1. Има нешто што се нарекува '' трансфер берза '', а на истата цената на Ето е ниска, баш поради истекот на договорот . . . и клубот да му набие цена од 40 милиони на пример, не е изводливо некој истата да ја понуди, така да максимумот што можат Барса да го извлече од евентуално негово продавање е 20че, мада и тоа тешко . . . а во случај да не го шитне и да не му го продолжи договорот, Ето ке има право да преговара со други екипи и да замине за една голема НУЛА .
20 милиони е ништо за еден таков ѕвер, затоа они напињаат за Ибра плус доплата, колку да имаат ќар од евентуалното заминување на Ето .
2. Ова под дифолт ебаго, ако Ибра си иде и дојде Ето, Интер ке имале нула титули . . . брееј, како го објаснувате освојувањето на титулата во ЛШ на Порто со Мурињо и со еден Бени МекКарти во нападот .
Ау да бе, Порто имаа ненормална средина тогаш, Коштиња, Маниче, Деко . . . . уффффф

. Мота, Камби, Занети и еден креативец се класа за претходно наведените ( башка Сантон/Максвел и Маикон бекови ), али ај, знаете као гледам на вас, едвај ке чекате неуспех без Ибра за да излезете овде и да ми/ни кажете ВИ РЕКОВМЕ ВИ РЕКОВМЕ . Ме интересира само, ке се радувате на евентуален успех наредна сезона, зашто добивам впечаток како да уживате во оноа, Интер пак ке се врател на старите патеки .
Mурињо ке дозволи Интер да тоне . . . . Nooooot ! Meне ако некој ми гарантира титула во Интер е Мур, нит Ето, нит Ибра нит некој трет .
На крај краева споредете го Ибра во времето на Манчини, и Ибра во времето на Мурињо . . . евидетна е разликата нели, што мислите, зашто е тоа така .

Ето - Милито уз Мурињо формула за неуспех :pos2: а еден Бени МекКарти и КарлоШ АлбертУ уз Мурињо играчи кои го кренаа трофејот во ЛШ . . . стварно не сте ми јасни .
п.с. Да се навратам на дел од овој пост, кои беа за вас
МекКарти, Карлос Алберто, Коштиња, Маниче, Карваљо, Фереира па и Деко во сезоната 2003/2004, дали тогаш тие играчи да беа во Интер вие ке бликавте од среќа ? м ?
За мене занете што беа истите, просечни играчи и анонимуси предводени од ненормално добар тренер . . . Коштиња по таа сезона се усра, истото важи и за МекКарти, Маниче исто, Карлос Алберто да не зборам ( на крајот заврши во Бразилско Првенство ) . Једини кои продолжија да играат на ниво беа Деко во Барса ( супер средина за тој играч ), и Карваљо, Фереира кои нормално повторно беа под капата на Ѕверот .