И после зашто песната иде PaZAA INTER AMALA

ќе иде, со луд тим и луди утакмици. Да се води статистика гарант најголеми проблеми со здравје имаат навивачите на Интер :smir: Последниве 6-7 сезони (oткако немам пропуштено натпревар на Интер) дали само 3-4 сум си глеал мирен, без да лета некој објект низ соба или да ги сменам сите могучи бои на лице во текот на 90 мин

А незнам ни ја зашто секој ден се појше и појше го сакам

Незнам зашто ама коа ке ми каже некој низ Скопјево дека е хард-кор Интериста (а тие на прсти се бројат), со посебна почит го гледам, ваљда дека знам низ што се има поминато
До теренот на Венеција ќе да е, гарант некој канал им поминува покрај стадион и го поливаат тревникот со таа вода и им смрди на канализација и после имаат предност

тоа е слично ко Боливија коа игра на 12000000 метри висина, па следен пат Занети коа ке игра квалификации за светско може комотно да си земе маска со воздух и да фуче

А знам дека многу од вас не го сакате Бурдисо, и не го почитувате пошто е киксер невиден, али сеа за сеа једино нешто што ме релаксира коа го глеам Интер е како Бурдисо иде ко мува без глава у секој дуел, ко да шмрка кока дур игра, какво напалено говедо е. А у воздушни дуели како иде, ни он незнае што праи, до сеа 2 пати се има онесвестено и уво не му чуе. Не го поштувам како фудбалер многу многy aли каков сурат е и карактер, мајко мори, за на мапет шоу право