Богами, навистина имате најглуп градоначелник во Македонија...абе чоеков не знај 2 збора да скрсти ко шо треба ... прост е ко некој овчар од планина...елоквенција на ниво на некој кој нема ни основно образование...да не прам муабет дека Охрид е катастрофа ( во урбанистичка смисла )...јас сум од Прилеп ама последниве 10 месеци сум на привремен престој во Охрид и факт е дека Охрид воопшто не доликува на град каков шо треба да биди , следствено на неговото културно и историско значење...во последниве години Прилеп за разлика од Охрид е велеград ( не дека и порано не беше така ама сега е ептен изразено тоа )...иначе немам појма кој е тој Нанче но кој и да е сигурен сум дека ќе биди многу поасолен градоначелник од моменталниов
Велиш било поплочено, асфалтирано и чисто ??? ... Не е ни приближно така...јас кај шо живеам моментално ( на Туристичка до Тим Маркет ) , тротоарот е катастрофа...еден голем дел воопшто не е асфалтиран ( кога врне треба со чамец да одам за да влезам во зградата ) , а да не зборувам за купиштата ѓубре шо се кај паркингот до пазарот...ако ова е вака како шо е во строгиот центар на градот , можам да замислам како е на периферијата
Ко прво мислам дека е срамота да го нарекуваш овчар или слично. Информирај се малку појке за предходните градоначалници од Охрид шо биле и кажете тие што имаат направено. Буквално една улица немаат направено, а да не правиме муабет колку беа поврзани со урбаната мафија. Шо мислиш ти, зш пашана не живејт појке во градов? Дали некој го виде Николче Наумов на телевизија?? Јас само на плакати го гледав за време на изборите. Од каде се сите долгови што бе на сметка на општинава?? И покрај тоа што скоро сите долгови ги врати Аце, успеа и доста да направи за градов.
Шо викаш дека кај тебе имало многу вода кога ќе заврнело, а каде не е така за време на дожд? Сакаш црвен тепих да ти постелат и чадор да ти носет. Јас мислам дека таму тротоарите се солидни. Јас каде што живеам, во мојата околина сите улици се осветлени, поплочени и асфалтирани. Кај црногорцине исто и таму се асфалтирани. Типичен пример за градоначалников, што не гледа кој од која партија е, е примеров за Велгошти. Таму, и покрај тоа што 95% се од ВМРО, им ја асфалтира улицата. Оди прошетај се по Јане Сандански и види како цела улица е супер. Не заборавај да свртиш и неколку круга околу новион кружен тек, кој и то како беше потребен.
И викаш дека Прилеп е далеку подобар град од Охрид, а??:pos2:
Епа шо бараш да живејш во Охрид?
А Нанче нормално дека е од Вмро, иако не го знаеш, викаш дека е подобар, NOOOOOOOT
А и теле да поставаткандидат за градоначалник, сигурен сум дека голем број на гласови ќе добие. СРАМОТА