Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цезар не е еден од најдобрите туку моментално убедливо најдобар голман во светот. Него сега ви влезе новото засилување, Милито, па да видиме како ќе одигра.

Него bojann, ти ич не се секирај, Барса во никој случај нема да го јаде курот.

Фала курцу ... Ало .. навивачи на други клубови ни кажуваат дека Цезар владее ... а наши навивачи (си знаат кои се) го плукаат ....

:smir:

пс:Ви реков ја уште Сантон коа го сјеба Роналдо со Манчестер коа игравме ... Типот е новиот Занети :D:D:D

Santon- 8.0: The Inter starlet never shied away from responsibility as he looked to get up and down throughout the game. If he can build on tonight’s performance, Zambrotta’s days in the Azzurri setup could well be numbered.

Заедно со Роси најдобро оценети кај Азурите . . . . иначе болдираното . :vozbud:Се гордеам со копиљов .

пс Ај да направиме петиција ФИФА да ги промени правилата за Ибра и да му дозволи да игра за Португалија. Пошто со Шведска не може да направи ништо, Португалија ќе му дојде како кец на десетка. Немаат асален напаѓач од како гледам фудбал па со Ибра сигурно ќе бидат Европски и Светски шампиони а така Ибро ќе може да си го оствари сонот да биде најдобар фудбалер во светот.

Мислиш дека сега не пука од мака што не ја одбра Босна? Факт од неговиот карактер што го подзаборавивме, тој и сопствената нација си ја шитна за да ги задоволи амбициите. И сега Ќиро растура со Џеко и компанија, ќе оди на светско, може и најголемо изненадување ќе биде... А овој ќе игра за Шведска која секој фаворит ја пегла 2-0 глатко...

Кој високо лета... :)

Фала курцу ... Ало .. навивачи на други клубови ни кажуваат дека Цезар владее ... а наши навивачи (си знаат кои се) го плукаат ....

Неко меѓу нама није наш :pos2:
Шала на страна, да не драматизираме, колку што гледам само еден исплука и по Цезар и по Занети и другите, 90 и кусур % се согласуваме дека Цезар е ѕвер, од вистинските!

Santon- 8.0: The Inter starlet never shied away from responsibility as he looked to get up and down throughout the game. If he can build on tonight’s performance, Zambrotta’s days in the Azzurri setup could well be numbered.

Заедно со Роси најдобро оценети кај Азурите . . . . иначе болдираното . :vozbud:Се гордеам со копиљов .

Играчиште ќе биде малиот!

Ае да купуваме дрес од Сантон дур не блеснал :D Па да се фалиме дека сме имале верба во Малиот =)

пс: 8 оценка ... БРАВО КОПИЉ !!!!! Со Балотели ке царувате во интер !!!!!:kesa::kesa:

mnogu vi e dobar ovoj santon!!

Ае нека ми е честито новиот аватар =) (јбг мораше да ја сменам типкава :D)

Него има некој информации со Кварезма што се дешава ?

Julio Cesar – 8.5: Superb again for Brazil in goal. Single-handedly denied and frustrated the Uruguayan frontline with a number of world class saves.

Тоа е тоа, Бразил даде 4 гола, а сепак најдобро оценетиот кај нив е голманот, ретко ваква ствар да видиш .

п.с. Elano – 8: Nothing flashy from the Manchester City midfielder but he assisted Juan’s goal with a perfect cross and supplied Luis Fabiano with the through pass to kill off the game.

Toa e она што недостига кај Интер, ништо чудно уште утре повторно да се заострат шпекулациите за Елано .

Сун моеш некако одбраните на Цезар против Уругвај да ги пастираш тука ? (ако може да се најдат на интернетов де ) =)

Фала !

1. Има нешто што се нарекува '' трансфер берза '', а на истата цената на Ето е ниска, баш поради истекот на договорот . . . и клубот да му набие цена од 40 милиони на пример, не е изводливо некој истата да ја понуди, така да максимумот што можат Барса да го извлече од евентуално негово продавање е 20че, мада и тоа тешко . . . а во случај да не го шитне и да не му го продолжи договорот, Ето ке има право да преговара со други екипи и да замине за една голема НУЛА .

20 милиони е ништо за еден таков ѕвер, затоа они напињаат за Ибра плус доплата, колку да имаат ќар од евентуалното заминување на Ето .

2. Ова под дифолт ебаго, ако Ибра си иде и дојде Ето, Интер ке имале нула титули . . . брееј, како го објаснувате освојувањето на титулата во ЛШ на Порто со Мурињо и со еден Бени МекКарти во нападот .
Ау да бе, Порто имаа ненормална средина тогаш, Коштиња, Маниче, Деко . . . . уффффф :vozbud: . Мота, Камби, Занети и еден креативец се класа за претходно наведените ( башка Сантон/Максвел и Маикон бекови ), али ај, знаете као гледам на вас, едвај ке чекате неуспех без Ибра за да излезете овде и да ми/ни кажете ВИ РЕКОВМЕ ВИ РЕКОВМЕ . Ме интересира само, ке се радувате на евентуален успех наредна сезона, зашто добивам впечаток како да уживате во оноа, Интер пак ке се врател на старите патеки .

Mурињо ке дозволи Интер да тоне . . . . Nooooot ! Meне ако некој ми гарантира титула во Интер е Мур, нит Ето, нит Ибра нит некој трет .

На крај краева споредете го Ибра во времето на Манчини, и Ибра во времето на Мурињо . . . евидетна е разликата нели, што мислите, зашто е тоа така . :toe:
Ето - Милито уз Мурињо формула за неуспех :pos2: а еден Бени МекКарти и КарлоШ АлбертУ уз Мурињо играчи кои го кренаа трофејот во ЛШ . . . стварно не сте ми јасни .

п.с. Да се навратам на дел од овој пост, кои беа за вас МекКарти, Карлос Алберто, Коштиња, Маниче, Карваљо, Фереира па и Деко во сезоната 2003/2004, дали тогаш тие играчи да беа во Интер вие ке бликавте од среќа ? м ?

За мене занете што беа истите, просечни играчи и анонимуси предводени од ненормално добар тренер . . . Коштиња по таа сезона се усра, истото важи и за МекКарти, Маниче исто, Карлос Алберто да не зборам ( на крајот заврши во Бразилско Првенство ) . Једини кои продолжија да играат на ниво беа Деко во Барса ( супер средина за тој играч ), и Карваљо, Фереира кои нормално повторно беа под капата на Ѕверот .
Kako prvo druze togasnite timovi vo Liga na Sampioni ne se ni polovina silni od ovaa godina.Porto nemase vistinski protivnik taa godina,ako se znae deka Mancester go eliminiraa na srekja a plus togasniot Mancester ne bese nesto posebno.
Fereira,Karvaljo bea pod kapata na Murinjo ama bese i Manice,koj se posra vo Chelsea.Ednostavno mu se pogodi taa sezona za Liga na Sampioni.

Da ne me svatite pogresno Murinho e golem trener niedna titula ne mu e na srekja osvoena,ima kvalitet covekot.Se soglasuvam so toa deka go napravi Ibra igraciste,go dousovrsi.Ama za da se nadevate da osvoite vo Liga na Sampioni trofej treba ednostavno da imate malce poveke srekja.Ovaa godina se ke bese poinaku dokolku Inter imase malku(citaj malku)poveke srekja.Ibra ednas da strelase precizno so glava,se ke bese poinaku i mozebi ke go podignea trofejot.

Izvinete me na kirilicata nemozam nesto da smenam ...:smir:

Како и да е, имаше послаби состави и од Реал, и од Милан, и од Јунајтед, и од Депортиво ( тогаш дечките играа феноменален фудбал ) и од Челзи и остали, но сепак освоија .
Играчите ги споменав зашто дефакто се скалила под она со што ке располага Мур наредна сезона, и затоа ме ЧУДИ тоа што многумина уште од сега ги отпишуваат Интер за трофеите а што е најтрагично истите се фанови на клубот .

Батали бе муабет, ке видиме како ке се одввива трансфер политиката наредни месеци па кога ке се официјализираат трансферите ке удираме критики, моите во секој случај ке бидат позитивни зашто сум убеден во успехот на овој тим во иднина .

п.с. Сепак го натераа да скокне, ЛЕГЕНДА

Ma la Juve e il Milan... Quanti TITULI hanno? . . . . . ZEROOOO :pos2:

Дај бе доста ја релативизирате титулата на Мур со Порто, човекот прво ги прегази во УЕФА а после покажа класа во ЛШ, играа далеку најдисциплиниран фудбал, се знаеше точно кој што работи во тимот. Две години беа цареви во Европа и ај не зезајте со споредби од типот: оваа година ЛШ била два пати подобра. ЛШ си е ЛШ, најдобрите тимови во Европа играат и еден победува. На Монако што му фалеше, го исфрлија Реал во полуфиналето иако сите предходно ги отпишаа.

Она што Syn прееска сакаше да го каже кога го спомна Порто е многу едноставно: Порто со играчи кои беа анонимуси, а кои после разделбата од Мурињо ништо не направија, газеше. Ако таков Порто можеше да гази, со кој памет го отпишувате Интер уште од сега, само затоа што Ибра ќе си одел, а не ни знаеме кој ќе дојде.

И да се надоврзам на Syn, кој кажа дека Порто со Бени Мекарти беше прв: Манчестер беше прв со Двајт Јорк и Енди Кол. Не лоши играчи, ама далеку од светска класа, сепак растураа, затоа што имаше тим и игра.

Не го отпишувајте Интер, никогаш!

Све фанови искочивте у пм...
А и стручњак до стручњак, кој од кој. Ето 10 милиона вредел... Баш така... Дека му истекувал договорот, ах бее... Ако беше у лоши односи со тренер/управа па да напраите таков муабет, што и у таа комбинација цената му е каде каде повисока.
А не па вака...

Ето 10, Меси пошо малце боље од него вреди 15, Иниеста и Чави двајцата околу 18... Така треба да иде математиката.

Него никој “А“ не кажа околу кладбата што ја понудив... А се ку*чите цело време...

Ибра ако отиде и ако у замена дојде само Ето, Интер нема да освои ниедна титула догодина. Па после што ќе зборите?! Или ќе наведнете глава и ќе заќутите.

Огромен процент од вас плукаа по Балотели цела сезона, а сеа муабетиве стигнаа дека он ќе ја носи на грб екипата. Топ е човекот, ама има уште леб да јаде, за Сантон да не збориме.

Друга работа, по Занети никој не плука! Аман веќе прекинете со тоа! Напнавте искрено...
Ако некој игра со срце за Интер, тоа е токму тој. Едноставно незаменлив.

Ибра не треба да го сакате бе луѓе! Кој ве тера тоа?! Ама треба да го цените она што го направи, и да сте благодарни за тоа, а не да го ПЛУКАТЕ сега.

Да не беше ТОЈ, немаше да збориме сеа за ЛШ, уствари ќе зборевме т.е. ќе чекавме противник у 3то квалификациско коло...

DOSTA VISE SE EDNI ISTI MUABETI!!!!!!!

OTVARAM PRETRES PO PREDMETOT STO NAVISTINA MISLITE ZA MILITO, ZATOA STO MENE STVARNO NE ME INPRESIONIRA SO ARGENTINA !!!!

OTVARAM PRETRES PO PREDMETOT STO NAVISTINA MISLITE ZA MILITO, ZATOA STO MENE STVARNO NE ME INPRESIONIRA SO ARGENTINA !!!!
А Меси те импресионираше, или Тевез ? Аргентина имаа само 2 шанси и тоа од '' мртва '' игра т.е. од прекини . Факт е дека Марадона треба уште леб да јаде за да си го заслужи префиксот тренер, а камоли Селектор на една Аргентина која го има може и најдобриот напад во Светот моментално .
Мислам, 6-1 од Боливија . . . еве ја надморската висина денес, Венецуела победи таму со 0 - 1 .

DOSTA VISE SE EDNI ISTI MUABETI!!!!!!!

Odlicen fudbaler ima oset za gol ako go ostavis sam ima da te napuni do daska :) ziceri retko promasuva se na se odlicen golgeter i so nego dobivame mnogu, baska dokazan e u Italija proveren igrac zimame sto vo edna Genova se isturi od davanje golovi pa ocekuvam vo Inter da go stori istoto i uste poveke bidejki ke ima podobri i pokreativni igraci okolku nego.:smir:

Julio Cesar: Uruguay Are Harder Than Argentina

The Inter Milan goalkeeper believes the Uruguayans are tougher than their eternal enemies...

4 Jun 2009 18:34:43

41428_news.jpg
Photo Gallery
Zoom

Julio Cesar - Inter-Panathinaikos - Champions League (Grazia Neri)
Related Links

Despite the huge football rivalry between Brazil and Argentina, Julio Cesar feels that Uruguay are more complicated than the Argentines, ahead of the crucial World Cup qualifier in Montevideo.

"Every match has its history. You can never know what will happen. They are very difficult teams. Uruguay are traditionally very tough. I think they are more difficult than Argentina," said Julio Cesar.

Motivated by Saturday's clash with Uruguay, Julio Cesar admitted that Brazil have always struggled against their geographical neighbours. Brazil haven't beaten Uruguay in Montevideo in 33 years.

Since Uruguay shocked Brazil with a 2-1 win in the 1950 World Cup final at the legendary Maracana stadium, confrontations between the teams have been taken very seriously.

"Such a match is very motivating. The greatest motivation we have is that both teams are strong, extremely strong. The match will be very difficult, and we also know that the match against Paraguay will be complicated as well, but we want to change that negative statistic."

Brazil face group leaders Paraguay in Recife next week, and will be after sweet revenge after falling 2-0 to the Paraguayans in the first round of the World Cup qualifiers in Asuncion.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom