Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajде смир :)

Андреа Бочели, голем фан на Интер и eден од најдобрите италијански тенори . Сепак, ке имаме бар еден интериста на финалето од ЛШ, со оглед дека ке пее пред почетокот на мечот . :)

Eве ви слики од други познати Интеристи

Валентино Роси

img.150185_t.jpg

Ова некои две типки од Италија, везе неам кои се али добри се, затоа ги постирам

C_3_Media_303579_immagine_ls.jpg

0536d3c5733224865b54ec8f5c879bc3.jpeg

Да, да и Кејти Пери, тоа незнаев, како и да е, сеуште ја м'рзам .

katy_perry_735880j.jpg

Иначе сликана е на настап на Сан Ремо, каде рекла дека е фан на Интер . :toe: Ја уште се надевам дека не е така али тоа е .

Да, да и Кејти Пери, тоа незнаев, како и да е, сеуште ја м'рзам .

katy_perry_735880j.jpg

Иначе сликана е на настап на Сан Ремо, каде рекла дека е фан на Интер . :toe: Ја уште се надевам дека не е така али тоа е .
а да ти легне во кревет ке ја мразиш ;)
супер е девојчето плус за интер си навива што дополнително и се зголемуваат шансите да се фати со мене :helou:

инаку Милан-јувентус мислам дека ке биде најјаката утакмица сезонава во нивната очајна борба за второ место:smir:

Ајде да се надоврзам на Син:

Жизел Бундхен
000d60aa06df094044ed16.jpg

Новак Џоковиќ
maj2608novak_narrowweb__300x453,0.jpg

Елизабета Каналис (манекенка некоја)
Elisabetta+Canalis3.jpg

Џорџо Армани (се` сум мислел дека е за Милан, ама уствари за нас бил)
gorgio_armani.jpg

Прзевземено од:
forzainterforums.com
pazza-inter.com

Aрмани е Миланиста, знам им го облекуваше тимот, Кака му беше модел, тоа го имаш и на forzainter форумот, и јас ги собрав сликите од таму :) .

Па и јас така мислев ама наидов на еден пост со линк каде што стои дека:
Giorgio Armani is also known as being a fan of Inter Milan
...и во продолжение стои дека требало да ни биде претседател некогаш, и мене ми е чудно, што знам...

П.С. Еве линкот

Едит:
И Вики вика така:
Giorgio Armani has a keen interest in sports; he is the president of the Olimpia Milano basketball team,[5], an Inter Milan fan and has twice designed suits for the England national football team.

Mислам дека Џорџо Армани сакаше да го купи Интер,Морати кога се откажа од него,кога ги нападнаа фудбалерите на вракање од Шпанија.

Таа Елизабета Каналис е бивша на Виери,и пред тоа е верен навивач на Интер.Жизел Бундхен кажав во некој претходен пост,уште од порано е за Интер.

Еј, ај и така Ван Дер Мејде е слободен играч летово па да си го земеме од Евертон а :pos2: Да почнеме да прибираме ѓубре пак. што има везе :) А исто и Џо е слободен играч, па да попуњава квота таман ќе биде, или тој или Сисе :helou: Мислам не дека сум нешто мн мн озбилен, али боље Сисе да грее клупа него Креспо или Круз

И на секој гол што ке го даде(ако даде барем некој)ке тепа чавки у воздух:pos2::pos2::pos2:

А Цисе ке глуми моден гуру со фризурите,ке ги мења на секоја утакмица по некоја понова:pos2::pos2:

се сеќава ли некој на голот на ван дер мејде со Арсенал кога ги здрвивме 0-3 на хајбери?
vdm.jpg
vandermeyde-031903-anp.jpg

Еве го, супер волеј.

Инаку колку само забеган тим имавме тогаш, само централната одбрана вредеше вистински, Матераци-Канаваро беа страшни. Исто добар беше Толдоне во тоа време, остатокот катастрофа, Круз, Мартинс, Кили Гонзалес, Ван Дер Мејде, Емре... шта да ти причам.

Еве го, супер волеј.

Инаку колку само забеган тим имавме тогаш, само централната одбрана вредеше вистински, Матераци-Канаваро беа страшни. Исто добар беше Толдоне во тоа време, остатокот катастрофа, Круз, Мартинс, Кили Гонзалес, Ван Дер Мејде, Емре... шта да ти причам.

Во еден момент кога се боревме со Парма за 4-то место, најголема звезда ни беше Емре Белозоглу.
Па од таа генерација Емре и Мартинс ги продадовме на Њукасал ( двајцата за 25 милиони евра). А Емре беше купен за 3 милиони, Мартинс произлезе од младинската школа на Интер.

Што му фалеше на Емре бе, најборбен беше во екипата:) Е сеа му се случуваше да влезе во 80та минута и да направи одмазнички старт за црвен на некој противнички играч што пред тоа бил груб, ама сепак Турче е што да се прави.:)

Во еден момент кога се боревме со Парма за 4-то место, најголема звезда ни беше Емре Белозоглу.
Па од таа генерација Емре и Мартинс ги продадовме на Њукасал ( двајцата за 25 милиони евра). А Емре беше купен за 3 милиони, Мартинс произлезе од младинската школа на Интер.
таман кога го продадовме кога испадна дека немал 18 туку 28 години:pos2:

занимлива беше таа формација на времето
---------------толдо---------------
Занети-Канаваро-матераци-кордоба

В.Д.Мејде-Емре--Верон---Кили гонзалес
---------Адриано-----Мартинс--------

Кили Гонзалес ГАЗЕШЕ ХАХАХ !!!! А на тој куртонот Верон никад нема да му ја заборавам топката што ја шутна у корнер место у аут и примивме гол од БИЛАН ..... МАМАМУ

Да, беше многу борбен, имаше и доста добар шут. Ама титули со играчи од тој тип тешко беа возможни.
Ме потсети на голот од слободен на Адри во последно коло за влез во ЛШ ако паметам добро, беше тоа добар, добар шут од преку 30 метри.

П.С. Деко, ама затоа Верон му го закачи на Јуве во Супер Купот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom