Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сте приметиле од кога Фиго ја утепа црната мачка фантастично ни иде ? :)

kakva crna macka?

inaku pozdrav na site jas navivam za inter:smir:

никако не успевав да намалам сликичка а навивам за Интер и Барса ,сакам аватарот да биде пола интер грб пола барселона ама не ми успеа:(

еве едно интервју со Горан ПАндев кој го гледал кој не!
http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=109703
го прашуваат на крај дали ке остане во лацио а неговиов одговор!
да, дефинитивно имам уште една година со ИНТ ааа ЛАцио:helou:

никако не успевав да намалам сликичка а навивам за Интер и Барса ,сакам аватарот да биде пола интер грб пола барселона ама не ми успеа:(
Не се седи на две столчиња брат :smir: Бирај ... Ти препорачувам Интер-аватар :helou:

еве едно интервју со Горан ПАндев кој го гледал кој не!
http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=109703
го прашуваат на крај дали ке остане во лацио а неговиов одговор!
да, дефинитивно имам уште една година со ИНТ ааа ЛАцио:helou:
Хаха ме изнасмеа овој Пандев. Ааааа,ооооооо,иииииииии да си ебе векот. Му се врти Интер у глава ама мало морген. :)

Другари прочитав се за Ибра што се расправавте за него,не вреди според мене !!!
-Не сакам да започнам нова расправија пак,по не знам кој пат,но во Интер секој доага и си оди,останува само нашата љубов кон клубот !!!Интер порано и кога се мачеше со секоја екипа,кога имаше утепани играчи,од Грешко до гејкот Чутос,јас го сакав,го сакам и ке го сакам Интер до крај !!!

Ибра сега што ни треба ни треба,тоа е факт,но ако запнал толку за да си оди од Интер,бидејки како што читам бил ''луд'' по Барса,има отворена врата и нека си оди !!
АДИОС АМИГОС !!!
Но,не ми се верува да си оди,ова е само некоја замисла на неговиот менаџер да види колку вреди навистина неговиот дијамант на пазарот (Ибра).

Обиња постигна 2 гола за Нигериа а влезе во 55 минута.

На livescore пиши дека пеналот го даде некој друг ама нема врска..

Занети влезе на полувреме против Колумбија, Бурдисо во последните минути а Кордоба ја грееше клупата на Колумбија цел натпревар. Натпреварот го доби Аргентина со 1:0.

Обиња постигна 2 гола за Нигериа а влезе во 55 минута.

На livescore пиши дека пеналот го даде некој друг ама нема врска..

Занети влезе на полувреме против Колумбија, Бурдисо во последните минути а Кордоба ја грееше клупата на Колумбија цел натпревар. Натпреварот го доби Аргентина со 1:0.
Еее Кордоба бе стигна во Колумбија да грееш клупа :) и во Интер тоа ти се спрема со носење на нов дефанзивец. Секоја чест за Кордоба со срце игра али време му е да се пресели на клупа не е веке тоа што беше.

Само Бурдисо да го тргнат =) Се можам да поднесам освен тој тип на *битни* утакмици ...

ФАКТ .. Типот дава голови кога игра ... али у одбрана(кај што игра) е КАМЕН most of the time :)

Само Бурдисо да го тргнат =) Се можам да поднесам освен тој тип на *битни* утакмици ...

ФАКТ .. Типот дава голови кога игра ... али у одбрана(кај што игра) е КАМЕН most of the time :)
Не го дирај Бурдисо легенда е чоекот, каква само фаца има додека игра амбициозна и концентрирана :) а типот е дрво и киксер највечи коа ке ми текне против Анортозис као изигра шо да ти распраам даље. Да се надеваме дека ке го искористиме во трансферот на Мело и ке им го бапнеме на Фиорентина. Алооо Мурињо, Морати послушајте ме побогу:)

Не го дирај Бурдисо легенда е чоекот, каква само фаца има додека игра амбициозна и концентрирана :) а типот е дрво и киксер највечи коа ке ми текне против Анортозис као изигра шо да ти распраам даље. Да се надеваме дека ке го искористиме во трансферот на Мело и ке им го бапнеме на Фиорентина. Алооо Мурињо, Морати послушајте ме побогу:)
Добар е за на клупа, но доколку можи да се искористи за како дел од трансферот на Мело би било супер.

Другари прочитав се за Ибра што се расправавте за него,не вреди според мене !!!
-Не сакам да започнам нова расправија пак,по не знам кој пат,но во Интер секој доага и си оди,останува само нашата љубов кон клубот !!!Интер порано и кога се мачеше со секоја екипа,кога имаше утепани играчи,од Грешко до гејкот Чутос,јас го сакав,го сакам и ке го сакам Интер до крај !!!

Ибра сега што ни треба ни треба,тоа е факт,но ако запнал толку за да си оди од Интер,бидејки како што читам бил ''луд'' по Барса,има отворена врата и нека си оди !!
АДИОС АМИГОС !!!
Но,не ми се верува да си оди,ова е само некоја замисла на неговиот менаџер да види колку вреди навистина неговиот дијамант на пазарот (Ибра).

убаво го кажа ова за љубовта кон клубот. јас кога купувам дресови на челзи, гледам да се без број од позади.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom