Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2001/2002 играше Роналдо, ако на тоа мислеше, а за Мартинс не сум сигурен дали дебитираше таа сезона ( само на еден меч ) или наредната .
Наредната дебитираше, последно коло од есенскиот дел на сезоната .

во најубава меморија ми се мечевите со Рома!
секогаш завршуваа со 3-3 и тоти и адри секогаш даваа евро голови!
слободниот удар на Адриано од триесеттина метри статива гол и лобот на тоти.
плус дриблингот на занети коментиран на ХРТ 2 "пет шест седам осам -чудо од човек је тај хавиер занети како само дрибла играче роме":helou:
Meчевите со Рома беа наредната сезона, а Адри во деби сезоната не добиваше голема шанса, сите го памтиме првиот негов меч на пријателска со Реал во Мадрид, ја искрши пречката од слободен удар, феноменален гол . А деби голот во Серија А го даде против Веневија во 92-3 минута, скоро и од мртов агол, нормално, искина мрежа .

Meчевите со Рома беа наредната сезона, а Адри во деби сезоната не добиваше голема шанса, сите го памтиме првиот негов меч на пријателска со Реал во Мадрид, ја искрши пречката од слободен удар, феноменален гол . А деби голот во Серија А го даде против Веневија во 92-3 минута, скоро и од мртов агол, нормално, искина мрежа .
знам дека беа наредната сезона ама тие утакмици ми се најинтересни!
а утакмица кога за малце ке ме мавнеше инфаркт беше Парма - Интер лани во последното коло.
очекував пак да има некое местење колку Парма да не падне втора лига и кога видов дека почна да врне главата ја ставив под перница :kesa:

И пресвртот со Сампдорија не е за фрлање мислам јас??
Од 3-0 си мислев го јадевме немиени,но.....влегоа Рекоба и Мартинс и се си дојде на свое место.....
Почнаа сите да си одат и за 4 минути 3 гола кога бапнаа,јас низ дома се радував како будала некоја,го скршив креветот од рипање:pos2::pos2:

мамицата на тие венеција ..... тој нивни проклет терен ... победа таму ни за принцип немаме , едвај ти тепавме на меаца таму 1 - 1 , а испаднаа после лацио ни биле криви

И после зашто песната иде PaZAA INTER AMALA :) ќе иде, со луд тим и луди утакмици. Да се води статистика гарант најголеми проблеми со здравје имаат навивачите на Интер :smir: Последниве 6-7 сезони (oткако немам пропуштено натпревар на Интер) дали само 3-4 сум си глеал мирен, без да лета некој објект низ соба или да ги сменам сите могучи бои на лице во текот на 90 мин:) А незнам ни ја зашто секој ден се појше и појше го сакам :toe: Незнам зашто ама коа ке ми каже некој низ Скопјево дека е хард-кор Интериста (а тие на прсти се бројат), со посебна почит го гледам, ваљда дека знам низ што се има поминато

мамицата на тие венеција ..... тој нивни проклет терен ... победа таму ни за принцип немаме , едвај ти тепавме на меаца таму 1 - 1 , а испаднаа после лацио ни биле криви

До теренот на Венеција ќе да е, гарант некој канал им поминува покрај стадион и го поливаат тревникот со таа вода и им смрди на канализација и после имаат предност ;) тоа е слично ко Боливија коа игра на 12000000 метри висина, па следен пат Занети коа ке игра квалификации за светско може комотно да си земе маска со воздух и да фуче :)
А знам дека многу од вас не го сакате Бурдисо, и не го почитувате пошто е киксер невиден, али сеа за сеа једино нешто што ме релаксира коа го глеам Интер е како Бурдисо иде ко мува без глава у секој дуел, ко да шмрка кока дур игра, какво напалено говедо е. А у воздушни дуели како иде, ни он незнае што праи, до сеа 2 пати се има онесвестено и уво не му чуе. Не го поштувам како фудбалер многу многy aли каков сурат е и карактер, мајко мори, за на мапет шоу право

И после зашто песната иде PaZAA INTER AMALA :) ќе иде, со луд тим и луди утакмици. Да се води статистика гарант најголеми проблеми со здравје имаат навивачите на Интер :smir: Последниве 6-7 сезони (oткако немам пропуштено натпревар на Интер) дали само 3-4 сум си глеал мирен, без да лета некој објект низ соба или да ги сменам сите могучи бои на лице во текот на 90 мин:) А незнам ни ја зашто секој ден се појше и појше го сакам :toe: Незнам зашто ама коа ке ми каже некој низ Скопјево дека е хард-кор Интериста (а тие на прсти се бројат), со посебна почит го гледам, ваљда дека знам низ што се има поминато

До теренот на Венеција ќе да е, гарант некој канал им поминува покрај стадион и го поливаат тревникот со таа вода и им смрди на канализација и после имаат предност ;) тоа е слично ко Боливија коа игра на 12000000 метри висина, па следен пат Занети коа ке игра квалификации за светско може комотно да си земе маска со воздух и да фуче :)
А знам дека многу од вас не го сакате Бурдисо, и не го почитувате пошто е киксер невиден, али сеа за сеа једино нешто што ме релаксира коа го глеам Интер е како Бурдисо иде ко мува без глава у секој дуел, ко да шмрка кока дур игра, какво напалено говедо е. А у воздушни дуели како иде, ни он незнае што праи, до сеа 2 пати се има онесвестено и уво не му чуе. Не го поштувам како фудбалер многу многy aли каков сурат е и карактер, мајко мори, за на мапет шоу право

кој бе не го сака бурдисо .... репрезентативец на аргентина без да мрчи што седи на клупа ..... со стакленковци ко самуел и киву злато вреди играчов

Се секавам најубаво на тој проклет ден.....последната утакмица со Лацио на Олимпико.Уште таа победа и Скудетото кај нас ке идеше,после толку долго време.Почна се како што треба,дома почнав да славам.телевизорот до даска рокнат...........и се појави тогаш талентот Грешко,се под список да му ебам,се наштикла што му иде у кревет да го поминам.Ко киксови ги направи ни сам не беше свесен,само мавташе со главата како некој чудак.И на крај мислам дека го извади Роналдо,кога сенда на клупа едно плачење кога удри човекот,липаше целиот.
И јас со него плачев,и целото мое друштво кога свирна крај судијата,мислев дека ке ми летне срцево.Морати го покажаа на трибина,готов и тој да заплаче.Навивачите ги покажаа,не знаеја што се деси на таа утакмица,некоја клетва беше или.....:toe:
А,на сред Милано што беше,да не се навракам на тоа,се секавам на тој ден како вчера да беше,нема да го заборавам никогаш.
Но,ние секогаш сме тука и во добро и во лошо,ке го сакаме Интер ос тек на времето се повеќе и повеќе и тоа не може да ни го смени никој.
Јас на пример,со моето друштво,екипа сме 20 души ептен хард-кор навивачи,у стање сме да колиме некој ако каже нешто лошо за нашите миленици.
Така,да сите кутат.......:vozbud::vozbud:

кој бе не го сака бурдисо .... репрезентативец на аргентина без да мрчи што седи на клупа ..... со стакленковци ко самуел и киву злато вреди играчов

Па пошто многу од фан клубов го колнат и не го сакаат, али ако ме прашаш мене ја го обожавам, лудо копиле е, да има киксови направено, неколку и одлучувачки али како и да е ја мн го сакам.

едит- не бе у ова воздушниве дуели како влага, лудак :):)

Зашто ја од увек го бранам тој играч, без оглед на се, за играч од клупа врши работа, истото мислење и за Дејо го имав сезонава, али у план ми беше Лампи а Деки ко алтернатива, иако и он се покажа клучен сезонава . Кога е на теренот ретко кога го приметуваме, али кога не е, фали, класичен пример беше мечот со Аталанта гости, пола од коментарите тука беа дека ни фали Драго . Истото е и со Мунтари, не е од оние кои се експонираат многу на теренот, али кога не играат оселтиво е дека нешто не штима, пример, мечот со Наполи .

А за Венеција, тој Мaниеро душата ни ја извади .

ГОЛИШТЕЕЕЕ!!!

Нумбер 14 Адрианооо...wtf 14 :pos2:
Забелешка: Адри колку е слаб (кг) :vozbud:

Еееее времиња :)

ГОЛИШТЕЕЕЕ!!!

Нумбер 14 Адрианооо...wtf 14 :pos2:
Еееее времиња :)

Времиња времиња, се е супер само зашто НА ГОСПОД ГРЕВОТ ГРЕШКО МОРАШЕ да се убаци у кадар и да го расипе клипчето...или можда Хелвег беше а :) како и да е истo ѓубре :)

Времиња времиња, се е супер само зашто НА ГОСПОД ГРЕВОТ ГРЕШКО МОРАШЕ да се убаци у кадар и да го расипе клипчето...или можда Хелвег беше а :) како и да е истo ѓубре :)

Не не, тоа беше пакет 4 во 1, прво Грешко, па Хелвег се избацуе од клупа, тука е и Фонтана, и на крај Џули . . . . . ЏУЛИ, уште еднаш, ЏУЛИ, имавме играч што се вика Џули :( .
Затоа Guano Apes у позадина со Open your eyes разараат . :music3:

Не не, тоа беше пакет 4 во 1, прво Грешко, па Хелвег се избацуе од клупа, тука е и Фонтана, и на крај Џули . . . . . ЏУЛИ, уште еднаш, ЏУЛИ, имавме играч што се вика Џули :( .
Затоа Guano Apes у позадина со Open your eyes разараат . :music3:

Andrés Guglielminpietro тако звани ЏУЛИ :nesvest:
Дур му го изговориш презимето да се здркаш :pos:
guglielminpietro_and.jpg

:classic: Еден од "поталентираните" играчи што играле за Интер.

И омилениот на Чекич, неговиот идол, причината зашто го сака Интер

1226725708000

3 дена ке ме колне раду ова :pos2:

Иначе за тие што незнаеа, Коет моментално работи во Интер како промотер за нивните продавници, искрено незнам која му е функцијата, ваљда кине лента :D . Последната таква активност ја имаше во Кина, кога отвараа Inter Store .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom