Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
Сте приметиле од кога Фиго ја утепа црната мачка фантастично ни иде ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

kakva crna macka?
inaku pozdrav na site jas navivam za inter:smir:

Поздрав и до тебе и добредојде, ти објасни TonInter за која мачка станува зборkakva crna macka?
inaku pozdrav na site jas navivam za inter:smir:

Не се седи на две столчиња брат :smir: Бирај ... Ти препорачувам Интер-аватар :helou:никако не успевав да намалам сликичка а навивам за Интер и Барса ,сакам аватарот да биде пола интер грб пола барселона ама не ми успеа![]()
Хаха ме изнасмеа овој Пандев. Ааааа,ооооооо,иииииииии да си ебе векот. Му се врти Интер у глава ама мало морген.еве едно интервју со Горан ПАндев кој го гледал кој не!
http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=109703
го прашуваат на крај дали ке остане во лацио а неговиов одговор!
да, дефинитивно имам уште една година со ИНТ ааа ЛАцио:helou:

Еее Кордоба бе стигна во Колумбија да грееш клупаОбиња постигна 2 гола за Нигериа а влезе во 55 минута.
На livescore пиши дека пеналот го даде некој друг ама нема врска..
Занети влезе на полувреме против Колумбија, Бурдисо во последните минути а Кордоба ја грееше клупата на Колумбија цел натпревар. Натпреварот го доби Аргентина со 1:0.
и во Интер тоа ти се спрема со носење на нов дефанзивец. Секоја чест за Кордоба со срце игра али време му е да се пресели на клупа не е веке тоа што беше.
Не го дирај Бурдисо легенда е чоекот, каква само фаца има додека игра амбициозна и концентриранаСамо Бурдисо да го тргнат =) Се можам да поднесам освен тој тип на *битни* утакмици ...
ФАКТ .. Типот дава голови кога игра ... али у одбрана(кај што игра) е КАМЕН most of the time![]()
а типот е дрво и киксер највечи коа ке ми текне против Анортозис као изигра шо да ти распраам даље. Да се надеваме дека ке го искористиме во трансферот на Мело и ке им го бапнеме на Фиорентина. Алооо Мурињо, Морати послушајте ме побогу
Добар е за на клупа, но доколку можи да се искористи за како дел од трансферот на Мело би било супер.Не го дирај Бурдисо легенда е чоекот, каква само фаца има додека игра амбициозна и концентриранаа типот е дрво и киксер највечи коа ке ми текне против Анортозис као изигра шо да ти распраам даље. Да се надеваме дека ке го искористиме во трансферот на Мело и ке им го бапнеме на Фиорентина. Алооо Мурињо, Морати послушајте ме побогу
![]()
Другари прочитав се за Ибра што се расправавте за него,не вреди според мене !!!
-Не сакам да започнам нова расправија пак,по не знам кој пат,но во Интер секој доага и си оди,останува само нашата љубов кон клубот !!!Интер порано и кога се мачеше со секоја екипа,кога имаше утепани играчи,од Грешко до гејкот Чутос,јас го сакав,го сакам и ке го сакам Интер до крај !!!
Ибра сега што ни треба ни треба,тоа е факт,но ако запнал толку за да си оди од Интер,бидејки како што читам бил ''луд'' по Барса,има отворена врата и нека си оди !!
АДИОС АМИГОС !!!
Но,не ми се верува да си оди,ова е само некоја замисла на неговиот менаџер да види колку вреди навистина неговиот дијамант на пазарот (Ибра).