П
Паган-др
Гостин
Што е работава и на Канал 5 и на 5 Плус истите утакмици? Не важи веќе различни утакмици на двата канали?
Не е снимка, во живо е вклучувањето. А летање по стадиони, ако направиме анкета, се кладам дека ќе е избор на 70% од гласачите. Не на 50% + 1, туку на 70%.
А ако сакаш на раат Јуве да си го гледаш, ене го Торино Секогаш е полупразен стадионот, ќе најдеш карта кога и да одиш (шала, не лути се)
Хммм уништувач на забави. А од кога медиумите, исправка организациите кои работат со публика, истата ја викаат уништувач на забави. Се ообидувам да кажам шо не чини и одма сите плачат.Момци, у реду е...мора да се појави еден уништувач на забави,копук, кому му смета ова...инаку ќе се прашав да не сте ставиле бан за критизери:wink:
Конференција е НАЈСКАПАТА и НАЈЕКСКЛУЗИВНАТА опција кој некој воопшто може да си ја дозволи...проверете колку други земји од Европа го имаат овој благодет...проверете и кај вашите омилени ХТВ и НОВА ТВ, па после ќе праиме муабет
Конференцијата останува, и ќе продолжи и за наредната сезона и во ЛШ
Не споредвај нај со нај. Работата беше да ти укажам дека ако нешто е скапо немора да е најдобро.реторички одговор: дали најскапиот бренд е подобар од најевтиниот? во автомобилизмот, во електрониката, во модниот бизнис...одговорот е јасен, нели?
Хехе не биди расипвач на забави. Да им кажиме барем шо можат да попратЌе додам во насловов од темава: (дискусија за горе долу конструктивни форумџии).
Прекините со глупости, да не бришам за безвезе.
Шо да кажиш бе паше? Дек те кркат дел пиеро и сакаш да го глеаш од близу какви фаци прајт ко ќе се залетвит за слободен? Ексклузива е риал тајм да глеаш појќе преноси.Хехе не биди расипвач на забави. Да им кажиме барем шо можат да попрат
Еве конструктивно прашање во контекст на темата ....Ќе додам во насловов од темава: (дискусија за горе долу конструктивни форумџии).
Прекините со глупости, да не бришам за безвезе.
Еве конструктивно прашање во контекст на темата ....
Сакам да знам и видам, каде се паднало гол ...
Тоа задоволство 5-ка ми го приушти на првиот натпревар, за што сум им благодарем.
Зошто не и на вториот ?
За одлагање на головоите...замисли да паднат 2-3 гола во низа, и ние почнеме да одлагаме...ќе стане хаос...а БАШКА...после ќе мрчите , сте виделе промена на резултат на Телетекст, на Интернет, а ние касниме со головите, и пак нема да ти чини нели...се знае што е Конференција
Дај не бриши ништо, нема да е интересно да нема полемика, полемиката е благодет на демократијата, мене не ми пречат нивните коментари, колку и да мислат дека се навредливи...јас го обелоденив мојот идентите, не сум п***а да се кријам зад туѓи имиња или прекари...тоа се кажува зад нивниот интелектуален маскенбал...остај ги молим те, сабајле си се собираме на работа, и се газиме од смеење на бисерџииве...не ни го крши ќеифот
Затоа што првиот беше „генералка“ и за нас, и не сакавме да ризикуваме, ако нешто не тргне као што треба, со вториот...сега видовме дека беше Топ, и фураме и даље
Е за ова фала :smir: До пред некое време бев соочен со истиов проблем и ако сакав да го глеам натпреварот на 5 а не можеше, се нервираш.не знам за Тетово, кај нас беше се ОК...инаку денес одевме со 2те утакмици на 5ка и 5+ од следнава причина...во некои места во МКД нема 5ка во кабел а има 5+?!, што е чудно, но додека не видиме кај е проблемот, решивме да не ги лишиме тие наши сограѓани и да им овозможиме да гледаат топ фудбал...мислам дека е фер, нели?
Ај во право си тоа што нема кој да биде гостин...али сепак треба малце повеќе фокусирање на утакмицата а не на орце николов што бил шампион(тоа во друга емисија може)...и да пет плус звукот доцни едно 6-7 секунди кога има пренос лига шампиони на една од кабелските во Охрид...Ај важи, ти дојди у студио, па тебе ќе те прашуеме...бог да чува, ај постирајте овде потенцијални, гости, па прашања за истите и идеја што да облече Филе!
До кабловската е 100%. Катастрофа е во Тетово.Ај да прашам нешто...
Во вторникот Канал 5+ во Тетово не работеше како што треба,значи сецкаше! Дали е до кабловската која јас ја користам (Кејблтел) или пак имаше проблеми од централата???