- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Филе што бидна со најавата дека ке давате некои класици од ЛШ ???
на пр. Баерн - Ман Утд 1-2 99'
pa da ke pocne naskoro, verojatno od naredniot mesec, otkoga kje startuvaat site emisii, ama verojatno kje se bara prostor , zasto bi trebalo da idat celi.... ova e info koe i jas go dobiv pred nekolku dena... taka da ako te interesira, moze da sme u kontakt ...(samo te molam idi na porakite na profil ili na skype) ..cisto ako te interesira informacijata...Филе што бидна со најавата дека ке давате некои класици од ЛШ ???
Батка, немам ништо против тебе најискрено. Ама вечерва кога те видов во дресот од Барса се исфрустирав. Да игра Македонија, нормално е да носиш дрес од Македонија. Ама батка, ова е ЛШ, и логички е 50% од гледачите да навиваат за едниот тим, а другите 50% за другиот.Вас МОРАЛНА должност ви е да бидите неутрални, бидејќи 50% од луѓето не се должни да ве гледаат како го фаворизирате другиот тим. Сета среќа што не можев да те слушам што зборуваш, бидејќи утакмицата ја гледав во кафич.А од муабети слушнав дека многу (!@#$%) си си’ ја форсирал Барса, и заради тоа, а пред се заради годините што не ми дозволуваат се искажувам толку благо.pa da ke pocne naskoro, verojatno od naredniot mesec, otkoga kje startuvaat site emisii, ama verojatno kje se bara prostor , zasto bi trebalo da idat celi.... ova e info koe i jas go dobiv pred nekolku dena... taka da ako te interesira, moze da sme u kontakt ...(samo te molam idi na porakite na profil ili na skype) ..cisto ako te interesira informacijata...
Ama ic kur ne me boli za tie 10 dusi znaes? im go vidov IQ-to u postovi, taka da kako toa 98 % od MKD glea , a samo tie genijalcite ne gleale? Pa demekslikata u eden del u Skopje e bolja a u eden polosa Aloooo, site TV stanici imaat predavatel na Vodno, na ist stolb...znaci ako imas edna TV imas i Druga ( isklucok se onie pomalite TV )Батка, немам ништо против тебе најискрено. Ама вечерва кога те видов во дресот од Барса се исфрустирав. Да игра Македонија, нормално е да носиш дрес од Македонија. Ама батка, ова е ЛШ, и логички е 50% од гледачите да навиваат за едниот тим, а другите 50% за другиот.Вас МОРАЛНА должност ви е да бидите неутрални, бидејќи 50% од луѓето не се должни да ве гледаат како го фаворизирате другиот тим. Сета среќа што не можев да те слушам што зборуваш, бидејќи утакмицата ја гледав во кафич.А од муабети слушнав дека многу (!@#$%) си си’ ја форсирал Барса, и заради тоа, а пред се заради годините што не ми дозволуваат се искажувам толку благо.
Се надевам дека ме разбираш, а истовремено ме сваќаш зошто го пишувам овај пост. Се е ова критика, што како професионалец треба да слушниш, и прифатиш.:smir:
Иначе еве да не бидам само критички настроен, за поздрав е тоа што си тука на форумов, исто и за поздрав е сето ова што го правите.Нема споредба ова со минатите години.
И уште нешто,не се однесува ова лично на тебе. Ако 10 души кажуваат дека нема К5, значи НЕМА, и треба нешто К5 да преземи, а не некој исфрустиран се.што.знае да продава пуфки овде, демек сменете си антената, или сменете си кабловската
Разбирам јас дека и тебе не ти подавале синоќа, ама таков речник нема да се толерира (ако е за сите да го читаме). Ако сакаш нешо ин прајват да му кажеш на декото, имаш приватни пораки, имаш начин.Ama ic kur ne me boli za tie 10 dusi znaes? im go vidov IQ-to u postovi, taka da kako toa 98 % od MKD glea , a samo tie genijalcite ne gleale? Pa demekslikata u eden del u Skopje e bolja a u eden polosa Aloooo, site TV stanici imaat predavatel na Vodno, na ist stolb...znaci ako imas edna TV imas i Druga ( isklucok se onie pomalite TV )
A toa dali File nosi Barca ili ne, koja MORALNA obvrska ti so MORONSKA inteligencija??? Alooo, ova ne se izbori u MKD pa da se pazime koja partija kje ja promovirame? Ako FILE ja saka Barca, nema ti da mu kazes sto da nosi...ja kao Portir kje mu kazam
Aj brisi
A ova e odgovor za kkiroski2000...vie drugite ne smeete da citate
1. Da, 4-ca sme, koj golem del od nas dadovme izminatite 10 meseci za ova...i se zezame so moroni, koi kako mali nikoj ne im podaval topka, pa sea najdoa "maskenbal"..ne se zamarame, se zabavljame, koj kako kje stigne, si gi raboti debilcinjata
2.Fala
3.Pozdrav
Ama ic kur ne me boli za tie 10 dusi znaes? im go vidov IQ-to u postovi, taka da kako toa 98 % od MKD glea , a samo tie genijalcite ne gleale? Pa demekslikata u eden del u Skopje e bolja a u eden polosa Aloooo, site TV stanici imaat predavatel na Vodno, na ist stolb...znaci ako imas edna TV imas i Druga ( isklucok se onie pomalite TV )
A toa dali File nosi Barca ili ne, koja MORALNA obvrska ti so MORONSKA inteligencija??? Alooo, ova ne se izbori u MKD pa da se pazime koja partija kje ja promovirame? Ako FILE ja saka Barca, nema ti da mu kazes sto da nosi...ja kao Portir kje mu kazam
Aj brisi
No hard feelings. Барем ти како повозрасен од мене знаеш веројатно многу подобро дека „компјутер за секое дете“ во отсуство на прочитани лектири резултира со мудрување пред монитор како компензација за личната инфериороност со обид за покажување надмоќ (т.е. реално, глупирање)..a so del od vas vekje i sekojdnevno komunicirame i preku drugite mediumi.. kade sto sepak e barem precisteno od adolescentni frustracii...
Батка, немам ништо против тебе најискрено. Ама вечерва кога те видов во дресот од Барса се исфрустирав. Да игра Македонија, нормално е да носиш дрес од Македонија. Ама батка, ова е ЛШ, и логички е 50% од гледачите да навиваат за едниот тим, а другите 50% за другиот.Вас МОРАЛНА должност ви е да бидите неутрални, бидејќи 50% од луѓето не се должни да ве гледаат како го фаворизирате другиот тим.
Досега задоволен од Канал5 и 5+ за ЛШ,
Филе ако овој onoj.koj.znae со ниско IQ и со немање на основно форумско познавање навистина евработен во К5 дај посоветувај го да не те страми тука по форумов со вакви постови и муабети.
Кога сите напаѓате ај и јас ...nOT
Само мала забелешка/сугестија за коментаторот дека навистина требада биде пожив и подинамичен... едно време онака полузанесен во компјутерот помислив дека повторно е МТВ и Калински коментира... дај направате нешто ново, ставете двајца коментатори и нека си "вадат очи", нека се расправаат и коментираат, бидете уникатни (барем за Македонија), бидете онакви какви што се врвните или барем пробајте, ако па не, или се начекаме пак во финале (Барса - Манчестер) еве ја и Серпико се нудиме да мелеме 90 минути . Се надевам дека ќе ми ја прифатите забелешката :smir: и да Филе, добредојден си тука и навистина неможеш да очекуваш сите да те сакаат и почитуваат... we are all diferent after all... додуша некои и не се
p.s чекам одговор
hahahahahahahahaha... da, da, da.... toa go ima ednas kazano i javno... a go mislam postojano... hahahhahahaha ,. da... e me nasmea slatko... ))))Само конструктивно, работете со коментаторот... Како шо би рекол ти Филевски, не сакам да го слушам само она што го гледам.
Поздрав