Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

П

Паган-др

Гостин
Што е работава и на Канал 5 и на 5 Плус истите утакмици? Не важи веќе различни утакмици на двата канали?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не е снимка, во живо е вклучувањето. А летање по стадиони, ако направиме анкета, се кладам дека ќе е избор на 70% од гласачите. Не на 50% + 1, туку на 70%.

А ако сакаш на раат Јуве да си го гледаш, ене го Торино :) Секогаш е полупразен стадионот, ќе најдеш карта кога и да одиш :) (шала, не лути се)

Аха се јавува Баба Ванѓа и вика врти во милано интер ќе дај гол. ;) (шала, не лути се)
Можи да се почека некоја пола минута до минута да помини интересното во актуелниот меч шо сите го гледаат.

Под Летање по стадиони да расчистиме мислев да ја менваат комплет сликата. Секако дуал екранчиња е поприфатливо решение. но мислам ми ја сфативте забелешката досега
Момци, у реду е...мора да се појави еден уништувач на забави,копук, кому му смета ова...инаку ќе се прашав да не сте ставиле бан за критизери:wink:
Конференција е НАЈСКАПАТА и НАЈЕКСКЛУЗИВНАТА опција кој некој воопшто може да си ја дозволи...проверете колку други земји од Европа го имаат овој благодет...проверете и кај вашите омилени ХТВ и НОВА ТВ, па после ќе праиме муабет
Конференцијата останува, и ќе продолжи и за наредната сезона и во ЛШ
Хммм уништувач на забави. А од кога медиумите, исправка организациите кои работат со публика, истата ја викаат уништувач на забави. Се ообидувам да кажам шо не чини и одма сите плачат.

Ко да неможи пола минута да почека тој голот да помини интересното. Ене види ги преносите шо ги добивате откако ќе се расчисти гужвата дури тогаш пуштаат снимка од некоја јака шанса.

Во врска со последното ( Конференција е НАЈСКАПАТА и НАЈЕКСКЛУЗИВНАТА ): Дали ова значи дека истата е и најдобра? ;) Само реторичко прашање :pipi:

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
реторички одговор: дали најскапиот бренд е подобар од најевтиниот? во автомобилизмот, во електрониката, во модниот бизнис...одговорот е јасен, нели?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ќе додам во насловов од темава: (дискусија за горе долу конструктивни форумџии).
Прекините со глупости, да не бришам за безвезе.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
реторички одговор: дали најскапиот бренд е подобар од најевтиниот? во автомобилизмот, во електрониката, во модниот бизнис...одговорот е јасен, нели?
Не споредвај нај со нај. Работата беше да ти укажам дека ако нешто е скапо немора да е најдобро.

А бај да веј очекувам одговор на остатокот од постот. За кратковрмемно одлагање на снимката од голот.

Ќе додам во насловов од темава: (дискусија за горе долу конструктивни форумџии).
Хехе не биди расипвач на забави. Да им кажиме барем шо можат да попрат

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
ако знаеш кој се у светов има и имал емисии околу полноќ, ќе си бил свесен за комплиментов што ми го даде...не знам дал ти значи нешто, ама твоите забелешки,ич таквото не не боли...карванот наречен Канал 5 си врви, а кучето ( погоди кој е кучето ) си лае.
Ај одмори не сите , и узми даљински у руке и мењај канал, немој нас да не глеаш...у крајна линија, ние не сме Јавен Сервис, не плаќаш претплата...така да ич не се занишуваме на такви ко тебе

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Хехе не биди расипвач на забави. Да им кажиме барем шо можат да попрат
Шо да кажиш бе паше? Дек те кркат дел пиеро и сакаш да го глеаш од близу какви фаци прајт ко ќе се залетвит за слободен? Ексклузива е риал тајм да глеаш појќе преноси.

Ебаго, да го немаш то ќе беше барано.

А да го имаше на друго место ќе беше фалено, едновремено.

То ни е во крвта. И зато немат љутиш, Иво :) Се ља ви :)

Член од
30 јануари 2010
Мислења
104
Поени од реакции
20
Еве конструктивно прашање во контекст на темата ....
Сакам да знам и видам, каде се паднало гол ...

Тоа задоволство 5-ка ми го приушти на првиот натпревар, за што сум им благодарем.

Зошто не и на вториот ?

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
За одлагање на головоите...замисли да паднат 2-3 гола во низа, и ние почнеме да одлагаме...ќе стане хаос...а БАШКА...после ќе мрчите , сте виделе промена на резултат на Телетекст, на Интернет, а ние касниме со головите, и пак нема да ти чини нели...се знае што е Конференција
Дај не бриши ништо, нема да е интересно да нема полемика, полемиката е благодет на демократијата, мене не ми пречат нивните коментари, колку и да мислат дека се навредливи...јас го обелоденив мојот идентите, не сум п***а да се кријам зад туѓи имиња или прекари...тоа се кажува зад нивниот интелектуален маскенбал...остај ги молим те, сабајле си се собираме на работа, и се газиме од смеење на бисерџииве...не ни го крши ќеифот:vozbud:

Еве конструктивно прашање во контекст на темата ....
Сакам да знам и видам, каде се паднало гол ...

Тоа задоволство 5-ка ми го приушти на првиот натпревар, за што сум им благодарем.

Зошто не и на вториот ?

Затоа што првиот беше „генералка“ и за нас, и не сакавме да ризикуваме, ако нешто не тргне као што треба, со вториот...сега видовме дека беше Топ, и фураме и даље

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ај да прашам нешто...

Во вторникот Канал 5+ во Тетово не работеше како што треба,значи сецкаше! Дали е до кабловската која јас ја користам (Кејблтел) или пак имаше проблеми од централата???

Член од
30 јануари 2010
Мислења
104
Поени од реакции
20
За одлагање на головоите...замисли да паднат 2-3 гола во низа, и ние почнеме да одлагаме...ќе стане хаос...а БАШКА...после ќе мрчите , сте виделе промена на резултат на Телетекст, на Интернет, а ние касниме со головите, и пак нема да ти чини нели...се знае што е Конференција
Дај не бриши ништо, нема да е интересно да нема полемика, полемиката е благодет на демократијата, мене не ми пречат нивните коментари, колку и да мислат дека се навредливи...јас го обелоденив мојот идентите, не сум п***а да се кријам зад туѓи имиња или прекари...тоа се кажува зад нивниот интелектуален маскенбал...остај ги молим те, сабајле си се собираме на работа, и се газиме од смеење на бисерџииве...не ни го крши ќеифот:vozbud:

Затоа што првиот беше „генералка“ и за нас, и не сакавме да ризикуваме, ако нешто не тргне као што треба, со вториот...сега видовме дека беше Топ, и фураме и даље

Браво .... Браво ... Бравооо ...

Така треба ...

Само така продолжете ...

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
не знам за Тетово, кај нас беше се ОК...инаку денес одевме со 2те утакмици на 5ка и 5+ од следнава причина...во некои места во МКД нема 5ка во кабел а има 5+?!, што е чудно, но додека не видиме кај е проблемот, решивме да не ги лишиме тие наши сограѓани и да им овозможиме да гледаат топ фудбал...мислам дека е фер, нели?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
не знам за Тетово, кај нас беше се ОК...инаку денес одевме со 2те утакмици на 5ка и 5+ од следнава причина...во некои места во МКД нема 5ка во кабел а има 5+?!, што е чудно, но додека не видиме кај е проблемот, решивме да не ги лишиме тие наши сограѓани и да им овозможиме да гледаат топ фудбал...мислам дека е фер, нели?
Е за ова фала :smir: До пред некое време бев соочен со истиов проблем и ако сакав да го глеам натпреварот на 5 а не можеше, се нервираш.
Вака е боље, ама кога ќе го најдете решението на проблемот пак вратете се на на различни утакмици на двата канала :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ај важи, ти дојди у студио, па тебе ќе те прашуеме...бог да чува, ај постирајте овде потенцијални, гости, па прашања за истите и идеја што да облече Филе!
Ај во право си тоа што нема кој да биде гостин...али сепак треба малце повеќе фокусирање на утакмицата а не на орце николов што бил шампион(тоа во друга емисија може)...и да пет плус звукот доцни едно 6-7 секунди кога има пренос лига шампиони на една од кабелските во Охрид...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај да прашам нешто...

Во вторникот Канал 5+ во Тетово не работеше како што треба,значи сецкаше! Дали е до кабловската која јас ја користам (Кејблтел) или пак имаше проблеми од централата???
До кабловската е 100%. Катастрофа е во Тетово.

Инаку Иван ок си е тоа што го правите и имам само пофални зборови за вас. Сепак факт е дека неможе сите исто да мислиме и сите да бидеме задоволни, но немора на секоја забелешка арогантно да одговараш. Може културно да одговориш без ароганција. Критичари и "експерти" имало секогаш и ќе има, немора да се спушташ на исто такво ниво, сепак ти си јавна личност. Остај ти овде на форумов што префрлаат на се и сешто. И јас на почеток се нервирав но видов дека нема тоа ефект.

Ова го пишувам добронамерно без намера за провокација:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom