Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Со победа утре ќе се вадеме за нерешеното со Бари.
Овие ќе бидат кошмарот за Љубе миланиста.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
ако забележавте Ларсон кога отиде во Барса истата година во групите се паднаа Барса и Селтик!
Бекам кога отиде во Реал во групите реал Манчестер!
и многу такви примери има само не ми текнуваат!
Сега освен Барса-Интер се паднаа и Реал-Милан. (Кака):smir:

G

Gray Foxx

Гостин
ако забележавте Ларсон кога отиде во Барса истата година во групите се паднаа Барса и Селтик!
Бекам кога отиде во Реал во групите реал Манчестер!
и многу такви примери има само не ми текнуваат!
Грешка си ми нешто пријателе...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.531
Поени од реакции
7.016
Грешка си ми нешто пријателе...
можно е не ме фаќај за збор, ама сигурен сум дека многу играчи таман ке преминат во друг клуб во Лш се паѓаат со бившите екипи!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Кварезма и Матераци отпаднаа за натпреварот со Милан, не се знае дали Шнајдер ќе биде во составот.

Конечно ќе го видеме нашиот најдобар одбрамбен пар заедно Самуел и Лусио, исто така прашање е дали Мунтари ќе биде во можност да го даде неговиот полн придонес ( имаќи предвид дека до 19 септември трае постот )....

составот за овој натпревар би требало вака да изгледа:
...........................Cesar..............................
Maicon........ Lucio........... Samuel........... Santon

Zanetti........... ....Vieira.............. Motta

...................Stanković/Sneijder....................

......................... Eto'o .......Milito...............

доколку игра Шнајдер, можно е да има ротирање, во које Мота би го презел местото на Виеира, а Станковиќ би играл на позицијата кај Мота. Тоа е добро да се види како ќе функционира. А за очекување е да ги видеме и Суазо, Балотели и Мансини ако биде потребно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.607
Mур индикретно потврди дека Сантон тренерирал на нова позиција во средниот ред, ништо чудно да го видиме на тој дел од теренот, ја сум и те како за, само малце е чудно да се експериментира баш на овој дуел со него во средниот ред .
Реков, во едно сум убеден, подобро од Занети ке се снајде на таа позиција, јас се надевам и дека ке му остане перманентна па по потреба да се враќа на бековските позиции . :toe:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.531
Поени од реакции
7.016
Mур индикретно потврди дека Сантон тренерирал на нова позиција во средниот ред, ништо чудно да го видиме на тој дел од теренот, ја сум и те како за, само малце е чудно да се експериментира баш на овој дуел со него во средниот ред .
Реков, во едно сум убеден, подобро од Занети ке се снајде на таа позиција, јас се надевам и дека ке му остане перманентна па по потреба да се враќа на бековските позиции . :toe:
по кој основ си сигурен дека ке изигра подобро?
го имаш видено како игра таму?
Јас очекувам Сантон да го видам лево и да прави опасни продори по левата страна а ова коло ке биде демонстрација на иднината на Интер без Занети кој на крајот на оваа година оди во пензија!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

Видете го четников, како ТИТО се ракува...... му вика:
"Пази друже, ти дојде овде, ама да знаеш, овде јас свирам, ти играш..... тоа да ти е јасно. Се знае овде која куќа МРСНО јаде!!!!!!!"

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.607
Јас очекувам Сантон да го видам лево и да прави опасни продори по левата страна а ова коло ке биде демонстрација на иднината на Интер без Занети кој на крајот на оваа година оди во пензија!
Интуиција, ништо повеќе, според мене дојде време кога капитенот полека ке ротира и ке поминува извесно време и на клупата .
Кога дебитираше Сантон, бев еден од ретките кој овде велеше дека треба да му се даде шанса во средниот ред иако таква информација никаде не проструи . Денес такво нешто доаѓа од самиот Мурињо . . . :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: gos

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Ништо не би ме чудило ако Сантон заигра на местото од Кварезма, како изненадување од Мур. Значи помалку да ги ремети противниците од Кварезма ама повеќе да нафрла. Нема да биде воопшто чудно. Само нејќу да го нервирам ДеК0 :pos2:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
па и нема којзнае каков ефект ако игра лево , џабе опасни продори кога го нема крајниот ефект ------ опасен центар шут. нека му даде шанса во средина не мора на оваа утакмица ама на другите зошто да не.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.607
Maлкумина знаат дека Сантон во Примавера тимот играше и како десно офанзивно крило, што значи има одредени офанзивни карактеристики, Занети ги нема, 0 асистенции и 0 голови имаше минатата сезона ( проверено ) .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
па и нема којзнае каков ефект ако игра лево , џабе опасни продори кога го нема крајниот ефект ------ опасен центар шут. нека му даде шанса во средина не мора на оваа утакмица ама на другите зошто да не.
Ги нема ни од Кварезма. Многу пимплање, малку корист. Да има опасен центаршут Кварезма би бил незаменлив таму, ама тој нафрла балони.

Maлкумина знаат дека Сантон во Примавера тимот играше и како десно офанзивно крило, што значи има одредени офанзивни карактеристики, Занети ги нема, 0 асистенции и 0 голови имаше минатата сезона ( проверено ) .
Годините си го прават своето. Еден натпревар со Бари е малку за да заклучиме, но изгледа како помладите фудбалери да го надтрчуваат, што не беше случај порано. Ќе почекам неколку кола пред да коментирам.

Очекувам многу повеќе по десната страна. Маикон го преспа пола натпревар со Бари. Мора да биде во елемент со Милан и да не и дава мир на одбраната. Така ќе има повеќе простор за Ето и Милито.

За Снајдер незнам, лесно е Бурдисо или Ето да ги уфрлиш без тренинг на меч, ама Снајдер игра на позиција која е најчувствителна и на која треба добро да ги познава соиграчите и тие него. Мислам дека нема да игра, а ако игра нема да биде во улога на плеј туку во некоја поофазнивна улога во средниот ред.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Овој Сантон Марадона го направивте.Ај нека ми каже некој играч на Интер што подобро води топка и дрибла од Занети.
Сантон има среќа што е Италијанец и ќе добие повеќе шанса.Единствено што сум забележал кај него добро е како ја изнесува топката.Во дефанзива е слаб и нафрлања слаб.Не е 1/10 од Занети.Треба да го пуштат во игра но за прв тим има време.
Снајдер немалао да да биде повикан за утре а Самоел и Лусио се сигурни централни.Кварезма и Матераци не се повикани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom