Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
До кабловската е 100%. Катастрофа е во Тетово.
Инаку Иван ок си е тоа што го правите и имам само пофални зборови за вас. Сепак факт е дека неможе сите исто да мислиме и сите да бидеме задоволни, но немора на секоја забелешка арогантно да одговараш. Може културно да одговориш без ароганција. Критичари и "експерти" имало секогаш и ќе има, немора да се спушташ на исто такво ниво, сепак ти си јавна личност. Остај ти овде на форумов што префрлаат на се и сешто. И јас на почеток се нервирав но видов дека нема тоа ефект.

Ова го пишувам добронамерно без намера за провокација:smir:

Дефинитивно утре ќе ја мењам кабловската...ќе се префрлам на Телекабел...

Еј момци, дај доста само да се мрсело муда, се нешто нас не ни чини, се што се пробува добро да се направи/склопи од старт е окарактеризирано како лошо, се што се прави надвор ни е подобро од внатре, дај веќе мајкуму преќинете со глупиве забелешки, што народ ќе бевме упм. Па после зашто не ебеле ?? Е зашто де... ?!

Ај да прашам нешто...

Во вторникот Канал 5+ во Тетово не работеше како што треба,значи сецкаше! Дали е до кабловската која јас ја користам (Кејблтел) или пак имаше проблеми од централата???

До КејблТел е...Вчера бев во кафиќ каде што имаат кабловска од овие другиве, имаше 5+. Башка ги имаат и останатите програми што ги тргнаа овие скапаниве, така да мора да се мења.

Ја не само вторник, уште немам 5+.

До кабловската е 100%. Катастрофа е во Тетово.

Инаку Иван ок си е тоа што го правите и имам само пофални зборови за вас. Сепак факт е дека неможе сите исто да мислиме и сите да бидеме задоволни, но немора на секоја забелешка арогантно да одговараш. Може културно да одговориш без ароганција. Критичари и "експерти" имало секогаш и ќе има, немора да се спушташ на исто такво ниво, сепак ти си јавна личност. Остај ти овде на форумов што префрлаат на се и сешто. И јас на почеток се нервирав но видов дека нема тоа ефект.

Ова го пишувам добронамерно без намера за провокација:smir:

Да се разбереме, јавноста на мојата работа, никако, ама баш никако никому не дозволува да ме навредува или да изнесува погрешни аргументи...критика да, критизерство без аргументи не!

Да се разбереме, јавноста на мојата работа, никако, ама баш никако никому не дозволува да ме навредува или да изнесува погрешни аргументи...критика да, критизерство без аргументи не!

Реално критиките не беа насочени дирекно кон тебе лично туку кон канал 5. Е сега треба да ти е јасно дека тука пишуваат и деца од 15 години па и нешто постари кој мислат дека се многу јаки затоа што се кријат позади монитор сигурни каде што неможе да им вратиш влице. Поентата ми е дека нетреба да се замараш со такви личности едноставно стави ги на игнор, со самото расправање и докажување на нив може да те стави на исто ниво со нив (каде на некои места така и ми изгледаше). И да не си јавна личност нетреба да те навредуваат но реалноста на нашата кулура е сосема друга и мислам дека тука живееш и дека тоа би требало да го знаеш. Можеби да читаш почесто во фан клубовите ќе ти стане јасно за какви личности станува збор (нормално не сите).

Поентата е кога се расправаш со "будала" некој од страна ако те гледа тешко може да процени кој е будалата. Ова метафорички го пишав да не ме сватиш погрешно.

Сепак од моја страна пак ќе кажам одлично работите и имате пофални зборови за сега и не дозволувајте со некои ситни и небитни постови да се замарате:smir:

Абе памтам пред некој месец најавувавте champions league classic matches,па ако може да ни кажете дали ќе има до крајот на оваа сезона,или здравјде може догодина?

Абе се по список! сеа најдоа комбиниран пренос? идиоти!

акал?

Катастрофа ви е конбинираниов...... Ги губите фановите на екипите а добивате неутралци(ко дедо ми) ... У секој случај повеќе ГУБИТЕ от што добивате со ваков вид на пренос. Али вие си знаете .

море лигуши едни скапани... давајте ако давате фудбал... да ви Е**М се по список

Кој е генијалецот на кого што му текна комбиниран пренос??

Aбе, имате канал 5 ? Ја на телекабел тиња, црна слика за второ иам :S

Ова е катастрофа!!:tapp:
Поарно еден натпревар цел да го даваат,отколку 2 коминирани
Поглупа работа не можеле да смислат

Aбе, имате канал 5 ? Ја на телекабел тиња, црна слика за второ иам :S
Море, златен нет. Да не е интернетот, тешко нас. Секој земал да пренесува па и тие се нафатиле. Видела жабата коњот се потковува па и таа ја кренала ногата. Мизерија!

Се среди кај мене, прво 5 мин ги немав, го пропуштив голот на Руни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom