Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мили мои, се расправате, свесни сте за тоа?

Кој е тој Ибра за да внесе олку раздор меѓу нас?

Дека е мајстор, мајстор е.
Дека ни е потребен, потребен ни е.

Ама ако сака да оди, може некој да го запре? Не.
Убаво кажа Сантон, '[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]If he stays without really wanting to, then he’d do better to go and have a great season elsewhere'. [/FONT]
Sve e kazano u tvojov post vreme e da zavrsi taa diskusija okolku Ibra. Ili da produzime zaso utre ke otide u drug klub pa ke nemame sansa toa da go pravime na ovoj fan klub :))

Претеравте со меѓусебни навреди, ке им удрам едит на тие постови . . . и друго, цело време вртите еден ист муабет .

пс. Со еден Дибијаџо, Калон, Вентола, Пасквале, Џули и остали чим се надевав за титула, ондак, со играчи ко Милито, Ето, евентуално Елано, Мота, Камби, Маикон, Цезар, Сантон и остали уз Ѕверот Мурињо . . . . ЗНАМ, дека Интер и наредна сезона ке освои Серија А .

Луѓе стварно доста е веќе и за Ибра и све. Може нема да си отиде затоа што по најнови информации Морати ќе бара само кеш за него и тоа минимум 70 милиони евра така да џабе постови и муабети на темава.

Луѓе стварно доста е веќе и за Ибра и све. Може нема да си отиде затоа што по најнови информации Морати ќе бара само кеш за него и тоа минимум 70 милиони евра така да џабе постови и муабети на темава.

Ај ќе стиснете заби и ќе го истрпите уште 1-2 години чим е така...
Поголем ѓавол не можеше да ве снајде...

Не само тој и Адриано е бразилскиот предавник! Вакво лошо нешто не ни се случило одамна во Интер..
Цела Италија од колумнисти до новинари работи против Интер, ама мене не ми е проблем тоа. Ме нервира што има и некои во нашите редови кои работат против Интер.
А Адриано.. прва утакмица и гол! Изјава после утакмица, Интер и навивачите секогаш ќе ми останат во срцето.

Златан и Адриано! Најголемите предавници..
Според некои..

П.С. Нели ќе го канеа Адриано на прославата? Или и тоа се заборави..

Ај да искочи дека ти контрирам од другиов ник...

Јас па Адриано не го ценам т.е. Ок, ама имаше плејада други играчи кои направија многу за Интер за разлика од него!
На него гледам ко Сантон или Балотели, со таа разлика што овие се нормални луѓе пред да се познати, а овој го носиме од Бразил, го праиме човек, почиња да зима пари, се пијанчи, не иде по тренинзи итн. итн.

Нека игра у бразилско сеа до крај на кариера... Пошо сигурно у тоа фамозно “раскинување“ на договорот со Интер, има некој ред текст у кој се спомиња дека не смее да игра за Европски/Италијански клуб у наредните Х години.

Сеа го чекам Madness дојде и да каже, еве го овој истиот си пишува од вториот ник.. :) :) :)

Абе добивам доста казнени поени до Администраторов на странава. Ме интересира дали добиваш и ти, дали и администраторот не меша двајцата, или само Маднес?:smir:
И уште нешто.. не дека не сум заслужил негативни пеони.. не е тоа проблем.. ама друго ме мачи..
Добивам два пати од ист администратор и си викам.. абе овај нас толку многу ли не чита?
Толку ли му сме интересни во клубов? Оти ако дава како мене на сите за такво однесување.. ќе треба по цел ден да седи на кајгана..
И си викам.. има некој кодош во нашиве редови.. ама не знам кој е..
Да не се сомневаш во некого? :smir:

Кој ке праи миабет уште за ибра е магаре тралаллал :baeh::baeh::baeh: :pos2:

Пази сега што читам на Гоал..
Според Кориере дело Спорт Италијанскиот клуб Џенова планира да го доведе Жунињо во своите редови! И не само тоа.. биле во пол позиција..
А Бранка и Ориали највероватно се на одмор некаде.. на некоја плажа..
Можеби е стар Жунињо.. ама што е до мене мислам дека подобро би изиграл од еден Деко кој е 3 години помлад. За Мота не ни зборувам. Без конкуренција. Нешто што никогаш сме немале.. слободни удари.. мајстор за слободни удари..
Ама Џенова ќе го лапне.. Го зедоа Флокари, Креспо, се очекувал Кваресма, и како замена за Мота го планирале Жунињо! Многу нормално.. Браво! Немам зборови за Џенова..:nesum:

Ај да искочи дека ти контрирам од другиов ник...

Јас па Адриано не го ценам т.е. Ок, ама имаше плејада други играчи кои направија многу за Интер за разлика од него!
На него гледам ко Сантон или Балотели, со таа разлика што овие се нормални луѓе пред да се познати, а овој го носиме од Бразил, го праиме човек, почиња да зима пари, се пијанчи, не иде по тренинзи итн. итн.

Нека игра у бразилско сеа до крај на кариера... Пошо сигурно у тоа фамозно “раскинување“ на договорот со Интер, има некој ред текст у кој се спомиња дека не смее да игра за Европски/Италијански клуб у наредните Х години.

Сеа го чекам Madness дојде и да каже, еве го овој истиот си пишува од вториот ник.. :) :) :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ABE COVECE JA NE REKOV SO SIGURNOST DEKA SI TOJ ISTIOT SAMO POSOCIV DEKA IMATE PREMNOGU SLICNI MISLENJA I TAKA MI DOJDE IDEJA DEKA SI ISTIOT(ISKRENO SAKAV DA JA VIDAM TVOJATA REAKCIJA PO SETO TOA).

a so se odnesuva za Adrijano do nekade covekot go razbiram zosto postapil i reagiral taka,i zatoa mislam kolku i da si profesionalec emociite ke te nadvladeat koga stanuva zbor za pocinat od svojata familija pogotovo negoviot roden tatko.

Ne smeeme isto da zaboravime deka Adrijano poteknuva od siromasna familija koja ne mu gi ovozmozila site potrebni raboti kako dete i podocna so negoviot transfer vo Evropa, toj se gusi so pari i se obiduva da nadoknadi se sto ima propusteno vo svojot zivot odnosno go zivee bukvalno materijalen zivot ispolnet so golemi poroci.

Kapak na se bese negovite raskinuvanja vo ljuboven plan koi spored mene go unistija kako covek pred se, a potoa kako fudbaler i kako licnost.

Mislam deka covekot nemase dovolno podrska od nikogo pa zatoa tagata ja barase vo alkoholot i cigarite i ne mislam deka se ima drogirano i deka ja pominal taa granica.

Edinsteno ne mi bese jasno pokraj site napori na Morati zosto ne se obide so, da receme prijatel ili psihijatar da porazgovara so nego da gi uvidi svoite problemi so koi bi doslo do zaednicko resenie,a ne da tone vo ocajot i depresijata.

Aj da ne glumam seznajko ova bese edno malo viduvanje na situacijata da gi otrgneme site tenzii so Ibrakadabra i Ibracadabra (junior) (mala sala) i konecno da sedneme na masa i da gi rascistime site nerazjasneti dilemi okolu toa koj e najdobar i koj e najvreden vo Inter.

Sepak sme luge i sakame da diskutirame zatoa sto na site ni e udreno vo glava koj kogo da kupime i kogo da prodademe.

Posleden zbor ima gospodinot Morati za kogo smetam sto i da odluci nema da zgresi i makar da go imame najlosiot sostav nie ponatamu ke prodolzime da navivame do smrt zatoa sto Inter e eden,a nie sme mnogu i kolku da e potrebno ke bideme tuka do posledna kapka krv i nikogas nema da se predademe.
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Пази сега што читам на Гоал..
Според Кориере дело Спорт Италијанскиот клуб Џенова планира да го доведе Жунињо во своите редови! И не само тоа.. биле во пол позиција..
А Бранка и Ориали највероватно се на одмор некаде.. на некоја плажа..
Можеби е стар Жунињо.. ама што е до мене мислам дека подобро би изиграл од еден Деко кој е 3 години помлад. За Мота не ни зборувам. Без конкуренција. Нешто што никогаш сме немале.. слободни удари.. мајстор за слободни удари..
Ама Џенова ќе го лапне.. Го зедоа Флокари, Креспо, се очекувал Кваресма, и како замена за Мота го планирале Жунињо! Многу нормално.. Браво! Немам зборови за Џенова..:nesum:

За ова се согласуваме, уште кога видов дека Жунињо летово е слободен, пишав овде на форум дека добро би било да го доведеме само на една сезона, таман до доаѓањето на Коутињо .
Дел од членовите не се согласија ради годините, но од кога бе години биле репер за тоа како некој игра . Дел Пиеро разара, Гигс исто, Недвед исто, Жунињо сезонава ја изигра на ниво, зашто мислите дека наредната ке биде разлика црно-бело со претходната .

Иначе, беа поврзани Интер со него пред недела - две, и баш поради тоа што чини НУЛА евра, не гледам нешто лошо во неговото доведување, и да, подобар е од Дејо и ке добиеме уште еден играч кој од една страна ке може да игра и во први 11, а од друга би можел да биде и алтернатива од клупата ( за доведениот плеј, се надевам Елано ) зашто и онака ако иде во Интер, ке дојде тука пред Се ради уште една сезона за ЛШ, последна за него да има каков таков успех во неговата кариера тука .

Абе добивам доста казнени поени до Администраторов на странава. Ме интересира дали добиваш и ти, дали и администраторот не меша двајцата, или само Маднес?:smir:
И уште нешто.. не дека не сум заслужил негативни пеони.. не е тоа проблем.. ама друго ме мачи..
Добивам два пати од ист администратор и си викам.. абе овај нас толку многу ли не чита?
Толку ли му сме интересни во клубов? Оти ако дава како мене на сите за такво однесување.. ќе треба по цел ден да седи на кајгана..

Ja iskreno ne me interesira da ti kazam pravo kolku kazneni poeni imam i dali ima nekoj kodos vo nasite redovi.

Kodosi ima sekade pa ne bi me cudelo i tuka da ima gledajki ne nas i zasituvajki ni se.

Jas bi go zamolil administratorot da ne mu pisuva kazneni poeni na Ibra zatoa sto tuka sme samo za muabet i diskusii, a ne za nikakva navreda i nepocituvanje kon nasiot klub.

A da bevme interesni do sega ke ni bese ponudeno rabotno mesto na Kajgana i mozebi i mesto vo Inter kako """BuReKoJaDcI""" (mala sala)

Душишке ти кутра - уште ли на научи дека овој администратор Е 24/7 онлине ... види по форумов што администртор имате ... :kesa:

Некако сме слаби на пазаров.. знам дека е рано.. и некои ќе речат звучиш како фан на Реал Мадрид.. ама вистината е таа..
Погледнете ги нив.. Погледнете го Перез.. Страв и трепет е на пазарот.. Додека ние се гушиме со Милито (не дека е слаб) и се чудиме што да правиме со договорот на Кваресма, тој веќе го донесе Кака и се токми на Рибери и Роналдо!! А ние Арнаутович.. :tapp:
А со Жунињо добиваме повеќе работи.. Плејмејкер, изведувач на слободни удари и искуство! А неговата возраст е коцка на која мора да одиграме! Мислам дека на овој тим кој сега го имаме ни фали уште Жунињо и еден од одбраната! Другото е добро..

Не е тоа лоша работа. Тоа ни одговара на сите. Ја у ниту еден пост не реков нешто лошо за Ибра така да не пишуј глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom