Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како и да е, имаше послаби состави и од Реал, и од Милан, и од Јунајтед, и од Депортиво ( тогаш дечките играа феноменален фудбал ) и од Челзи и остали, но сепак освоија .
Играчите ги споменав зашто дефакто се скалила под она со што ке располага Мур наредна сезона, и затоа ме ЧУДИ тоа што многумина уште од сега ги отпишуваат Интер за трофеите а што е најтрагично истите се фанови на клубот .

Батали бе муабет, ке видиме како ке се одввива трансфер политиката наредни месеци па кога ке се официјализираат трансферите ке удираме критики, моите во секој случај ке бидат позитивни зашто сум убеден во успехот на овој тим во иднина .

п.с. Сепак го натераа да скокне, ЛЕГЕНДА

Ma la Juve e il Milan... Quanti TITULI hanno? . . . . . ZEROOOO :pos2:

Ја најверојатно нешто сум утнал или не сум заприметил добро. Што е финтата со скокањето може некој да ми каже?

Ја најверојатно нешто сум утнал или не сум заприметил добро. Што е финтата со скокањето може некој да ми каже?
Публиката пееше Chi non Salta Rosonero e = Кој не скока е Росоњер
Потоа го тераа и Мур да скока и пееа Mourinho Salta con Noi = Mур, скокај со нас . . . по што типот ги почести со истото ( 35 секунда од првиот клип ), па пак продолжија да пеат Chi non Salta Rosonero e .

А во вториот клип, спикерот си игра к*рташак со нашите ривали . :vozbud:

Публиката пееше Chi non Salta Rosonero e = Кој не скока е Росоњер
Потоа го тераа и Мур да скока и пееа Mourinho Salta con Noi = Mур, скокај со нас . . . по што типот ги почести со истото ( 35 секунда од првиот клип ), па пак продолжија да пеат Chi non Salta Rosonero e .

А во вториот клип, спикерот си игра к*рташак со нашите ривали . :vozbud:

Не знам италијански така да... али добри се:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.
Фала!

Абе тука уште полошо е што некој не навива за Интер, туку за Ибро.. А па тој што занпнал дека без Ибра во Интер ќе биди потпо да не е видовит?? Или на грав да не гледа?? Аххх бе..:toe:

За тебе само едно ќе кажам - Додека Ибра е во Интер вие од Јуве ќе продолжите онака долго да го земате без раце на вашето второ и трето место! А тоа зошто си заминал Златан од кај вас? Си замина оти кога виде дека сте посран клуб кој мести титули му се згади од вас! Зошто не замина во Реал? Сакаше во Интер, да ве толчи вас!

Брат, тоа е проблемот кај еден дел од фановите на Интер тука, тешко им е да го сватат ова погоре, а за да биде патетиката во енормни размери, плачат по играч кој што очигледно сака да си замине од Интер, а притоа ги плукаат останатите играчи, управата, газдата на клубот...

Еве ви пример Интеристи, фан на Челзи знае да го цени еден Балотели, а вие (ќе се препознаете кои) го плукате, го плукате капитенот кој секој што не е интериста тука искрено го цени, го плукате најдобриот десен бек, голман, деструктивец....

Не може секој да е вистински фан на Интер. Толку.

Фала курцу ... Ало .. навивачи на други клубови ни кажуваат дека Цезар владее ... а наши навивачи (си знаат кои се) го плукаат ....

:smir:

пс:Ви реков ја уште Сантон коа го сјеба Роналдо со Манчестер коа игравме ... Типот е новиот Занети :D:D:D

Мислиш дека сега не пука од мака што не ја одбра Босна? Факт од неговиот карактер што го подзаборавивме, тој и сопствената нација си ја шитна за да ги задоволи амбициите. И сега Ќиро растура со Џеко и компанија, ќе оди на светско, може и најголемо изненадување ќе биде... А овој ќе игра за Шведска која секој фаворит ја пегла 2-0 глатко...

Кој високо лета... :)

Неко меѓу нама није наш :pos2:
Шала на страна, да не драматизираме, колку што гледам само еден исплука и по Цезар и по Занети и другите, 90 и кусур % се согласуваме дека Цезар е ѕвер, од вистинските!

Играчиште ќе биде малиот!

А за вас останатите, ќе се препознаете добро кои сте, доста ми е од индиректни посочувања, онака што се вели како некои пички. Терајте си овците по патот, и зборувајте си за Интер на темава, а не индиректно во секој мубает да посочувате!
Само едно ќе ви кажам..
Не е проблемот до вас.. Проблем е системот во кој живееме.
Крива е оваа влада која работи контрапродуктивно. Влада која во секој град отвара факултети. Се знаеше бе порано, Економски во Прилеп, Педагошки во Битола, другото се во Скопје! Денес факултети колку сакаш.. не можи бе мајка му сите на факултет, кај се видело тоа.. Не можи сите писмени да бидеме.. Рекле стари.. теле се учи, вол не се учи..
Абе вие море имате проблем со читањето, после имате проблем со сфаќањето, па на крај не размислувате како што треба..
Абе ти му викаш Златан во овој момент е далеку попотребен од Занети и не само од Занети, туку од било кој друг во тимот, тие ти викаат Занети игра најдолго и со срце за Интер!??
Ти му викаш Цезар до лани правеше киксови како будала, а тие ти викаат оваа сезона Цезар е најдобар голман! Па знам бе, ама зборувам за лани и оломнани!??
Ти му викаш Кордоба, Станкович, Балотели, Виеира.. не изиграа ништо оваа сезона.. тие ти викаат ти плукаш по капитенот (Занети), најдобриот десен бек (Маикон), најдобриот дефанзивец во средината (Камбиасо)!??
Ти му викаш Бранка и Ориали прават киксови недозволиви за менаџери на еден така голем клуб, тие ти викаат ти плукаш по Морати и сите фанови на Интер!??

Затоа следете си дневни новости за Интер, водете си расправа овде и доста си го чешате газето со мене, Ибракадабра (кој морам да напоменам не сме иста личност, некои и тоа не можат да го видат), и уште 1-2 кои не ми текнува кој беа, а можат да го разберат она кое јас го зборувам..
Ви благодарам на разбирањето! :pipi:

За тебе само едно ќе кажам - Додека Ибра е во Интер вие од Јуве ќе продолжите онака долго да го земате без раце на вашето второ и трето место! А тоа зошто си заминал Златан од кај вас? Си замина оти кога виде дека сте посран клуб кој мести титули му се згади од вас! Зошто не замина во Реал? Сакаше во Интер, да ве толчи вас!

А за вас останатите, ќе се препознаете добро кои сте, доста ми е од индиректни посочувања, онака што се вели како некои пички. Терајте си овците по патот, и зборувајте си за Интер на темава, а не индиректно во секој мубает да посочувате!
Само едно ќе ви кажам..
Не е проблемот до вас.. Проблем е системот во кој живееме.
Крива е оваа влада која работи контрапродуктивно. Влада која во секој град отвара факултети. Се знаеше бе порано, Економски во Прилеп, Педагошки во Битола, другото се во Скопје! Денес факултети колку сакаш.. не можи бе мајка му сите на факултет, кај се видело тоа.. Не можи сите писмени да бидеме.. Рекле стари.. теле се учи, вол не се учи..
Абе вие море имате проблем со читањето, после имате проблем со сфаќањето, па на крај не размислувате како што треба..
Абе ти му викаш Златан во овој момент е далеку попотребен од Занети и не само од Занети, туку од било кој друг во тимот, тие ти викаат Занети игра најдолго и со срце за Интер!??
Ти му викаш Цезар до лани правеше киксови како будала, а тие ти викаат оваа сезона Цезар е најдобар голман! Па знам бе, ама зборувам за лани и оломнани!??
Ти му викаш Кордоба, Станкович, Балотели, Виеира.. не изиграа ништо оваа сезона.. тие ти викаат ти плукаш по капитенот (Занети), најдобриот десен бек (Маикон), најдобриот дефанзивец во средината (Камбиасо)!??
Ти му викаш Бранка и Ориали прават киксови недозволиви за менаџери на еден така голем клуб, тие ти викаат ти плукаш по Морати и сите фанови на Интер!??

Затоа следете си дневни новости за Интер, водете си расправа овде и доста си го чешате газето со мене, Ибракадабра (кој морам да напоменам не сме иста личност, некои и тоа не можат да го видат), и уште 1-2 кои не ми текнува кој беа, а можат да го разберат она кое јас го зборувам..
Ви благодарам на разбирањето! :pipi:

Никој не рече дека Интер ги направил најсјајните трансфери и сите знаат а и ФАКТ е дека правиме најпромашени трансфери ...

Дур сме кај фактите ....

Интер е поголем од Ибра
Занети е поголем од Ибра
Навивачите на кои што им покажа прст се поголеми од Ибра
Ние навиваме за Интер а не за Ибра

Поново ... Факти ...

пс:Кој к*р ти е бе за факултети ти да кажуваш кој што и како ... Цел Фан клуб ти кажува дека се навива за Интер а не за Ибра ти си почнал Ибра ваков онаков без Ибра неможе титула кур се тресе ладна вода

ПРЕКУ К*Р НИ Е ОД ИБРА !!!!! ГО САКАМЕ ИНТЕР .... ИБРА Е АКНА ... ке пројде ....

ps:Постовите на ИбраКАДАБРА се далеку поконструктивни од твоите .... и не ... нема други ...

Гледам очите си ги вадите па решив да ве развеселам малку т.е ако се за веселење вестиве:
http://goal.com/en/news/11/transfer...-sign-chelseas-ricardo-carvalho-twentes-marko

http://goal.com/en/news/10/italy/20...love-fiorentina-but-inter-coach-jose-mourinho

епа дали се добри вести сами проценете си
п.с. колку што прочитав карваљо на заем ќе биди:salut::salut::salut:

Интер е поголем од Ибра
Занети е поголем од Ибра
:zver:
поздрав то тие што мастурбирате на Ибро!!!

Не знам што е битно, а што не е...

Ама од муабетиве сфаќам дека Адриано повеќе го цените од Ибрахимович.
А кој колку направи за Интер...

Тоа е...

Дур сме кај фактите ....

Интер е поголем од Ибра
Занети е поголем од Ибра

Поново ... Факти ...

пс:Кој кур ти е бе за факултети ти да кажуваш кој што и како ....Ако има ТЕЛЕ во муабетов ти си ТЕЛИШТЕ ... Цел Фан клуб ти кажува дека се навива за Интер а не за Ибра ти си почнал Ибра ваков онаков без Ибра неможе титула кур се тресе ладна вода

ПРЕКУ КУР НИ Е ОД ИБРА !!!!! ГО САКАМЕ ИНТЕР .... ИБРА Е АКНА ... ке пројде ....

ps:Постовите на ИбраКАДАБРА се далеку поконструктивни од твоите .... и не ... нема други ...

Чекај малце ти глуп се правиш? Ова болдираното сам го напиша или го копираше од накаде? Човекот ти рече убаво горо (иако не сум ја прочитал целава дискусија) дека моментално на Интер, најпотербен од сите му е Ибра, има тука место за дискусии? Иако јас сум за да се продаде тој човек, ама дека напрае чуда за Интер напрае, чуда кој не можеше ни РОналдо, а ни 1000000000 Занети да ги парват, ти мешаш работи, никој не вели дека Занети не игра со срце за Интер, ама не заборавај кој квалитет го поседува Ибра, и кој Занети... Тоа е целата поента, никаде не видов да плука по Интер, туку вие така зборувате оти нема што да пишувате и одма абе ти не си за интер...е добро бе, само ти си и никој друг не е. Бива вака?

Ќути што има на кој да дркаме...

Него со ников твој што праиме?! :kesa::kesa::kesa:
ти сигурен ли си дека мојот ник е посветен на тој Адриано??
си се виде ти на дело сите те прочитаа! додека не ти отворат фан клуб ибрахимович не оди офтопик во фан клуб ИНТЕР!

Мирен Адри, мирен... :pos2::pos2::pos2::pos2:

Не бива бе, сте се фатиле за Ибра, не го бива и не го бива...

Ок, не го бива.

Сите кога сте почнале да гледате фудбал, како сте го одбрале тимот?

Дека е добар голманот? Бекот можда?! Играчот од среден ред?!

Не бе народе, за оној што дава голови сте се фатиле, 100%!
Во 95% од случаите е така! останатите 5% се дека тато, бато е за тој тим...

Тоа треба да ви е јасно!
Копиљаци што почињаат да гледаат фудбал сега многу јасно навиваат за Интер дека е Шампион, така одбираат, мало дете па нормално за победник да се фати. Па после е ѕвездата во тимот.

Занети е легенда, најдобар на својата позиција, најдобро игра за свои години, срце играч (иако не се сакаа со мој Алваро), се нај нај за човеков.

Ама факт е дека да Занети за 15 години у Интер нема донесено ни 10% од новите навивачи на Интер... Ибра и за тоа е најзаслужен...

Така е, колку и да не признавате.

Е сеа, откако веќе ќе навивате за Интер и ќе набилдате искуство на фан и ќе почнете да гледате на фудбалот со разбирање, почињате да сфаќате кој колку вреди во тимот и слично...
Па така, сите знаеме дека Занети е незаменлив и .... (да не се повторувам со суперлативите)

Меѓутоа, Ибра е ѕвездата, човекот кој ја прави разликата, човекот кој е НАЈЗАСЛУЖЕН за ова што е Интер изминативе 3 сезони...

Зошто ве боли тоа?!
И прекинете веќе, кој бил за Интер кој не бил, не може ништо да ме направи помалку навивач на Интер...

Освен фактот што од моменталните играчи не ги ценам Виеира и Станковиќ уопште и тоа!

И ама веќе, оладете у ку*ац!

Чекај малце ти глуп се правиш? Ова болдираното сам го напиша или го копираше од накаде? Човекот ти рече убаво горо (иако не сум ја прочитал целава дискусија) дека моментално на Интер, најпотербен од сите му е Ибра, има тука место за дискусии? Иако јас сум за да се продаде тој човек, ама дека напрае чуда за Интер напрае, чуда кој не можеше ни РОналдо, а ни 1000000000 Занети да ги парват, ти мешаш работи, никој не вели дека Занети не игра со срце за Интер, ама не заборавај кој квалитет го поседува Ибра, и кој Занети... Тоа е целата поента, никаде не видов да плука по Интер, туку вие така зборувате оти нема што да пишувате и одма абе ти не си за интер...е добро бе, само ти си и никој друг не е. Бива вака?

Ај направи ми услуга .... Провери мислења на ИбраЦадабра и кажи ми дали има еден пост во кој што не се отвара на Ибра ?

А тоа што го болдираш .. треба напамет да го знаеш ...

Мили мои, се расправате, свесни сте за тоа?

Кој е тој Ибра за да внесе олку раздор меѓу нас?

Дека е мајстор, мајстор е.
Дека ни е потребен, потребен ни е.

Ама ако сака да оди, може некој да го запре? Не.
Убаво кажа Сантон, '[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]If he stays without really wanting to, then he’d do better to go and have a great season elsewhere'. [/FONT]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom