- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
Сега освен Барса-Интер се паднаа и Реал-Милан. (Кака):smir:ако забележавте Ларсон кога отиде во Барса истата година во групите се паднаа Барса и Селтик!
Бекам кога отиде во Реал во групите реал Манчестер!
и многу такви примери има само не ми текнуваат!
Грешка си ми нешто пријателе...ако забележавте Ларсон кога отиде во Барса истата година во групите се паднаа Барса и Селтик!
Бекам кога отиде во Реал во групите реал Манчестер!
и многу такви примери има само не ми текнуваат!
можно е не ме фаќај за збор, ама сигурен сум дека многу играчи таман ке преминат во друг клуб во Лш се паѓаат со бившите екипи!Грешка си ми нешто пријателе...
по кој основ си сигурен дека ке изигра подобро?Mур индикретно потврди дека Сантон тренерирал на нова позиција во средниот ред, ништо чудно да го видиме на тој дел од теренот, ја сум и те како за, само малце е чудно да се експериментира баш на овој дуел со него во средниот ред .
Реков, во едно сум убеден, подобро од Занети ке се снајде на таа позиција, јас се надевам и дека ке му остане перманентна па по потреба да се враќа на бековските позиции .![]()
"Пази друже, ти дојде овде, ама да знаеш, овде јас свирам, ти играш..... тоа да ти е јасно. Се знае овде која куќа МРСНО јаде!!!!!!!"
Интуиција, ништо повеќе, според мене дојде време кога капитенот полека ке ротира и ке поминува извесно време и на клупата .по кој основ си сигурен дека ке изигра подобро?
го имаш видено како игра таму?
Јас очекувам Сантон да го видам лево и да прави опасни продори по левата страна а ова коло ке биде демонстрација на иднината на Интер без Занети кој на крајот на оваа година оди во пензија!
па и нема којзнае каков ефект ако игра лево , џабе опасни продори кога го нема крајниот ефект ------ опасен центар шут. нека му даде шанса во средина не мора на оваа утакмица ама на другите зошто да не.по кој основ си сигурен дека ке изигра подобро?
го имаш видено како игра таму?
Јас очекувам Сантон да го видам лево и да прави опасни продори по левата страна а ова коло ке биде демонстрација на иднината на Интер без Занети кој на крајот на оваа година оди во пензија!
Ги нема ни од Кварезма. Многу пимплање, малку корист. Да има опасен центаршут Кварезма би бил незаменлив таму, ама тој нафрла балони.па и нема којзнае каков ефект ако игра лево , џабе опасни продори кога го нема крајниот ефект ------ опасен центар шут. нека му даде шанса во средина не мора на оваа утакмица ама на другите зошто да не.
Годините си го прават своето. Еден натпревар со Бари е малку за да заклучиме, но изгледа како помладите фудбалери да го надтрчуваат, што не беше случај порано. Ќе почекам неколку кола пред да коментирам.Maлкумина знаат дека Сантон во Примавера тимот играше и како десно офанзивно крило, што значи има одредени офанзивни карактеристики, Занети ги нема, 0 асистенции и 0 голови имаше минатата сезона ( проверено ) .