Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги нема ни од Кварезма. Многу пимплање, малку корист. Да има опасен центаршут Кварезма би бил незаменлив таму, ама тој нафрла балони.

да де јасно . постот се однесуваше ако игра лев бек (затоа бев против продажбата на максвел) , а кога би играл место кварезма кој да знае може стварно ќе се покаже дечкото.

За Снајди сеуште ништо не се знае, до вечер СЕ ке биде комплетирано во овој трансфер и дефинитивно ке е играч на Интер и ке има право за настап на утрешниот меч . Мурињо го има главниот збор за тоа дали ке игра или не, тоа го потврди и на пресот презентиран на ОФИЦИЈАЛНИОТ сајт на Интер . Баталете вие goal.com, мада може во право ќе се, али документацијата е едно, Интер потврди дека до вечер Се ке е готово така да реков, финалната одлука паѓа на тренерот .

Еве кој се повикани официјално
Portieri: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni.
Difensori: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Samuel, Chivu, Santon.
Centrocampisti: Stankovic, Thiago Motta, Muntari, Vieira, Krhin, Mancini.
Attaccanti: Eto'o, Suazo, Milito, Balotelli.

Овој Сантон Марадона го направивте.Ај нека ми каже некој играч на Интер што подобро води топка и дрибла од Занети.
Сантон има среќа што е Италијанец и ќе добие повеќе шанса.Единствено што сум забележал кај него добро е како ја изнесува топката.Во дефанзива е слаб и нафрлања слаб.Не е 1/10 од Занети.Треба да го пуштат во игра но за прв тим има време.
Снајдер немалао да да биде повикан за утре а Самоел и Лусио се сигурни централни.Кварезма и Матераци не се повикани.

ЈБТ никако не ми е јасно како тоа Сантон е слаб во дефанзива? Дека има конкуренција голема - има, дека е неискусен, е, ама ако е слаб, онда Мурињо и Липи се за на очно....?

T'нка е средината, и тоа многу, не за џабе Сантон тренрирал за игра во среден ред, баш ме интересира стартниот тим за овој меч, 100 комбинации има иако тимот не е комплетен .

BTW дечки, мала дигресија: ќе се зафати некој да преведе нешто деновиве? Јас не можам да постигнам се посебно сега 2-3 дена ќе сум во гужва. Утре или вечер подоцна ќе има актуелни работи, па не е лошо некој да преведе некој текст, не мора најпрецизно, јас ќе го дотерам. Утре би можел нешто да објавам сабајле а потоа дури попладне, нема да бидам на компјутер од 10-16h.

ја како што се сеќавам роналдо после утакмицата Интер Манчестер Јавно го пофали Сантон како еден од најдобрите негови чувари!

Julio Cesar,Zanetti, Lucio, Maicon, Samuel,Stankovic, Thiago Motta,Vieira,Eto'o,Milito

Овие 10 мислам се сигурни за утре кој ќе е 11 не знам.

BTW дечки, мала дигресија: ќе се зафати некој да преведе нешто деновиве? Јас не можам да постигнам се посебно сега 2-3 дена ќе сум во гужва. Утре или вечер подоцна ќе има актуелни работи, па не е лошо некој да преведе некој текст, не мора најпрецизно, јас ќе го дотерам. Утре би можел нешто да објавам сабајле а потоа дури попладне, нема да бидам на компјутер од 10-16h.

Од англиски на мак ? :D Че ме стаЈШ у тим на уредители мор ? :D

како и да е , прибидејки стариов е болен , неможам да седам надвор долго и ја би ти превел работи ако сакаш =) ваљда ми е добар англискиов до толку :D (oxford 98/100 imav :P )

Добро бе кој к*р им е на овие Б лигашиве... Снајдер ваков таков гаден низок,,,значи стварно неможам да ги разберам.Дечкото е звер се има покажано во Ајакс ,Холандија ,Реал...значи стварно се премногу љубоморни а никад нема да го признаат тоа.... Јуве цело време тоа па тоа...ние 27 титули зверови сме ,,,абе мочковци едни јуве кога имал 25 титули вие ни ембриони не сте биле , во мудата на татко ви сте биле! Муабетот ми е ДО КОГА КЕ ЗАМАРААТ?

Овој Сантон Марадона го направивте.Ај нека ми каже некој играч на Интер што подобро води топка и дрибла од Занети.
Сантон има среќа што е Италијанец и ќе добие повеќе шанса.Единствено што сум забележал кај него добро е како ја изнесува топката.Во дефанзива е слаб и нафрлања слаб.Не е 1/10 од Занети.Треба да го пуштат во игра но за прв тим има време.
Снајдер немалао да да биде повикан за утре а Самоел и Лусио се сигурни централни.Кварезма и Матераци не се повикани.
За болдираното нема комент,ама дека Сантон е италијанец и заради тоа ќе добие повеќе шанса си грешка,има многу италијанци ама не се сите Сантон не добиват сите шанси и на Интер и на репрезентацијата

Не верувам дека Сантон би добил шанса во среден ред, барем не против Милан.
Не знам дали ќе има место и за Балотели во првиот тим, доколу нема мислам дека тоа би било голема грешка на Мурињо.

Повикани играчи за натпреварот со Милан:

Portieri
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Centrocampisti
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.

Attaccanti
9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Го нема Шнајдер помеѓу повиканите...штета баш ме интересираше коко екипата ќе функционираше со него. Мурињо требаше барем да го повика за да ја осети атмосверата во соблекувална и на клупата за резерви, па ако се даеше некоја прилика да одигра некоја минута од крајот на натпреварот.

Повикани играчи за натпреварот со Милан:

Portieri
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Centrocampisti
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.

Attaccanti
9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Го нема Шнајдер помеѓу повиканите...штета баш ме интересираше коко екипата ќе функционираше со него. Мурињо требаше барем да го повика за да ја осети атмосверата во соблекувална и на клупата за резерви, па ако се даеше некоја прилика да одигра некоја минута од крајот на натпреварот.
ја мислам стандардната екипа ке испадне на терен Мур не сака да ризикува да експериментира на овакви утакмици посебно не по киксот некна!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom