Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
убаво го кажа ова за љубовта кон клубот. јас кога купувам дресови на челзи, гледам да се без број од позади.
Мислиш без име?
Има тоа врска, зошто да не. Друго е да имаш ддес од Занети кој повеќе од 10 години е тука, игра секој натпревар на ниво и што е најважно со срце. Или од Ибрахимович кој ќе одигра неколку сезони како платеник па заминува којзнае каде...
Јас имам дрес од Ибра кој ми е подарок од чичко ми, и потоа си купив од Фиго, но доколку немав најверојатно ќе земев од Ибра. Кога го земав размислв и за тоа, па си викам па и тој е играч на Интер не е битно до кога важно играл за тимот.

глупавоста на бурдисо е неспоредлива!
не постои играч кој успеал толку многу да се обрука на терен!
кога ке ми текне каква асистенција му направи на дел пиеро лани ауууу:kesa:

глупавоста на бурдисо е неспоредлива!
не постои играч кој успеал толку многу да се обрука на терен!
кога ке ми текне каква асистенција му направи на дел пиеро лани ауууу:kesa:
На Трезеге мислам му асистираше :)

На Трезеге мислам му асистираше :)

Да да...токму него :)

Најнови трач вести шо прочитав се дека најкасно до утре (денес) Карваљо ќе го земеме на позајмица(2мил.евра) со опција подоцна да можеме да го откупиме (7-8 мил.евра), а за Арнаутович најкасно до четврток.

Ај да видиме за Карваљо дали ќе биде :)

Да да...токму него :)

Нишо не е ова за разлика од киксот со Анортозис само немозам да најдам на јутуб. Ја чека Цезар во раце дебилов пред него ја маа со глава над Цезар си доага тој од Анортозис и си дава гол на празен гол :)

Нишо не е ова за разлика од киксот со Анортозис само немозам да најдам на јутуб. Ја чека Цезар во раце дебилов пред него ја маа со глава над Цезар си доага тој од Анортозис и си дава гол на празен гол :)
со анортозис сите три гола по негова грешка мислам дека беа!
одма после утакмицава мурињо вика дека се случуваат такви работи и во знак на доверба уште другата утакмица ке му даде почетно место!
помина таа утакмица бурдисо оттогаш дреме на клупа!

- Извинете вака што се избацувам ама ова морав да го цитирам .....
Еуроспорт :
Roma fans throw bananas at Balotelli
:pos2: Значи какви луѓе еееј.... http://eurosport.yahoo.com/07062009/58/serie-roma-fans-throw-bananas-balotelli.html
еве ви го линкот за да си и сами видите... Навивачите на рома фрлале Банани врз вашиот напаѓач по што ( многу паметно) тој не возвратил и останал смирен што го изненадило тренерот Pierluigi Casiraghi кој ја знаел претходната бурна реакција на Балотели кога бил помешан со расизам ....
ова се случило за време на претстојот во Рим на младата ( под 21) репрезентација на Италија пред да отидат на меч ....
без навреди до никого... и ако го има ова спомнато досега...извинете што пак го спомнувам и дајте делит .... поздрав :helou:

Ако бурдисо си иде Интер освојува лига шампиони веруј те ми,,,не само што е камен туку и баксуз е :pos2:

Ако бурдисо си иде Интер освојува лига шампиони веруј те ми,,,не само што е камен туку и баксуз е :pos2:

+Лани не дупна со Ливерпул ... Торес као му го смести за црвен .... ВОЛИНА јужноамеричка ...

А на менаџер стално звер го правеа .... мамата :pos2::pos2::pos2:

На Интер дефинитивно му фали еден динамичен офанзивен среден играч кој ке соработува со Камбиасо , секогаш Интер имал класа напаѓачи ама вистински креативец ретко .Не знам кои се расположливи на пазарот ама дефинитивно тоа треба да се бара.Видич не е за Сериа А тој се научи на одбрана на англиски тип на игра во италија ке се изгуби.Ибрахимовиќ е навистина заслужен за Интер ама и без него се може.Балотели треба да се заузда и да почне да се развива,Милито е за една до две сезони а Мота мислам дека засега е супер решение за креативецот кој недостасува :smir:

+Лани не дупна со Ливерпул ... Торес као му го смести за црвен .... ВОЛИНА јужноамеричка ...

А на менаџер стално звер го правеа .... мамата :pos2::pos2::pos2:
Матараци доби со Торес црвен. Имаше предходно жолт и тоа му беше втор.
А бурдисо мислам дека имаше дуел со Џерард. Ако се сеќавам добро, имаше опасна игра од двајцата и Бурдисо доби втор жолт.

Матараци доби со Торес црвен. Имаше предходно жолт и тоа му беше втор.
А бурдисо мислам дека имаше дуел со Џерард. Ако се сеќавам добро, имаше опасна игра од двајцата и Бурдисо доби втор жолт.

Со Торес беше 100% сум сигурен .... Или трипам .... Може да било Жерард ама знам дека му влезе со Мау Таи нога .... глуперда ... (сакаше да спречи *контра*)

Со Торес беше 100% сум сигурен .... Или трипам .... Може да било Жерард ама знам дека му влезе со Мау Таи нога .... глуперда ... (сакаше да спречи *контра*)
За истата ситуација мислам и јас. Само мислам дека беше Џерард. НЕкаде на средина на терен, отиде со видоко крената нога, но ништо подобро не изреагира ни Џерард, а на крај Бурдисо си доби црвен.
Се сеќавам на овие натпревари. Мислам дека реваншот или можеби двата натпревари ги гледавме со Димитар, ЈовеБт и не знам кој други во ГТ.
Цел кафич или го имаше пишано Интер или навиваа за Интер. Само 2-3 маси беа за Ливерпул. На крај сепак тие се радуваа...

http://www.goal.com/en/news/11/tran...lona-reject-andres-iniesta-zlatan-ibrahimovic
Паметен е Морати, побарал замена на Ибра за Иниеста и нормално бил одбиен :)

Ако ова е вистина, секоја чест за претседателот. Вистински потег, бајги ќе се зезневме ако направевме замена Ето-Ибра, знам дека Иниеста е недопирлив во Барса, но се си мислам ако босанецот не се лигавеше дека сака да игра во Барса, тогаш овие ќе се подзамислеа, инаку сега се тие во пол позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom