Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно интересен спој на Dodge Neon и Golf 4 ... незнам само како ги упасирал :) бајдвеј има неон со 2 врати ?

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=941247

ViewItem.aspx
bb62880d-07a7-4306-9d0e-a8135c8029b0.jpg

655bbb24-f0b9-4c3b-9698-ae869be102f3.jpg

So kalemenje kako drukse

абе фино што кажа дека е калемење... се дешава од две исти коли да имаш мака да скалемиш една а па тек две различни од две сосема различни фабрики? имал зорт ова да го направи кој и да е...

абе фино што кажа дека е калемење... се дешава од две исти коли да имаш мака да скалемиш една а па тек две различни од две сосема различни фабрики? имал зорт ова да го направи кој и да е...

Има луѓе со трпение јас да почна нешто вакво да правам после еден ден ке летаат клучеви клешти и останат алат низ гаража од нервоза :toe:
Затоа сега си работам нешто што знам дека пасува без многу замаранции поминаа тие времиња кога правев комбинации и што е најтрагично секогаш искача некој проблем.

и јас исто... можда не после еден ден, ама после 3 сигурно... до сега имам почнато 2 фичовци да ги правам и на двете им завршив со нога у мотор, испоискршив се (палење, пумпи, перка, халдњак ама баш се) и ги шитнав за да не ги гледам...

Ехееее...Мерцедесов. Убав е не велам не, само што преценет е во однос на пазарна вредност.
8000 евра бараат за него. Не е 5600 кубика.

Добро бе овде некој сугестија прави за нормални коли, се само некој антиквитети или мотика дизајн возила се постирани

Добро бе овде некој сугестија прави за нормални коли, се само некој антиквитети или мотика дизајн возила се постирани
Како што гледаш темата не е за обични авто огласи туку за интересни возила.

--- надополнето ---

Ехееее...Мерцедесов. Убав е не велам не, само што преценет е во однос на пазарна вредност.
8000 евра бараат за него. Не е 5600 кубика.
Море не да е убав страшен е.Туку што е многу многу е 8000 евра.Ама сепак некако како нов е упм башка е АМГ не е обичен мерцедес.

Море не да е убав страшен е.Туку што е многу многу е 8000 евра.Ама сепак некако како нов е упм башка е АМГ не е обичен мерцедес.

Не е AMG. Чист Mercedes е. Не е ни v8 мислам. Ама не ме држите на збор. Јас од она што знам V6 е, само има ознака 560.

Еве AMG.
AMG_560_SEC_2008_07260006.jpg

Не е AMG. Чист Mercedes е. Не е ни v8 мислам. Ама не ме држите на збор. Јас од она што знам V6 е, само има ознака 560.
Осмак е... само не е 560 AMG. Е сега дали е 5600 кубици или 5000, не сум сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom