
Тема за Ванче Михајлов. :back:
Јас,Анелиа и Гергана ,
во негова чест и специјално за него од дворецот на романската принцеса во Балчик,во името на љубовта пееме до последниот здив: :vozbud:
Се разбира... финалниот збор на љубовта го има... кој друг ако не Азис !!! :back:
Ти,ела, над гроба ми,
виж цветјата мраморни... :vozbud:
...
ела при мен,аз вечно ште те чакам,
нали ми каза,с`с тебе ште умра :)
и ште намерим знаја,знаја,
дом в`в вечноста.

во истото на михајлов
Па по това време немало ДС(државна сигурност).Как точно го инфилтрирале Михаилов в ВМРО и кои го направил това?
Немало ни ДПМН тогава-имало само едно ВМРО.

:pos2:
Ооооххх....
Тема за Ванче Михајлов. :back:
Јас,Анелиа и Гергана ,
во негова чест и специјално за него од дворецот на романската принцеса во Балчик,во името на љубовта пееме до последниот здив: :vozbud:
Се разбира... финалниот збор на љубовта го има... кој друг ако не Азис !!! :back:
Ти,ела, над гроба ми,
виж цветјата мраморни... :vozbud:
...
ела при мен,аз вечно ште те чакам,
нали ми каза,с`с тебе ште умра :)
и ште намерим знаја,знаја,
дом в`в вечноста.

Добро ве ебеше Ванчо. Мамата с'рбоманска ви ебаваше и доживеа 93 години. :nesvest:

Зошто звукот и сликата малку не ми штимат?

Како заврши никогаш не стапна на македонска земја не му се исполни сонот за голема Бугарија а не верувам да убиеш толку луге и дека лесно ке умреш.Инаку да крај си се декларирал за бугарин
голема бугариjа ванчо не jа e сакал.он беше за независна македониjа.кога бугарскиот цар борис окупира вашите земи ванчо бе против ова акциjа и се обjави за независна афтономна држава.а неговото вмро дето уж е било бугарско бе забранено оште през 1934 година и ванчо прогонен от бугариjа во странство.ме интересира зашто не бе наjден архивот на неговото вмро каде се пази и зашто не се откри.:smir:

голема бугариjа ванчо не jа e сакал.он беше за независна македониjа.кога бугарскиот цар борис окупира вашите земи ванчо бе против ова акциjа и се обjави за независна афтономна држава.а неговото вмро дето уж е било бугарско бе забранено оште през 1934 година и ванчо прогонен от бугариjа во странство.ме интересира зашто не бе наjден архивот на неговото вмро каде се пази и зашто не се откри.:smir:
Ау ау ау ау ау ау, леле, леле, леле...уште жртва направете го (добро за тебе е дозволено бидејќи си бугарин)

Скотот, проливот, чмарот В.М што негира македонци, кои ги нарекува македонски блгари, не сакал голема бугарија а сакал независна македонија:tv:

Ау ау ау ау ау ау, леле, леле, леле...уште жртва направете го (добро за тебе е дозволено бидејќи си бугарин)

Скотот, проливот, чмарот В.М што негира македонци, кои ги нарекува македонски блгари, не сакал голема бугарија а сакал независна македонија:tv:
не сум бугарин а току сум турлак.немам бугарска национална свест.не се определувам како бугарин.за мен бугарин значи само грагjанин на бугариjа.а не етнички бугарин.не мешаjте нас шопите турлаци со бугарите.и божо димитров призна во последното си предаване дека шопите вдигнали бунт во бугариjа оти сакале да се соединат со србиjа.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom